OOTD: The PJ’s

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015 Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015 Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015 Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015

Heels – Jimmy Choo (on sale) // Shirt+Trousers – H&M Trend (in stores now) // Bag – Mulberry // Chain necklace – Vibe Harsløf

Hvor var I søde i går. Kæmpe gigantisk tak for opbakningen!

 

Min kæreste reagerede, som de fleste mænd nok ville, ved synet af mig, aftenen til i går. Jeg hoppede ud fra soveværelset med de klassiske ord “TADAAA!” iklædt outfittet herover, skulle lige teste det af foran spejlet hjemme. Jeg synes selv, jeg havde fundet det perfekte fashionweek-agtige outfit. Det matchede. Det var gode farver. Sådan lidt 70’er i snittet, som er rimelig smart den kommende sæson, hvis I skulle vide det. Jep, #CFW (Copenhagen Fashion Week), skidesmart.

Ham “Hvad filan er det?!”

Mig: “Det er da bare mit nye sæt”

Ham: “Skal du have det på ude på gaden?”

Mig: “Ja! Det er altså mega smart”.

Ham: “En smart pyjamas”.

Hvorfor ikke tage til modeuge i slapper-tøj, ærligt talt? En smart pyjamas. Ej, jeg følte mig faktisk smart. Jeg havde også mine nye udsalgs-stiletter på. De er SÅ sindssygt flotte. For to år siden købte jeg et par sorte Jimmy Choos, og det er den perfekte hælhøjde for mig. De sidder bare godt på foden. Men altså, jeg var på cykel rundt i byen i går, så det hjalp også, at jeg havde en mulepose med (en blå en der ligesom matchede py’en, ikk’?) med mine sorte hello kitty-strømper og sneakers, klar til skifte ved døren.

Det kan godt være, at Facehunter ikke stod klar til at tage billeder af mig som sidste år, men hvad gør det, når Chris stod klar!

GOD torsdag!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015 Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015 Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015

An outfit from my only real day on Copenhagen Fashion Week. My BF thought it looked like a pajamas but that’s fine by me, haha. I felt pretty together with my matching “suit” so I’ll take it 🙂Rockpaperdresses, cathrine nissen, Ootd, dagens, Copenhagen Fashion Week 2015

13 kommentarer
 1. Hej Cathrine!

  Jeg ved godt, du har lagt diskussionen om din fremstilling af din kæreste “i seng”, men jeg vil faktisk bare lige sige dig tak for at fremstille jeres forhold med både de gode og de dårlige ting. Jeg har selv en kæreste, som jeg – ligesom dig- er sikker på, er manden i mit liv. For evigt. Men nogle gange kan jeg godt blive helt ked af vores forhold, når jeg læser blogs, hvor det altid lyder som om, at bloggerens forhold har flødeskum og kirsebær på toppen hver evig dag. Så sidder jeg der og tænker “min kæreste kommer aldrig hjem med blomster bare fordi” eller “jeg skal nærmest tigge og bede, før min kæreste gider gå en tur med mig”. For så glemmer jeg lige alle de dejlige ting, han gør for mig og os. At han henter mig på stationen, så vi kan følges hjem hånd i hånd på cyklen. Eller hver dag fortæller mig, at jeg er smuk. Oftest når jeg lige er stået op, og godt selv ved, at der er lang vej til miss Denmark for mig. Det bliver lidt langt og kludret det her, men min pointe er: tak fordi du husker mig på, at der er både gode ting i et forhold, og ting hvor man er forskellige, og skal finde hinanden på midten. Du husker mig på, at jeg har et fantastisk forhold – og et menneskeligt forhold. Ligesom dig og Adam. Jeg håber, du forstår mine ord. Man læser jo ikke altid den samme mening, som afsenderen ville have frem.

  Og! Så har jeg lige en sidste ting, som jeg har villet rose dig for i flere år, men været lidt for genert. jeg har altid sværget til sort, Hvidt og gråt tøj. Indtil jeg stødte på din blog. Nu leder mine øjne automatisk efter farver og mønstre – og det er dig, der har givet mig “modet” til det, når jeg så, hvor skøn og glad, du så (og ser) ud på dine billeder. Så tak for at min garderobe nu får mig til at føle mig Carrie-lækker. Selvom jeg stadig knuselsker lysegråt tøj.

  Ha’ en dejlig dag! I de smukke sko skal der i hvert fald gå meget galt, hvis du ender med en off day.

 2. Åh altså, de sko er smukke! Og så – så havde de lige præcis ét par tilbage i str 38 på Jimmy Choos hjemmeside. Som det eneste sted. Til samme nedsatte pris. Så ja – nu er de på vej til mig… Ups.;)

 3. Hvor er du yndig i din blomstrede pyjamas – det får da en til at blive i helt godt humør på sådan en trist gråvejrsdag 🙂 Jeg ville ønske jeg selv turde kaste mig ud i ligeså vilde outfits med pangfarver og mønstre som du gør (istedet for altid at ende i sort og gråt) da det er en kende mere festligt at se på 🙂 Mht dine 3 fine guld-kæder, er de så alle fra Vibe Harsløf? og i gide fald, hvor kan de opdrives henne (butik/link)?
  /Louise

 4. Okay… I’m with Adam on this one! Hatten af for dit mod(?), men jeg synes bare slet ikke den gør noget godt for din (ellers misundelsesværdige) figur. Nå, jeg ser frem til næste outfit istedet 😉

 5. Ha ha – “skal du have det på ude på gaden?”… Det var sjovt at læse 🙂 Men jeg synes også du ser skøn ud. Ved ikke om jeg selv ville turde bære pyjamasen, men stilletterne havde jeg købt hvis jeg havde råd!

  1. Ja han er sød ikke? Hahaha, jeg ved, at når han tænker sådan, så er den lige i øjet til sådan noget modehalløj 🙂 KH

Læg en kommentar