OOTD: Parrot heels by Louboutin

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin OtrotContains adlinks: Heels – Christian Louboutin // Mom Jeans – H&M // Knit – Perfectly Simple // Coat – GANNI (SALE, Red colour here) // Clutch – YSL // Necklace – Tine Lindhard // Nails – CND Vinylux “Dandelion”

Godmorgen søde piger,

Sikke en weekend.

I lørdags havde Frida fødselsdag, og vi sørgede for flere gåture, ekstra med godbider, og om aftenen, da jeg lavede dyrekølle, fik Frida en god andel af kødet. Jeg tror, hun var svært tilfreds. Den lille pølsefabrik. Hun har gloet på køkkenbordet lige siden, for det er åbenbart dér det sker.

Vi var også ude og spise morgenmad – min kæreste, en rigtig god ven til os og mig. Vi kalder det efterhånden morgenmadsklubben, for det sker ikke så sjældent, at vi mødes til stivelse og god kaffe et sted i byen. Union Kitchen, Ipsens. I forgårs var det Brødflov, men mere om det senere. Og bagefter gik vi i Frb. Centret og osede. Og på vej hjem nuppede vi billeder i den lille have ved Landbohøjskolen, som engang var vores have. Indtil den dag vi blev smidt ud, fordi vi havde Frida med. En park, hvor man ikke må have hund med ? Dét er da for dumt. Især, når de er i snor. What’s the harm? Er de bange for, de tisser på vintergækkerne? Det kaldes gødning! Nårhmen, men et par billeder derinde må man vel godt tage, så det gjorde vi.

Og se så papegøjerne! Er de ikke bare de smukkeste sko? En dame i tresserne trillede forbi med sin cykel og udbrød meget højt: “DET VAR DOG DE MEST FANTASTISKE SKO, JEG LÆNGE HAR SET!”. Og hun holdt øjenkontakt med mine tæer hele samtalen igennem, kiggede mig stort set ikke i øjnene. Men bevares, jeg forstår det. De er også for mig, de smukkeste sko, jeg nogensinde har set. Jeg har set mere på mine tæer end på min kæreste i denne weekend. Sjældent har følt mig så gennemtæske sej i højden.

Min veninde, jeg havde talt sko-passion med forleden, skrev en sms lørdag. Hun havde fortalt sin lillesøster om “verdenshistoriens smukkeste sko”, hun lige havde set hos mig, og lillesøsteren udbrød, at hun også lige havde set verdenshistoriens smukkeste sko. Som de beskrev skoene for hinanden, gik det op for dem, at der var tale om de samme. Lillesøsteren havde samme formiddag tudet i Louboutin-butikken, da de var udsolgt i hendes størrelse. Min veninde tilføjede derfor endnu et argument for, at jeg skulle beholde dem: “Det er på bedste Askepot-maner en sko, kun de udvalgte få kan få foden i”. Se dét er en veninde, en der fører bevisførelse for en, glædeligt.

Og så breakede jeg dem altså in. I’m in love with a pair of parrots <3 Hvad siger I så? Er de ligeså gode, som I havde håbet?

rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot
rockpaperdresses, cathrine nissen, christian louboutin Otrot

37 kommentarer
 1. Jeg må indrømme at jeg synes de var pænt grimme da du først viste dem, men nu hvor jeg ser dem på, så er de sgu egentlig meget fede – og især med det outfit! Man bliver helt i godt humør af de farver 🙂

  1. Haha, samme her. Jeg synes også, at de vinder noget ved at komme på, og de er flot stylet her, men jeg er altså stadig ikke helt fan 🙂

   1. WHUUUUT?! GRIMME?! Hahaha, well, hver sin smag – jeg er glad for, jeg fik jer overbevist, sådan da 😀 KH

 2. Hedder modellen Cathrine Nissen?? Det kunne de SAGTENS have kaldt den – du er jo trods alt en slags kendis 😉 De er tosse-flotte!!!

