OOTD: Blå er det nye sort

rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger

Det har været sådan en rar og slappet weekend indtil videre. Der var så meget knald på onsdag, torsdag og fredag, at jeg lørdag koblede helt ud efter at have aflyst min deltagelse i en aftenfødselsdag. Jeg brugte stort set hele dagen i går på at rydde op. Seriøst, når man kan bruge en hel dag på at rydde op, så har man et alvorligt rodegen. Og jeg er ikke engang færdig. Hvis min kæreste nogensinde går fra mig, så bliver det fordi han simpelthen ikke kan finde mig i rodet. Jeg ser bare slet ikke rodet så hurtigt, som han gør, og jeg når altid at rode virkelig meget, før jeg selv får nok. Jeg læste et sted, at ens hjem aldrig skal være mere rodet end at man kan gøre klar til gæster på ti minutter. Meget fin idé egentlig, længere tid tager det sikkert heller ikke at grave en bane gennem huset, så gæsterne kan komme frem til spisebordet. Well. Jeg bilder mig selv og min kæreste ind, at rodet hænger sammen med mit kreative jeg, som jo lander mig radioværtsjobbet. Sammen med mit distræte jeg, som han jo synes er lidt nuttet. Forskellige sider af samme sag, man kan ikke bare sådan vælge. Okay, jeg overbeviser kun mig selv. Har I nogen anti-rodetips?

Nu til det dejligt varme outfit fra forleden, hvor min kæreste tog et par billeder på Frederiksberg Allé, inden vi tog over til et vennepar for at mase og ae deres lille ny.

Jeg holder stadig stædigt fast i ikke at gå i sort, og det får jeg skørt nok virkelig mange gisp over – “MEN HVAD GØR DU SÅ?”. Det er egentlig lidt sjovt, det er jo bare en ikke-farve. Jeg får nærmest samme reaktion, som hvis jeg erklærede mig vegetar og sagde nej tak til røde bøffer (as if that’s ever gonna happen). Men min lille sorte? Let me introduce you – BLÅ!

Blå har fuldstændig samme træk som sort, den er mørk, nem at mikse – den slanker sikkert også, eller hvad det nu er man påstår “miraklet” sort kan. Den går fint til palietter, den findes i en milliard teksturer som fx denim, den kræver ikke alverdens tankevirksomhed i selskab med andre farver, jow jow, skjule Kajkager kan den også, så lad os bare sætte hak ved “slankende” også. 

Jeg tager blå på og spiser en croissant til så, ses senere!

Adlinks: Boots – The Last Conspiracy // Dress + Coat – Ganni // Bag – Mulberry // Lips – Nars
rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, cars bag mulberry, frederiksberg alle, ootd, dagens, nordic blogger

17 kommentarer
 1. Jeg er selv et værre rodehoved… og min kæreste er nok et af de største ordensmennesker, jeg kender (af hankøn i hvert fald). Jeg er nærmest blevet tvunget til at holde orden, fordi min kæreste kommenterer på, at jeg roder, hvilket min stolthed lider voldsomt under. Kan simpelthen ikke have siddende på mig, at jeg er mere sjusket end ham. Sætter små regler op for mig selv – som fx at der skal være ryddet op i køkkenet, inden vi sætter os til bordet, eller at tøj, tallerkener, bøger, mv. er lagt på plads, inden jeg skal ud af døren. Det fungerer faktisk godt (indtil videre)!

  1. Min kæreste må være nummer to – han kan ikke have at skeerne i skuffen ikke ligger helt side om side 😀 Det er en god idé det med små regler. Have to have rules, tydeligvis, TAK Karoline 😀 KH

 2. Rutiner! Svært for ikke ordensmennesker, nemt for ordensmennesker 🙂
  Hver aften inden jeg går i seng går jeg runden; ligger der noget på spiseborde/sofaborde/køkkenbordet/gulvet som ikke burde ligge der? Plaider foldes sammen og puderne i sofaen krølles ud. Tjekker at vasketøjet er endt i vasketøjskurven, håndklæder efter badet hænger på sin plads og at alt ellers er som det skal være.
  Hver morgen inden jeg tager af sted er det næsten samme rutine; ligger der noget på spisebordet/sofabordet/køkkenbordet/gulvet som ikke burde ligge der? Redder sengen, sørger for at håndklæder fra morgenbadet hænger det rigtigt sted og at ellers er som det skal være.

  Min kæreste er et rodehoved, så han har kasser i et skab hvor alt hans rod kan smides over i og lågerne lukkes. Ellers er jeg generelt også meget til kasser, kurve, æsker, knager osv. der sikre, at alt har en “plads” 🙂
  Jeg har også et “system” for rengøring der sikre, at jeg heller ikke går helt til i skidt og rod i løbet af ugen, for jeg har sjældent tid til en masse rengøring i hverdagen . Vasker fx meget tøj i weekenden, så mandag ligger jeg tøj sammen, tirsdag er som regel der jeg prøver at holde liv i mine planter, onsdag er støvsugning og gulvvask(har hund og kat) osv. Det er ikke fast og nogle dage når jeg måske flere dages “opgaver”, mens andre dage orker jeg bare ikke noget som helst, Men det gør det overskueligt 🙂

