Imitation is the sincerest form of flattery

Eva Harlou pink outfit, X Factor, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen… Jeg gned mig lige i øjnene, da jeg så X-Factor i fredags. Og det gjorde flere af jer også. Mange skrev til mig på instagram – nej, jeg er ikke hyret som stylist til X-Factor (så havde jeg i al fald undgået denimdjævleoutfittet til venstre, avs).

Eva Harlou følger vist Rockeren, for se lige hendes outfit! LÆKKERT! Pink fra top til tå, små fine pumps. Krøllet hår. Jeg gik selv total Barbie (jeg har jo også min inspiration et sted fra) til julefrokosten i DR i 2013, og i fredags gjorde Eva Harlou nøjagtig det samme. Så nu kalder jeg mig lige et stilikon, Eva Harlous guru. Slet ikke så dumt vel, haha!

Hvis jeg kneb øjnene lidt sammen, kunne jeg faktisk godt tro, at det var mig, der stod dér på den glittede scene. Drømmetænkning, I know… Men altså, skidegodt ser hun ud. The guru approves 😛

Jeg vil skynde mig at parkere computeren, for et par journalister fra Aftenshowet kommer forbi mig om lidt, og vi skal tale en af mine yndlingsfilm, Dirty Dancing! Det kommer med i aften, tror jeg, så kan I se den lille rocker inde i fjerneren.

GOD DAG!

 

17 kommentarer
 1. Hahaha, ej hvor er det godt lavet! Må dog sige, at jeg synes du bar det bedre. Da jeg sad og så showet tænkte jeg nemlig over, at det bare ikke fungerede vildt godt på skærmen. Hun mistede desværre lidt sine former i trøjen, eller er jeg bare for kræsen? (:

  1. NÅRH du er sød, tak Lisbeth 😀 Jeg synes måske, du har ret. Nederdelen kunne godt være lidt kortere på hende, men hun ser altid bragende ud, synes jeg 🙂 KH

 2. Jeg lagde mærke til det med det samme i fredags, men følte mig pludselig lidt stalker agtig over at vide at netop det outfit “tilhørte” dig, så jeg kommenterede ikke

  1. hahaha, jeg er vild med det Lærke, og ret sjovt at et outfit som aldrig fik taget ordentlige billeder, bare et par mobilbilleder foran spejlet, huskes så godt. Det er sejt 😀 Det er kun et kæmpe kompliment for mig, at det har hængt ved 😀 KH

    1. I er sgu søde – jeg tænker jer slet ikke som stalkere – nærmere kvinder med super vilde elefanthjerner – jeg havde nærmest glemt det selv 😀 KH

 3. Haha, jeg synes altså du bærer det bedre end Harlou! Og jeg er også ret sikker på at du ville være en bedre vært – synes hun var lidt awkward på live. Og JA til at det der denim-høj-hat-corsage-outfit aldrig skulle have været på scene :-O HVAD gik der galt?!

 4. Du burde så meget være tv-vært på et show! Ville se det ene og alene af den grund ligemeget om showet ellers var godt eller skidt. Men da det nok ikke lige sker i den nærmeste fremtid, vil du så ikke lave en video snart igen? Det er altid så hyggeligt 🙂

 5. Det outfit havde jeg næsten glemt, men nøj hvor var du fin 🙂
  Man kan jo ikke undgå at blive inspireret af din dine og skøre stil – ville ønske jeg selv var lige så sej og opfindsom 😀

 6. Det er et mega pænt outfit! Jeg har i øvrigt også den fine, pink silkebluse og hev den lige frem fra gemmerne. Desværre opdagede jeg en mørk plet midt på den. Har du et bud på hvordan man skånsomt kan fjerne den?

Læg en kommentar