Smukkeste kjoler: Self-Portrait

Noget der fylder meget hos flere af jer i øjeblikket, det er forårets og sommerens kommende fester – gallafester, bryllupsfester, konfirmationsfester. I HUNGRER efter kjoleinspiration. Og lad mig i den ånde introducere jer for et mærke, som jeg i al fald er ret vild med, nemlig Self-Portrait.

Jeg har set kjoler fra mærket på rigtig mange kendisdamer efterhånden, men også i blogland. Især hos min all time-outfit-yndling nemlig Altantic-Pacific! En af mine favoritter fra mærket er den grå hun bærer i mesh.
Self portrait dresses, fine kjoler til bryllup, fine kjoler til galla, cathrine nissen, rockpaperdresses, atlantic pacific white self portrait dress
Kjolerne er super feminine men også med lidt mere rå detaljer som sporty stof, gennemsigtige områder – de har virkelig kant! Jeg drømmer uden tvivl om kjolerne, og de er heller ikke urimelige i pris set på fx detaljegraden.

CONTAINS ADLINKS

Self portrait dresses, fine kjoler til bryllup, fine kjoler til galla, cathrine nissen, rockpaperdresses1 // 2 // 3 (in white) // 4 // 5 // 6
Self portrait dresses, fine kjoler til bryllup, fine kjoler til galla, cathrine nissen, rockpaperdresses1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

[show_shopthepost_widget id=”570094″]

3 kommentarer

Læg en kommentar