Calvin Klein on sale

I skal ikke vente på, at jeg kommer i Aftenshowet i aften – det er først med på torsdag! Men til gengæld taler jeg Dirty Dancing og mødom, så I må altså lige se med. Det var lidt pinligt men måske også lidt sjovt. Typisk mig at jeg ikke kan holde min mund, hah!

BTW – de er lige ved at rykke lidt rundt og give os et nyt og ret pænt design, så de tester lige lidt og rykker rundt. Der skal nok komme søgefelt osv. igen.

Calvin Klein undertøj på tilbud

Adlinks: WHITE CALVIN KLEIN BRA // BLACK CALVIN KLEIN BRA

Så lige til noget helt andet, for jeg så nemlig lidt tilfældigt i fredags, at min absolutte yndlings-bh fra Calvin Klein er på rigtig fint tilbud hos Boozt. Jeg bruger egentlig aldrig deres webshop, så hvordan jeg landede der, I have no idea. Googlede nok “pæn bh + tilbud”. Men det lykkelige var, at jeg fandt denne her lille perle på udsalg. Det er altså virkelig min favorit af dem alle. Og derfor bliver den hvide og sorte version min nummer tre og fire i samling.

Der er også tilbud på flere andre undertøjsdele og -varianter derfra, så bare lige et lille tirsdagstip herfra til jer.

Tilbudet gælder kun til og med i morgen, såvidt jeg lige kan se på deres side.

God aften!

3 kommentarer

Læg en kommentar