OOTD: College jacket, university bag

Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag

Godmorgen ladies,

Min dag er lige vendt på en tallerken. Jeg troede, jeg skulle ud med vinterdækkene hos VW (SÅ er man blevet bilejer, haha), jeg skulle ud og løbe (det der Nordic Race kommer farligt tæt på nu), og så var planen at tage i IKEA et smut, bare fordi jeg nu har bil og har så optur over at kunne sætte mig ind og trille. Nu er jeg kaldt på arbejde, fordi der er sygdom på Smag. Så nu skal jeg sende i stedet for.

Så længe jeg har fået min chokopålægsmad (Irma har sådan en i tykke skiver på 70 %, jeg ved ikke helt, om jeg kan definere den som sund, men kors den er lækker! Og så oven på det brød, vi købte på Mirabelle i går, JESUS – det er så vanvittigt lækkert), så skal jeg nok påtage mig dagens forandringer med strakt arm.

I går havde jeg god tid til at gøre lidt ekstra ud af mig selv og faktisk tænke over, hvad jeg tog på. I hverdagene sker det som oftest, at jeg stikker armene ind i skabene med søvn i øjenkrogene og så tager det på, der lander i mine arme. I går havde jeg tid til at finde glimmersokkerne i skuffen, tage ting på der matchede, måske endda også udfordrede mig på stilen. Og så så jeg sådan ud, i min nye fine kjole fra Munthe, som jeg glæder mig så meget til at kunne bære med stiletter til sommer, men som indtil da var sjov at eksperimentere med uden på tøjet. Kjole uden på bukserne? En lille hilsen til årtiet jeg voksede op i, 90’erne – I kan evt. genlæse min gamle kærlige hilsen til årtiet her, som var ganske populært dengang.

Jakken er i øvrigt en af de få ting, det lykkedes mig at få fat i fra H&M Studio – jeg gik egentlig bare efter den og så den der kaftan og matchende bukserne i samme vinrøde nuancer med kaktusprint i silke – bukserne fik jeg, men kaftanen er udsolgt, så hvis I ser den (eller har mod på at sælge), så sig lige til! Den vil være så fin som sæt til bukserne, og ingen af de fire H&M’er, jeg har været i, har haft den.

NU ikke mere 90’er-minder og kaktusprint, jeg har et radioprogram at sende. Vi ses senere, hav en dejlig mandag!

Shoes – The Last Conspiracy // Trousers – &Other Stories // Dress – Munthe // Knit – Designers Remix // Jacket – H&M Studio // Bag – Saint Laurent
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag
Cathrine Nissen, Rockpaperdresses, ootd, Dagens, Nordic Blogger, Red suede jacket Studio H&M, The last conspiracy, saint laurent small universite bag

7 kommentarer
  1. Hjemme hos os er Løgismoses pålægschokolade fast inventar på weekendmorgenbordet. Den forhandles i Netto og er også i tykke skiver og på 70% (…og så fås den faktisk også i en lys udgave, men den er nok ikke helt så sund). Så lige i tilbudsavisen, at den i denne uge kun koster 24,50kr

  2. IH hvor er jeg misundelig på, at I har fået bil. Går med smådrømme blandet med (u)seriøse overvejelser, selvom det jo er 100% ren luksus og ikke et reelt behov på nuværende tidspunkt. Det bliver det måske… men om ikke andet, så er drømme gratis 😉

    God (uforudset) arbejdslyst!

  3. Haha. kender det med bilen og IKEA! Har selv lige fået en bette bil med min kæreste, og har selv planer om at køre til IKEA Gentofte i dag efter arbejde. Well, fordi man nu ikke skal med den dumme bus fra Nørrebro, og kan købe ligeså meget kræs man har lyst til 😀

Læg en kommentar