OOTD: Golden hour

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, HalmtorvetSneakers – Adidas (old) // Trousers – Stine Goya // Dress – Kjær København // Bag – Mulberry // Rings – Marianne Dulong + family heirloom // Necklace – Tine Lindhard // Bracelets – Me&Audrey, Aurelie Biderman

I går var det det smukkeste, forårsagtige vejr. Og da Katrine og jeg cyklede hjem fra en præsentation af Marc Jacobs kommende makeup-linje, der krydsede vi Halmtorvet. Det var så smukt, solen skinnede, der var lunt lige i solen, hvorfor jeg (med bodystocking + undertrøje på) kunne smide overfrakken, så I kunne se de lyserøde toner i fuldt flor. Når man fotograferer, så er der noget helt magisk ved at ramme den der golden hour lige i de minutter hvor solen står op og går ned, hvor byen er helt gylden. Så jeg følte mig ret heldig over, at vi ramte det.

TÆNK SIG! Det er fredag! I aften skal vi dele et oste-pølse-bord derhjemme, inden vi går et par skridt til højre og ender i Forum for at se ham her. Jeg sad og stenede hans musikvideoer i går, og prøv lige at tjekke vores sindssygt 90’er denne her lille perle er. Det er SÅ sjovt! Flot fyr, stadig den dag i dag.

I morgen skal jeg afholde et balletevent for nogle blogkollegaer sammen med Joanna og Frederiksstadens Balletskole, hvor jeg går. Søndag kører vi videre med VitaminWell Bootcamp. Rigeligt med fysisk mekanik. På et eller andet tidspunkt skal der også være plads til at binge watche (når man æder tv uden at blinke med øjnene) House of Cards – ny sæson om 15 minutter, hurraaa!

Jeg vil hoppe ud og børste tænder og videre ud af døren. Kan I have det noget så nysseligt og lyserødt på denne fine fredag?

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, blogger, stine goya drop print, kjær københavn, Halmtorvet

11 kommentarer
  1. KRAM til dig! Lyset er så magisk, jeg glæder mig til meget mere af den slags over byen <3 Vi ses den 21. right?

 1. Elsker udtrykket “binge watche” og det er da lige hvad jeg også skal med 3. sæson af House of Cards 🙂

  Virkelig fine billeder, så fint og magisk lys i skønne København 🙂

  1. Ja så er byen endnu endnu smukkere synes jeg 🙂 Binge watching coming up – det er så dejligt deskriptivt 😀 KH

 2. Slap aaaaf, hvor ser du bare drøngodt ud!! 🙂 Og apropos: En gruppe fra mit hold skriver faktisk om binge-watching af House of Cards i receptionsanalytisk perspektiv. Det er ret spændende, hvad de finder ud af 😉
  God fredag herfra!

 3. Sikke nogle smukke billeder. Og et fint outfit.
  Lyset gør virkelig, at billederne får en ekstra kant – det vil jeg prøve at huske næste gang jeg skal fotografere.

  1. Det gør så kæmpe stor forskel på billederne 🙂 Jeg vil også fremover, såvidt det er muligt, dyrke det endnu mere 🙂 KH

 4. Må jeg spørge hvilken størrelse din kjole er i? 🙂 .. Overvejer nemlig selv at anskaffe mig den her til sommer, men er lidt usikker på størrelsen!

  1. Den er helt normal i størrelsen. Jeg er en 34, har her en 36 og den er lidt stor, men det gør ikke noget 🙂 KH

Læg en kommentar