21 favoritter på instagram

instagram God-søndag-aften,

jeg sidder og hygger mig med fredagens omgang X-Factor. Føj, hvor var det en stærk finale – både Jógvan og Emilie Esther, det var en svær omgang. Og imens ipaden kører, sidder jeg og ser hele min stream på instagram igennem for mine favoritter – folk der kommer for sent er åbenbart også dygtige til at multitaske.

SÅ værsgo, enogtyve af mine favoritter fra instagram. Det er “gott och blandat”, som man siger – både lidt til æstetikeren, til bolignørden, til eventyrrejseren, til modemåsen. Det hele. Del ENDELIG jeres favoritter med mig, så jeg kan tilføje nye 🙂

 

Girlwithnojob ALTID god for et genialt citat, den giver mig altid et godt grin!

Anneauchocolat Fineste Anne får altid mundvandet til at løbe, jeg ville ønske, hun var min roomie

Sarahgall MEGA girlie profil med masser af farver og dyre tasker

Thecartorialist Jeg elsker de her streger – så smukke tegninger med it-girls og modemænd i fokus

Thiswildidea Tre af mine yndlingsting i kombination: En hund, smuk natur og overdreven æstetik

Copenhagencakes Det bliver næsten ikke smukkere; kagerne, glimmeret. Cecilia har i øvrigt udgivet en YNDIG kagebog

Frenchbydesign Små æstetiske glimt i en yndig bolig

Abeautifulmessofficial De to søstre bag verdens måske største succes på blogfronten – bare på instagram, masser af farver!

Linethitklein Altid kongeredigering og mega god københavnerstemning i billederne

Fantasticfrank Ypperste mægler fra Stockholm og Berlin, det her er REN boligfryd

Piggyandpolly Når man som mig drømmer om en lille fransk bulldog, så er denne her side ren tortur, men NUTTET tortur

Block_eu Til alle de tylelskede balletdamer derude

Simonlarsen har jeg anbefalet varmt på instagram før, der er så meget kærlighed til KBH hos Simon. Det gør stolt!

Ditsen laver lækker mad og viser smuk natur

Inbaldror viser de vildeste brudekjoler, total Hollywoodglam

Tuulavintage giver lyst til farver og bikinier og en bundløs rejsekonto, haha!

Idalaerke en af Danmarks største instagrammere giver ren melankoli og kunst på instgram – og SØD baby

Lonelyplanet giver evig rejselyst, eventyrlyst. Den viser hvor stort et mirakel jorden egentlig er.

Mrporterlives hovedsite er den mandlige pendant til Netaporter, og her hersker æstetik og drenget kant

Frk. Overspringshandling bor så overdrevet fint under Nørrebros tage, og så er hun, ligesom mig, plantehoarder

Frenchwords for alle os frankofile, der synes la francaise er det smukkeste i verden

13 kommentarer
 1. Måske du vil kunne lide min instagramprofil
  @ordmaleri
  – fyldt med poesi, ord, tanker og refleksioner.

  God aften,
  og tak for en virkelig fin blog.

 2. Der må være noget galt hvis jeg kun følger én eneste af dine anbefalinger! Omvendt er det en omgang anbefalinger jeg kan bruge til noget. Ofte kender man (/jeg) jo størstedelen efterhånden, men her er der noget at tage med fra indlægget. Og det vil jeg gøre i morgen, når jeg har lidt bedre tid til at kigge dem alle igennem 🙂
  Selv er jeg ret glad for at følge med hos Shinimichi (https://instagram.com/shinimichi/), som også har en blog af samme navn (http://www.shinimichi.com/) – et tvillingepar med kæmpe stor eventyrlyst, og de er netop lige kommet hjem fra en tur på Færøerne for at se solformørkelse. SÅ flotte billeder!

  1. Altså for ikke at lyde helt blank, vil jeg lige sige, at jeg selvfølgelig kender de fleste af dem du nævner – jeg følger dem blot ikke på Instagram 😉

 3. <3 @Girlwithnojob – hun er genial! Kan også anbefale @textfromyourex, hvis du ikke kender den? Ikke helt op til den førstes standard, men stadig udemærket for et godt grin i ny og næ.

  1. Jaaa, jeg kigger på text 😀 Girlwithnojob får mig virkelig nogen gange til at få kaffen galt i halsen – jeg elsker humoren! KH

 4. @taza – hendes profil er fyldt med nuttede børn og flot tøj!! Hvis ikke man er skruk allerede, bliver man det. Og jeg tror, du vil kunne lide hendes tøj, det er så flot og farverigt, ligesom dit 🙂 Du kender måske hendes blog, Rockstar Diaries (nu Love Taza) 🙂

 5. Jeg er helt vild med @fromwhereistand og @ihavethisthingwithfloors. Rigtig fine billeder taget i fugleperspektiv og med enten fine gulve eller sko. 🙂

 6. Ih, nu kan sprognørden i mig ikke lade være med at kommentere: det hedder le français (hvis altså er det franske sprog, du mente), men den må jeg da lige følge 🙂

 7. Hejsa med dejsa,
  du skal lige se på “p_e_r_n_i_l_l_e” det er bare så godt, det hun tegner!!
  Kram

Læg en kommentar