OOTD: Blød og blå

rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé

God-mega-tidligt morgen,

vi kører lige på de høje nagler og forsøger at nå det hele. Arbejde, hundeluftning, besøgsvenner, blog – vi er da ret dygtige til at rage til os med spændende opgaver, venner der tilses osv. Jeg glæder mig helt til lørdag, hvor jeg 1) skal ned og træne, det er næsten noget af det mest “tilstede”-agtige, jeg kan lave, for så laver jeg ikke andet end at forsøge at overleve. 2) Køre en tur i vores nye bil, som ankommer lørdag formiddag.

Vi har allerede planlagt en tur i drive-in for at indvie det lille bæst. Who am I kidding, en Up har ingen dage været en bæst, nærmere en… Ja, hvad er den egentlig? Jeg bliver til tider omtalt mussedamen, så er der mussehunden og min kæreste som kaldes mussemand, når det lige passer. Mussebil er vel ikke helt forkert? Summasummarum (det ord bruger jeg for lidt), vi glæder os. Til at musse den i mussevognen.

Men inden vi når så langt, så har vi altså lige et par lidt travle dage foran os – i dag hvor min kæreste stikker af til en kunde i Aalborg og er væk i næsten fireogtyve timer. Jeg har stor respekt for folk, der har hund og er alene om det. Det kræver altså en del fravalg at få det til hænge sammen, så de små pelsvenner ikke er alene mere end otte timer, max. Men når man så sidder med sådan en klump hundehår med brune øjne, så er der ikke dén invitaiton, man ikke kan skrotte. End ikke nytårstaffel hos Dronningen kunne trække mig ud af min ekstase over, hvor nuttet Frida er, når vi sidder tæt. Hvad skal der dog ikke blive af os, når vi får børn? Mussedame. Mussemand. Mussehund. Mussebaby. Kører en tur i mussevognen. Ej, styr mig, mine knapper på tastaturet hænger nærmest fast, så klistret er her.

Outfittet var så blødt og rart og med mig på planteskole i søndags – Amagerlands Plantecenter. Vi ses der. Hver lørdag OG søndag de næste tre måneder. Det er seriøst mit yndlingssted på Amager. Hilsen mussemormor (vinker heftigt med bankoarmene)

Adlinks: Sneakers – The Last Conspiracy // Dress – Ganni // Jacket – Munthe // Bag – Gucci //  Scarf – Faliero Sarti
rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé
rockpaperdresses, cathrine nissen, Munthe silkejakke, pink gucci soho disco, The Last conspiracy sneakers, Faliero Sarti, Ganni, Frederiksberg Allé

12 kommentarer
  1. Der er intet i denne verden, der kan give dårlig samvittighed som store brune øjne. De små venner <3 KH

 1. Den der jakke er altså virkelig pææn! Jeg ved godt du har linket til den, men den er ikke på den side.

  Nogen ide om, hvor jeg skaffer den? 🙂

  1. Den er endnu ikke kommet på webshoppen, men den er inde i deres butik. Den er så vidunderlig – og så er den vendbar 🙂 KH

 2. Hej Cathrine
  Jeg ved du elsker at spise morgenmad ude og må derfor lige slå et slag for Gestus, som ligger 20 meter fra hvor du står på billedet. Jeg bor selv på Frederiksberg Alle og er gået forbi utallige gange, men i dag fik jeg endelig mulighed for at prøve den. Super lækkert, god service, rimelige priser og ikke mindst et rigtig hyggeligt og roligt miljø. Anbefalelsesværdigt!
  Knus

  1. Så fint tip Mathilde, det ligger faktisk rigtig tæt på os. Vi gik forbi dem på deres åbningsdag, hvor de havde holdt reception med familien og venner. Det så hyggeligt ud. Godt at høre, at det kan anbefales. Så må vi prøve 🙂 KH

 3. Alenehundeejer 24/7 ….

  Med Hund med ADHD!

  Jeg gider overhovedet ikke havde dårlig samvittighed længere over, at jeg indimellem føler mig noget mast med det kræ

  1. Ej det er fanme imponerende, virkelig! SÅ sejt altså gået altså 😀 Nu har du altid slået mig som en med ben i næsen, så det undrer mig ikke, at du tager det i stiv arm. KH

Læg en kommentar