The denim skirt – now online

rockpaperdresses, cathrine nissen
Helloooo ladies,

er det en lummer torsdag? Hvor mange af jer har købt/bestilt billetter til Fifty Shades? Den har jo premiere i dag.

Sjældent har jeg oplevet en film blive så hypet. Det er vanvittigt! Slår jo Harry Potter og Ringenes nærmest med længder. Hvis bare Rowling og Tolkien havde tænkt sig om og kommet lidt troldmandssex eller bare bar hobbithud i bøgerne, så havde de en reel chance. Det skib er sejlet. Fifty er vist en af de mest hypede film. Nogensinde. Spørgsmålet er om det holder. I wouldn’t know. Jeg har ikke læst bøgerne – endnu. Eller set filmen. Men jeg kommer nok til det, bare for at få et glimt af elefanten. Selv om jeg absolut ikke har hørt noget godt om filmen. Det må komme an på en prøve.

Jeg er egentlig kun lige hjemme og vende ganske hurtigt. Jeg skal ud af døren og ud på Copenhagen Records. De har inviteret et par af deres navne, som de virkelig tror på i 2015, til at spille et par numre for musikjournalister. Patrick Dorgan, Years&Years (som jeg er ret stor fan af) og Alexander Vargas – som åbenbart har været med i samme musical som min kæreste i Trommen; Oscar, for mange år siden. Det må jeg lige udfritte Adam om senere. Verden er så lille!

Herfra lige et tip på den der denimnederdel – I var flere der spurgte til den, om den var ny, om denne kunne købes stadig og hvor-hvor-hvor! Den er lige kommet online, kan jeg se, shop away!

Denim skirt from H&M Trend

rockpaperdresses, cathrine nissen

8 kommentarer
 1. Intet har overgået Harry Potter 😉 Jeg kæmpede mig igennem første bog af 50 shades, og jeg har da også bestilt billet til filmen, men kun fordi det er venindehygge. Glæder mig meget mere til Magic Mike 2 😀

 2. Arh, synes nu også Harry Potter og Ringenes Herrer var ret vigtige film med midnatspræmierer og what not. Her er der tale om en film, der har fået meget dårlige anmeldelser, og bøger jeg, en sand læsehest, simpelthen ikke kunne holde ud at læse. Jeg forstår simpelthen ikke hypen 😀 men fred være med det – hvis man kan få en hyggelig aften med veninderne, så kan resten måske være underordnet 🙂

 3. Her kommer lige en kommentar som er totalt urelateret til indlægget – det håber jeg du kan leve med 😉

  Sagen er den at jeg har fuldt din blog i laaaang tid og jeg er fuldstændig forgabt i din lækre stil! Og nu ved jeg at jeg ikke er den eneste gymnasiepige der står og skal til galla snart, så jeg ville sådan set høre om du mon kunne have lyst til at lave en lille guide til flotte (SU-venlige) gallakjoler? Jeg tror ikke man finder en blogger der kan gøre det job bedre 🙂

  Uanset hvad: Kæmpe thumbs up til din skønne blog som jeg elsker at følge med på 🙂

 4. Hahahaha! Måtte lige grine lidt af Troldmandssex. Jeg har ikke læst 50 Shades og har heller ikke planer om hverken at læse eller se den – men nu har jeg lige et billede på nethinden med Harry Potter kombineret med 50 Shades of Grey. Det er mærkeligt!

 5. Det er den dårligste bog, jeg nogensinde har læst! Alvorligt talt. Jeg fortryder virkelig, at jeg har spyttet penge i den forretning, og jeg kommer i hvert fald ikke til at betale for at se filmen. Det er sgu lidt sørgeligt, at noget af så ringe kvalitet skal blive så stor en succes. Gid, det havde været noget ordentlig litteratur, der havde sat fokus på kvindelig lyst (og faktisk med kvinden som drivkraft og ikke grundlæggende passiv, undertrykt karakter) – dét havde været værd at støtte!

 6. Er du interesseret i at sælge nederdelen? Hvis den er i en størrelse 36 eller 38 vil jeg meget gerne købe den, til dens fulde pris!
  Håber det er okay at jeg spørger 🙂 og tak for en dejlig blog – du er en kæmpe inspiration!

Læg en kommentar