  1. HVOR ER DU SEJ OG STRUKTURERET! Jeg må få mig den slags ordensregler. Det må kunne gøres rundt. Og så er jeg vild med “runden”, altså så vild man nu kan være, nu når emnet er oprydning, hah! Jeg må tage runden – det vigtiste er klart at tage det i opløbet, når det endnu ikke er så slemt. Tak :-* KH

 3. den gamle traver om, at alting skal have en plads, virker for mig! så længe mobilopladere, regninger og vasketøj har et “spot” er det 100 gange lettere at lægge tingene tilbage lige efter jeg har brugt det. 😉

  p.s. blå er et hit til røde læber! 😀

  1. Anne, jeg læste det først som blå læber er et hit, haha 😀 TAK! At gå en runde, at have en plads til alting – tak for gode råd :-* KH

 4. Jeg er kæmpe ordensmenneske og trives bedst med at alt har en plads. Jeg får fnidder hvis ting ligger og flyder. Så… Det er lidt en udfordring at være gift med en mand, der ikke helt har det på samme måde, men han er heldigvis ret god til at lave mad og beklager sig kun sjældent hvis jeg kommer til at rydde noget op som han lige var igang med at bruge 🙂 Én nævnte rutiner, det tror jeg er rigtigt, jeg gør lidt det samme, flere gange om dagen, altså går runder. Og så er det med at give alting en plads, for det er altid de der ting som ikke rigtigt har en plads, som ender med at ligge og flyde. Om det så er at have en æske til løs post stående (når den er fuld bliver man nødt til at gennemgå den) eller en krog inde i et entreskab hvor man kun hænger ting på, som skal ekspederes videre, som fx en pose med den bog man har lånt og som skal leveres tilbage næste gang man ser en bestemt veninde eller de sko der skal til skomageren eller hvad det nu kan være. Jeg har også en idé om, at man sover bedre, hvis der er ro og ryddeligt omkring en, så jeg rydder fx op på hans værelse, hver gang jeg putter min søn til lur. Det samme gælder måske også for voksne?

  1. Åh Pernille, jeg føler med dig. Virkelig. Jeg er som din mand, og det driver min kæreste sindssyg. Runder i huset og pladser til tignene og måske også pladser til de ting man udmærket ved man har løbende – en krog til posen med pant osv. Så tingene ikke flyder. TAK! KH

 5. Du har sådan en dejligt festlig stil, som man bare bliver glad af at se på.. Nærmest et kunstværk i sig selv.. Så for min skyld behøves du ikke at finde en erstatning for sort.. Det er jo lige den stil du altid har kørt, der hitter nu. Du har bare haft den altid – mega fedt og inspirerede.

  1. Haha, det er fordi, det er min computer-/kamerataske, så den er ikke så tit med rundt. Og så er den også rimelig ny 🙂 Men den er meget, meget fin – hun hedder Cara!
   KH

 6. Jeg går heller aldrig i sort mere. Ikke efter jeg er begyndt at læse her hos dig 😉 Det havde luret under overfladen i nogle år, men ENDELIG fik jeg taget springet, da jeg så din blog. Sort gør bare INTET godt for min blege hud og mit lyse hår. Personligt går jeg også rigtig meget i blå. Det er sådan en dejlig nem farve og den passer til det meste – vinrød, sart lyserød, hvid, postkasserød, beige, koral og en del grønne nuancer. Ja, bare for at nævne nogle få…

  OG DEN TASKE DER!!!! Den er jo vidunderlig-skøn. Den har jeg godt nok siddet og sukket over mange gange på Mulberrys hjemmeside. Den må være ny, ellers er jeg da bare vildt langsom. Elsker den!

 7. Godmorgen! Er vild med din blog! Jeg er nok det modsatte af dig på rodefronten (jeg kan ikke finde ud af at rode, er meget ordens-freak om man vil kalde det) så et tip hvis du vil blive mindre rodet er at vænde dig til at lægge ALT på plads når du har brugt det, lige meget om det er en hår elastik eller en bluse – til sidst bliver det en vane og så er der altid opryddet 🙂

 8. Åååårh hvor var det godt jeg faldt over dette indlæg, because I’ve got it baaaad.. The messy lifestyle:(
  Jeg ved ikke hvorfor, sådan har det egentlig altid bare været. Jeg synes bare at de veninder jeg har, som er ordensmennesker, ikke laver andet end at gå og rydde op hele tiden mens man sidder og snakker med dem.. Det er som om deres liv handler om orden og pæne linjer. Jeg er da vildt imponeret over deres orden og pæne hjem, men jeg føler bare at jeg aldrig er færdig med at bruge den bestemte ting jeg nu var i gang med at bruge. Lige så snart jeg har lagt den væk, skal jeg jo bruge den igen, og så føler man bare, at eneste ens liv omhandler lige nu, er bare at hive den bestemte ting frem og tilbage.. Er jeg bare den eneste der har det sådan??:-o Jeg er total sær, kan jeg godt høre på det hele. Nåmen, jeg hedder Madeleine, og jeg er rodeholiker:( Vil gerne ansætte en sød pige til at lave et system for mig, som jeg kan følge ;P (så min stakkels på grænsen-til-OCD kæreste ikke får nok af mig og skrider;)))

Læg en kommentar