  1. Hahaha, det tror jeg!?! Det synes jeg, der stod 😀 Den dag Louboutin laver en stilet efter én, så ved man, man er noget, ikke? 😀 KH

 3. Jeg må indrømme, at selvom jeg ivrigt følger med her på bloggen, så er det her vist min første kommentar? Men de sko skal dælme have et par ord med på vejen! De er så seje! Du bærer dem så fint, og selv om der skal meget til, før jeg sætter fødderne (eller hvilken som helst anden kropsdel) i noget så farverigt, så er jeg også næsten helt forelsket! 🙂
  P.s. Første, men absolut ikke sidste kommentar… U rock girl

  1. ALTSÅ SIMONE! Sgu et velvalgt indlæg, du kommenterer på 😀 TAK altså! Dejligt at du råber højt! Velkommen til sådan helt officielt 😀 U ROCK 2 GIRL! KH

 4. FANTASTISK STYLING
  jammmmen dog mit lille hjerte kan simpelthen ikke klare hvor røvseje de er! og de ser fantastiske ud på dig. glæder mig til mange flere skønne outfits med dem!

 5. – nej, de er ik lige så flotte, som jeg havde forestillet mig.

  DE ER FLOTTERE!

  Gisp. Jeg føler oprigtigt, at jeg tænder på den sko. I klassisk fysisk forstand. Jeg sveder, er stakåndet og har røde kinder. Har helt oprigtigt aldrig set noget lignede inden for genren fodtøj.

  1. Hahaha, du skulle næsten have været der og set mit fjæs, da jeg tog dem på på asfalten, jesus! Jeg kunne næsten ikke 😀 Ses snart :-* KH

 6. Haha. Lidt malplaceret kommentar, men faldt lige over de her, og som fast læser tænkte jeg at du nok ville elske dem (hvis du altså ikke allerede ejer dem!)

 7. De er helt unikke de sko – sejt at parre dem med jeans!

  Jeg må lige høre: Hvordan er din frakke i størrelsen?

  1. TAK Anso! Den er helt almindelig. Jeg har en small og det passer meget fint med min normale størrelse 🙂 KH

 8. Normalt er jeg ikke typen der kommenterer, men jeg bliver nødt til at sige, at det er et genialt outfit!! Skoene kommer virkelig til sin ret, og de er den helt store helt – eller nærmere bestemt heltinde – her. Jeg skal da lige love for, at den sidste rest af tvivl, jeg sad med, omkring deres udseende forsvandt fuldstændigt ud i den blå luft . Jeg er solgt. I NEED them – jeg vidste ikke, at kunstværker kunne komme i form af to herlige, sprudlende, farverige skønheder.

  1. Hahahah, det var PRÆCIS samme reaktion jeg havde – hvordan kan et par papegøje-sko fascinere så meget? Og altså for faen, kæmpe stort tak for så søde og fine ord – i virkeligheden er det jo et ret simpelt outfit, jeans strik og frakke – men som du siger, skoene – de er heltinderne 😀 KH

 9. Jeg må indrømme, at jeg synes, de var hæslige, da du først viste dem på bloggen. Jeg er stadig ikke rigtig fan, MEN jeg synes sgu at du rocker dem (get it, “rocker”?;)) det er sgu sejt.

 10. Forelsket, tryllebundet og en anelse misundelig! For fanden, jeg må indrømme at jeg var forelsket fra jeg så dem første gang! Og du giver dem al den værdighed de fortjener! 🙂

 11. Jeg kan kun tænke på hvordan filan du kan holde varmen i de sko på denne årstid….og særligt i weekenden hvor det var så djævelsk koldt!!!

   1. Tak Cathrine….rart at se at du ikke er helt over-menneskelig ;o)
    Trak lidt på smilebåndet da du postede indlægget – for tænkte næsten det var affødt af min kommentar :0)

    Giver dog bare anledning til en anden tanke (som du ikke behøver redegøre for), men hold da op hvor må der være meget planlægning i at få bloggen skruet sammen – bare det at huske på at tage skoene med ud af døren for at lave det lille “stunt” og få de få billeder med hjem til bloggen. Hatten af for det!
    Jeg tror de færreste tænker over hvor meget arbejde der formentlig ligger i at have en blog af en vis kaliber! Er jo nærmest fuldtidsarbejde rent mentalt kan jeg tænke mig.

    Men det er jo også det der gør din og lignende blogs fantastiske at følge/læse – at det er velovervejet og gennembearbejdet meget af det der ryger ud i æteren. Tak for det – ser frem til mere spændende læsning og inspiration.

Læg en kommentar