OOTD: Check shirt

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic bloggerShirt – Isabel Marant (SALE: Matchesfasion, aff.link) // Leather trousers – &Other Stories

Godmorgen <3

Første dag i min arbejdsfrie uge, og jeg var nær ikke kommet ud af sengen. Jeg er så vanvittigt træt. Weekenden er gået fuldstændig vanvittigt hurtigt og med mange planer! Jeg har ligeledes masser af planer i denne uge, men forhåbentligt også bedre tid til blog, mails osv.

Jeg har slugt den første stærke kaffe. For jeg ved, at min niece banker på lige om lidt. Og jeg er helt træt oven på weekenden, haha! I julegave gav jeg hende en biftur med undertegnede, Moster Cathrine, og den skal ikke have for lidt. Vi skal se film, der hedder noget med “Tryllehuset” – noget med nogle talende katte, den, tænkte jeg, var helt rigtig. Og så skal hun have det hele! Popcorn, slik, alles! Hun er blevet en stor pige – der endda snart skal være storesøster. Min søster er gravid med nummer to – det er så spændende. Tænk at være dobbeltmoster. Det glæder jeg mig til.

Men moster skal i tøjet, så min niece ikke finer en slåbrok-klædt, sørgelig størrelse i køkkenet med kaffeånde. Jeg skal op og igang, og tøjet kunne fint være blødt og rart som forleden i weeekenden. Jeg beklager de kedelige billeder, men altså fy for en led, hvor har det været koldt! Jeg har ikke skullet noget af at stå uden jakke på ét eneste splitsekund de sidste par dage… Jeg drømmer allerede om outfitbilleder i San Franciscos farverige gader!
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic bloggerRockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic bloggerMy niece is coming over this morning and I am going to spoil her! We’re going to the cinemas and she is going to get whatever her heart desires – candy, popcorn and a soda. I better get going, I’m still dressed in nothing, and she is on her way!

 

7 kommentarer
 1. Lyder som en skøn tur for din niece og dig 🙂

  Du må endelig ikke undskylde dit outfitbillede! Personligt er jeg ikke begejstret for outfitbilleder, men det der kan jeg lide – dejlig hjemlig hygge og mere afslappet!

  Hvor er de fine hvide sokker fra?;) jeg går personligt altid med sorte sokker og bildte jeg mig faktisk ind, at alle gjorde:D

  God dag og tak for et skønt billede med masser af hjemlig hygge – flere af dem.

  1. Det var så hyggeligt! Virkelig god dag – bland selv slik, sodavand, Build a Bear, bif og pølse fra pølsevognen på vej hjem. Den dejligste dag 🙂

   Det er garanteret ikke de sidste hjemmebilleder, for det er immervæk kedeligt at stå og fryse uden for i øjeblikket 😀 Så tusinde tak for tilbagemeldingen!

   Det er faktisk sådan nogle champagnefarvede glimmersokker fra H&M. Købte engang sådan en tre-paks. Jeg har ingen sorte strømper, men til gengæld masser med glimmer eller blonder eller lignende 😀 KH

 2. Du må endelig ikke undskylde for de anderledes outfitbilleder. Det er dejligt at se jeres stue med liv og dejligt at se dig i indendørs omgivelser.
  Siden vi så de første billeder af jeres hus, er drømmen også kommet til mig. Et hus med have i København forener jo begge glæder! Men med mine 19 år, må jeg nok vente lidt. 😉

  1. FEDT Victoria, hvor er du sød! Jeg får helt mod på at vise nogle flere 😀 TAK! Hus med have i KBH skal nok komme, hvis drømmen er der :-* KH

  1. Den er så dejlig – og god lun! Der er lidt uld i 🙂 Jeg har den i en FR36 – jeg er normalt en 34/36 og den passer meget godt på en 36. Den kunne godt være en smule mindre til mig, men det er egentlig okay, at den er lidt oversized 🙂 KH

Læg en kommentar