Konfirmand 2015

Jeg er helt vild med, at I skriver så meget og spørger om inspiration til konfirmation, til galla, til bryllup. At I sådan vil have min mening og stylingtips – altså! I er sgu søde.

Forleden serverede jeg nogle af de fineste gallakjoler, og hertil aften får I inpspiration til konfirmandkjolen, studenterkjolen eller måske bare den fine sommerkjole. De hvide kjoler!

Jeg var overbevist om, at I for længst ville have fundet konfirmationskjolen, men nu er der flere af jer, der har spurgt, så here you go. Selv var jeg i thaisilke – tylnederdel og silkecorsage med sølvstrik cardigan. Jeg havde selv tegnet det. Yndigt! Tænk sig, at jeg blev konfirmeret for mere end et årti siden. WAUW! Tiden går snapt.

Jeg var rigtig fin og rigtig pæn. Men hvis jeg skulle konfirmeres i dag, så ville jeg håbe på at være lidt mindre yndig og lidt mere sej. Jeg er jo helt vild med sættet fra Stine Goya, så det må være drømmen. Og så er blondekjolen fra Self-portrait nu også ret lækker.

STORT til lykke til årets kommende konfirmander – selv, diskuterer jeg dagligt med ingen ringere end undertegnede, om jeg egentlig er voksen nu. Så hul i, når de voksne taler voksne rækker. We are never really there.

Contains adlinks

rockpaperdresses, cathrine nissen, konfirmand 2015, konfirmationskjoler, hvad skal jeg have på til konfirmation
H&M // ASOS (Jacket + Trousers) // Lela Rose

Stine Goya (Skirt + Jacket) // Self-portrait // Won Hundred (Sweatshirt + Skirt)

rockpaperdresses, cathrine nissen, konfirmand 2015, konfirmationskjoler, hvad skal jeg have på til konfirmationGANNI // Reiss // Étoile Isabel Marant

Little White Lies // CHI CHI // Étoile Isabel Marant

rockpaperdresses, cathrine nissen, konfirmand 2015, konfirmationskjoler, hvad skal jeg have på til konfirmationFrench Connection //Findes Keepers (SALE) // LOVE 

ASOS // ASOS // Frock and Frill

3 kommentarer
  1. Det er virkelig nogle fine sager, du har fundet. Du skal bare lige huske på, at man jo ikke må have bare skuldre i kirken! Jeg fik kæmpe skæld ud af familiens ven fra menighedsrådet, fordi jeg havde bare skuldre til min lillebrors konfirmation haha.

    1. Der er så mange fine små jakker og trøjer man kan tage på, så jeg tænker ikke, det er det store problem 🙂 Jeg havde corsage på og en striktrøje ud over 🙂 KH

  2. Hvor er de fine! Hvor ville jeg dog ønske at jeg var blevet konfirmeret i sådan en i stedet for en som alle havde fra Lilly 😉
    Mon du kunne give lidt inspiration til hvad man kan have på som gæst til en konfirmation? Jeg er helt på bar bund

Læg en kommentar