OOTD: Princess dawg

rockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slot dagens050115_3 rockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slotBoots – Timberland via Sarenza // Skirt – Whistles // Shirt – By Malene Birger // Knit – Designers Remix // Jacket – Minimum // Scarf – Modstrøm // Bag – Mulberry

Godmorgen <3

Jeg har fået en indtil videre god vane med at stå op kl. 06.50 og lave morgenmad til min kæreste, så vi kan have nogle minutter sammen om dagen. Status er startet i revisionsverdenen, og det betyder virkelig lange arbejdsdage for den slags arbejdende. Og ingen kærestetid. Så er det ret hyggeligt bare lige at spise lidt morgenmad sammen. Et tip givet videre: Et par af jer spurgte ham, hvordan man som par klarer status eller andre tunge arbejdsperioder i spørgerunden. Spis morgenmad sammen, så man i det mindste har 15 minutter sammen. Det betyder i al fald noget for mig.

Derfor har jeg også været igang længe på hjemmekontoret. Nyt år med nye arbejdsrutiner, fire DR-dage, en til to hjemmearbejdsdage. Det ligner et rigtigt voksenarbejdsskema, haha!

Nu til prinsessehunden! Frida skulle med på flere outfitbilleder. Og tadaaaa! Den lille frikadelle var med på gåtur i Fredensborg Slotshave i søndags (hvis I har mulighed, så tag en tur derop. Haven er så smuk til gåtur!). Sådan en lille mops er jo lidt en royal dawg. En ægte skødehund. Og før det en lille vagthund, sådan historisk set. Så det passer hende ærligt talt glimrende at tusse rundt deroppe. Træde på græsset, der ikke må betrædes. Tisse op ad porten til slottet. Gø af Prinsgemalens gravhunde, der løber i den private have. Lægge en hundedej i Dronningens indkørsel. Tal om nykker!

GOD dag!

rockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slot rockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slotrockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slot rockpaperdresses, cathrine nissen, frida the pug, fredensborg slot

8 kommentarer
 1. Jeg laver også morgenmad til min hårdt arbejdende kæreste hverdag. Det er sådan en hyggelig tid sammen hver dag (;

  God dag Cathrine
  Kram mAria

  1. Åh Maria, jeg kunne godt forestille mig, at du må være herlig at bo med som du kan kokkerere 😀 Heldige din mand 😉 KH

 2. Tak for lige at minde mig om, at vintertøj og tusinde lag ikke behøver at være en skidt ting. Det er jo faktisk ekstremt lækkert. Helt ærligt – hvornår på året kan vi ellers have alle vores ynglingsting på på én gang haha? :b

  Haha, pjat. Jeg ved ikke hvad det er, men billedet af støvlerne og de varme sokker gør mig bare glad. Sådan et rigtigt dejligt lunt, rart og pænt billede (:

  1. Haha, det er jo det – bare på med alle favoritterne 😀 Og lidt uld… Det hjælper også på det 😀 Det er et vaskeægte vinterbillede med raggsokker, ahhh!
   KH

  1. Haha du er sød Natassja – jeg griner kun fordi det sjældent sker at Frida bliver kaldt smuk af andre end sine egne forældre 😀 TAK! KH

 3. Puha ja, en kæreste i revisionsbranchen kender jeg dog. Dog den i den ikke-finansielle del af biksen, men ikke mindre travl af den grund. Vi har går meget op i at spise morgenmad sammen – og har faktisk altid gjort det. Også da vi begge studerede. Jeg ville ikke undvære vores morgentid, for det er en god måde lige at sige hej, give et kys eller to, og have overskud til at smile til hinanden inden dagen rigtig starter. Alt det som man måske er for træt til efter en lang arbejdsdag.

  I øjeblikket står vi også midt i en flytning, så det lægger ikke mindre pres på tingene.. Så ja, morgentid sammen er en god ting 🙂

 4. Hej Cathrine, er helt vild med farven på dine støvler!! Men de klassiske er da meget lysere? Har du bare holdt dem mørke vha. læderfedt, og holder farven? 🙂

Læg en kommentar