OOTD: Perfect blue dress

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjolerockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjole rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjoleSome of them adlinks: Dress – Nørgaard // Kimono – Ganni (similar) // Boots – Alexander Wang // Coat – Cos (similar) // Knit – Acne // Bag (similar) – Mulberry // Gloves – Adax // Bracelet – Aurélie Bidermann // Necklace – Vibe Harsløf // Pink haircolour – Maria Nila

Godmorgen d’damer,

I dag er min radiofrie dag, hvor jeg er stået tidligt op for at nå et hav af ting.

Min cykel punkterede forleden – at cykle på Gothersgade en søndag morgen efter nattens fester er som at krydse Dyrehavsbakken efter en Blå Mandag. Et minefelt af glasskår, så den lille ven skal fikses. For anden gang på en uge. What are the odds? Rimeligt store åbenbart.

Så skal jeg forbi Reden på Vesterbro med en masse tøj, jeg ikke længere bruger, efter tip fra Gulddamen. Man kan aflevere sit tøj hos dem og hjælpe nogle af de ulykkelige kvinder, de hjælper. Kvinder der er handlede eller forsøger at komme ud af prostitution. Jeg ringede til dem for et par uger siden – de søger vintertøj på nuværende tidspunkt, så jeg har samlet en stor pose med forskelligt godt.

SÅ har jeg fået et tip om en dygtig glarmester, som skal indramme et par billeder for mig – han ligger i Vanløse, så det er lidt af en tur.

Og i aften slutter jeg med yoga. Det har jeg glædet mig til, for min krop er så stiv i’et.

Hvis jeg skal være en smule realistisk, så når jeg sgu nok ikke det hele. Men jeg kan jo forsøge, så må vi se hvor langt det får mig. Jeg tænker også, jeg må nå at nyde det lækre vejr, vi har i vente. Ti grader?! Jeg tog mig selv i at tænke i går, at nu er der ikke lang tid til bikini på Bryggen, men det er nu nok at tage forskud på glæderne, haha! Jeg har sådan lyst til at plante og gøre ved i gården, men jeg må nok vente lidt endnu.

Til jer har jeg et lille outfit fra et lille sted i Store Strandstræde i indre by – Kat og jeg syntes, damerne var så fine. Indtil vi opdagede, de var reklamer for noget så kedeligt som pension. Det blev de ikke mindre fine af, men det var bare lidt skørt. Min blå kjole købte jeg for nyligt i Nørgaard – den er noget perfekt til sommer, tænker jeg, med fine stiletter til. Apropos skal jeg have vist jer et par fine af slagsen, som nu har ligget i deres kasse et godt stykke tid. En vaskeægte Carrie-sko. Det må blive senere, når jeg forhåbenligt er i mål med de fleste sager!

GOD solskinstirsdag!

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjole rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjole rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjole rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, ganni kimono, adax handsker, grå uldfrakke, Alexander Wang støvler, Maria Nila, Nørgaard blå kjole

17 kommentarer
 1. Kære Cathrine,

  Vil bare lige give dig en stor THUMBS UP, fordi du donerer tøj til Reden. Ligesom du også satte fokus på Mødrehjælpens sag i julen. Det er så god stil.

  Jeg har selv arbejdet for Danner, der er en NGO, men som også har et krisecenter i huset. Bare et lille tip til et sted, hvor man også kan donere tøj og andet til nogle kvinder og børn, der fortjener alt godt i denne verden.

  God dag 🙂

 2. bed din cykelhandler om kevlar dæk – de koster 250-450 pr. Sæt og er alle pengene værd! Ikke flere bekymringer om punkterede dæk, mine har klaret to omgange Nørrebro the modning agter distortion uden nogle problemer

 3. Uh, giver du navn/tip videre på ham den dygtige glarmester?
  Jeg har simpelthen så mange pæne litografier der står rullet sammen i et hjørne og venter på glas og ramme!
  Det kunne være fantastisk med en anbefaling! Synes der er langt mellem dygtige ramme-mænd der kan betales med menneskepenge 🙂
  //Louise

  1. Hej Louise. jeg har skrevet en anbefaling på en god glarmester på nørrebro længere nede, hvis du kan bruge det til noget 🙂

   1. Gerne Louise, hvis ikke du kan bruge Annes anbefaling.

    Jeg har prøvet ham Stilleben bruger til indramninger – Per Lang tæt på Vanløse station: Han er også ganske fin i pris ifht. inde i byen, synes jeg 🙂

 4. Arh, Cathrine – come on. Pension er sgu da ikke kedeligt? Altså jo – nu og her er det sjovere at shoppe sko og tasker, men vil det ikke være meget rart at have råd til lidt luksus også når du er blevet ældre? Du har jo også investeret i fast ejendom, så tanken burde da ikke være så fjern for dig?

  Forstå mig ret – jeg er ikke ude på, at du skal begynde at lovprise pension. Men lige frem at fremhæve det som “kedeligt”, det synes jeg sgu ikke passer helt med den “voksenrejse”, du ellers kører på med…;)

  (Og ja, jeg er miljøskadet grundet uddannelse og vil så gerne have, at unge kunne begynde at tænke mere over at sikre sig fremover også. You are not helping it!!:D )

  1. JOOOOOW! Jeg har faktisk en pensionsplan, men altså det slår mig stadig som ganske kedeligt 😀 Det er så langt ude i fremtiden, at det er svært at slå sig på nu. Men der er en plan, der er altid en plan 😉 KH

 5. Bare lige heads-up til, at dit link til Gulddamen linker til handsker i Adax’ webshop. Gætter på at det ikke er meningen?

 6. Det er en rigtig fin kjole, og i det hele taget et rigtig fint outfit.
  Husk at slappe af, når det også er din fridag, det er omend næsten mere vigtigt end diverse gøremål. Selvom jeg ved, at det er svært at holde helt fri på sin fridag, når der er så mange ting man gerne vil have gjort.
  Tak for dit smittende smil – du stråler altid af glæde på dine billeder 🙂

 7. hej.
  jeg vil bare lige tippe om en SUPER glarmester på hjørnet af tagensvej og rådmandsgade på nørrebro. den lille glarmester, hedder han. helt vildt sød, serviceminded og gode priser. jeg har fået et stort USA kort fra en roadtrip, indrammet. Mailede til ham inden og fik pristilbud. han har også lavet en rude i vores franske dør og jeg pønser på at få ham til at skære noget plexi for mig, til en lampe. De er som sagt rigtig gode, og en forretning man får lyst til at støtte.

 8. Så langt væk er Vanløse da ikke Cathine!
  Jeg skulle da ha vidst du kom til byen, så havde jeg budt dig på kaffe eller en salat (;

  Kram Maria

  1. Du er kær Maria, det var overhovedet ikke langt 😀 Det tog godt et kvarter. Vi burde alle flytte derud! KH

 9. En kommentar helt uden relevans for dette indlæg men du anbefalede jo podcasten serial som jeg er gået i gang med. Er tryllebundet ! Jeg så så en artikel for et par dage siden at adnan har fået bevilliget en ny retsag 🙂

  1. Yaaaay! Den er SÅ spændende! Dejligt du kom igang med den – det glæder mig helt. Jeg så godt artiklerne på det (det er minus-siden; man kan ikke slippe historien igen 😀 ) KH

Læg en kommentar