OOTD: Pink Nørrebro

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane NørrebroContains adlinks: Sneakers – Isabel Marant // Dress – Asos Salon // Jacket – Calvin Klein Jeans (SALE) // Sunglasses – Stella McCartney (alternative, SALE) // Lips – Too Faced “Melted”

På sådan en mega grå og kedelig lørdag, så mindes jeg med glæde den tirsdag i ugen, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Hvor solen kælede for næseryggen. Hvor luften, når man ellers stod helt stille, kunne føles helt og holden forårsagtig. Det var en dejlig dag.

Katrine og jeg mødtes ved skaterpark på Nørrebro en formiddag for at skyde et par billeder. En skatepark som pudsigt nok er tøset lyserød. Men når man kommer på afstand kan man sagtens se grafittien, og hvordan det hele passer sammen i en mere drenget verden. Der blev rullet øjne og rystet på hoved af banens eneste ruller. Jeg synes, han lignede den filosofstuderende, der uden varsel, uden at kende mig, kyssede mig i nakken til en fredagsbar på KUA for nogle år siden. Uldent skæg, hænge røv, ranglet krop og forvasket hættetrøje. Vi smilede til ham, og han lod os få plads til at være forfærdeligt narcissistiske.

Katrine synes, det var så New-Yorker-sejt et område, og det er ikke sidste gang, vi tager derned.

NU vil jeg tage til yogaevent. Min kollega Louise Lolle har en yoga-skole med et par af sine veninder, og i dag er der tre-timers event, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg er så spændt på, hvor hårdt det bliver. Og hvis du tænker, at navnet “Lolle” giver genklang. Ja, det er den seneste hattebærer i EyeQ. Kvinden, jeg proklamerede min store kærlighed til til DRs julefrokost. Til trods for min erklærede fanstatus så er der altså også plads til mig på yogaholdt.

GOD lørdag <3 Vi ses i morgen!
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger, Asos Salon, Lyserød skaterbane Nørrebro

21 kommentarer
 1. Det er bare den mest fantastiske kjole! Hvis bare jeg lige have en andledning, så jeg kunne tillade mig at bruge 800 kroner på en kjole. Den må desværre nøjes med at leve i mine drømme for nu. Æv.. (:

  Skønne og sommerlige billeder. Temmelig en kontrast til den sne der falder uden for mit vindue lige nu. Troede vi havde aftalt, at vinteren var ovre??

  1. Æv, Lisbeth, så må jeg bruge min noget mere, så du kan blive helt mæt af at se på den 🙂
   Jeg troede SÅ meget, især i tirsdags, at vinteren var ovre. Æv altså! KH

  1. Tak Julie, jeg valgte også fuldstændig outfit efter location, da Kat og jeg aftalte vi skulle ned til det lyserøde hjørne af Nørrebro 🙂 KH

  1. Av hvor er du sød Anna, tusinde mange tak – tøjet var også nøje udvalgte, da vi aftalte at tage billeder i det lyserøde hjørne 🙂 KH

  1. Hehe, jeg må vist en dag fortælle om mit gear – det er bare mit Canon 700D og min super linse – en 85 mm 🙂 KH

 2. Hvilken størrelse har du taget den i? Synes det kan være svært med Asos’ størrelser. Den er så smuk til dig – perfektion :)!

  1. Jeg har en 8’er og kunne måske godt bruge en 6’er. Den er ret almindelig i størrelsen, vil jeg sige 🙂

   1. Årh thank God – jeg har bestilt en 10’er men var bange for om den ville være for lille, men det lyder ikke som om, at jeg skal frygte det så:) Tusind tak! Fortsat god weekend

 3. Huh, min kommentar forsvandt… Hvad jeg ville sige var:

  Det første billede burde man få forstørret og hængt i glas og ramme. I love it!

 4. Wauw, den er kjole er da virkelig flot! Elsker detaljen med bare ryg 😉 Den kunne jeg godt overveje at hapse hjem og iføre mig til galla-event på mit gymnasium! 🙂

 5. Åh, jeg elsker kjolen! Du ser SÅ godt ud i den. 🙂 Jeg ville ønske, at jeg var en kjolepige i hverdagen og ikke kun til fest, for det lyser da sådan en tirsdag op på en helt fantastisk måde!

 6. Okay nu bliver jeg lige mega positiv (det er jo også godt)

  FULDSTÆNDIGT FANTASTISKE OG FABRLAGTIGE BILLEDER OG OUTFIT!!!

  Selvom vejret ikke er med os, så er foråret begyndt! Det fortæller dit outfit mig – for Gud hvor er det genialt og lækkert og fyldt med farver!!

  Kæmpe kys!

Læg en kommentar