OOTD: Everyday

rockpaperdresses, cathrine nissen

rockpaperdresses, cathrine nissen

Adlinks: Shoes – Chloé (SALE) // Skirt – H&M // Knit – Won Hundred 

God-søndag-morgen!

Det er den smukkeste morgen, jeg længe er vågnet til. Solen skinner, himlen er blå, jeg glæder mig helt til min cykeltur om lidt. Jeg er stået tidligt op for at tage ind til gode gamle Sporting . Vitamin Well inviterer på bootcamp, og for engangs skyld har jeg en rimelig form til at turde sige ja til den slags, Den kørere de næste seks søndage, så der bliver jeg i al fald holdt op på at komme op og igang.

Derfor bliver det også et hurtigt lille pip herfra. Jeg skal nemlig være der om lidt. Men jeg tænkte I lige kunne få sådan et lille, lidt forårsagtigt outfit, med det forårsagtige i små sko og ingen overtøj. Jeg er helt med på den der denimbølge, som jo egentlig er der hele tiden, nu bare i større grad og min nederdel er den lille forandring i mit skab. Jeg er ellers bare tilhænger af jeans og denimjakker. Denimnederdel har ikke været på siden 2002 ca. Dengang hvor jeg selv sprættede jeans op i underlårene og syede dem sammen med et nyt stykke denim i trekantsform – til en nederdel. I må helt hundrede være flere derude, der lavede den slags! Kors jeg lavede mange. Og hvis man var lidt fræk, testede man lige noget andet stof som “mellemstykke-trekant”, yndigt! Det var dengang Lady Marmelade med Pink, Mya, Lil Kim, Christina Aguilera spillede i radioen.

Nu er den tilbage i en opdateret form, og jeg kan være med endnu engang!

Hav en dejlig søndag, vi ses senere til et par filmanbefalinger ?

rockpaperdresses, cathrine nissenrockpaperdresses, cathrine nissenrockpaperdresses, cathrine nissen

10 kommentarer
 1. Jeg sprætter stadig jeans op til nederdele. Men istedet for at lave en indlægstrekant syes de sammen til stramme pencil skirts.. Det er også cool med sorte jeans som poser i knæene.

 2. Hahaha jeg lavede så mange af de selvklippede nederdele! OG de var altid umenneskelig korte!
  Tak for en skøn blog!!

  KH christinaelisabeth.bloggersdelight.dk

  1. Hahaha, jeg var ikke til korte denimnederdele, MEN afklippede denimshorts?! Det var praktisk taget en denim-g-streng så små de var 😀 Selv tak kære C, god søndag! KH

 3. Ej, fin fin nederdel, kan den stadig købes i butikkerne? Eller er det en ældre sag efterhånden? God søndag!

    1. Mmm det siger mærket bagi ikke noget om – så enten fra Denim eller også hænger den nede i trend. Prøv at tage billederne med næste gang og spørg 🙂 KH

 4. Den nederdel er da ret fin, er den ny? Dvs. er den til at få fat på, eller er den for længst udgået? 🙂

  1. Ja den er så! Jeg prøvede at finde den online, men den er der ikke. Den må kunne findes i butikkerne 🙂 KH

Læg en kommentar