OOTD: On Wednesdays we wear pink

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,Godmorgen søde venner!

Ved I hvad, der skete i går? Jeg havde bare ben en HEL dag! Og jeg er ikke engang snottet i dag. I know, living on the edge. Jeg var heller ikke såååå meget ude i går, da jeg havde travlt med hjemmearbejde, men jeg var til morgenmad med Natalie – en tradition på standby pga. hendes Mauritiuseventyr. Så lige ned på café rundt om hjørnet og hjem igen. Men NØJ hvor det føltes rart. Det værste i verden er hudfarvede strømpebukser (næst efter rudekuverter, næsten), men jeg er for glad for kjoler og nederdele til helt at undvære dem. I går smed jeg dem. Ahhh! Det føltes som at få lov at tage sin bh af i offentligheden – helt befriende.

Jeg har endnu en hjemmearbejdsdag, omend jeg ikke skal være særligt meget hjemme. Den er fyldt med møder og en frokostaftale med en rigtig god veninde. Det er lidt det hyggelige ved at arbejde hjemmefra – tiden er jo fleksibel og i mangel på kolleger udover Frida, så er det lidt hyggeligt at se nogen enten til morgenmad eller frokost, hvis tiden er.

Nu vil jeg lige sende jer en stor taksigelseskrammer af sted til jer.

Jeg er fanme glad for jer. Lige nøjagtig jer (også andet selvfølgelig, som nutella og denne her, men FANME også jer). I har taget rigtig pænt imod den der læs mere-funktion, tusinde mange tak! Apropos det indlæg, så går jeg ikke vanvittigt meget op i tal. Eller det er løgn, for lidt gør jeg. Mest af alt går jeg op i, at jeg ikke mister nogen af jer. Jeg holder lidt øje med, at I bliver her. Jeg er virkelig glad for hver og en af jer. De af jer der engagerer jer i mine indlæg – tør være usikre og dele lidt af jer, og jer der samler op på hinandens kommentarer og sender krammere til hinanden (og til mig for fa’en, jeg er kronisk mast, og det er en ret dejlig tilstand).

Vi bliver tit gjort til kønnet, der ikke giver meget for søstersolidaritet, men jeg oplever det overhovedet ikke herinde. I er virkelig gode til at tage jer af hinanden, svare på kommentarer, også når jeg ikke altid når til det. I forholder jer til mig, hver dag, i kommentarfeltet, i “like”-tilkendegivelser på Bloglovin osv. Det bliver lidt ukonkret at forholde sig til, når vi taler tal, men I er 35.000, der læser med og kommenterer og stiller spørgsmålstegn. Det er så vanvittigt flot. 35.000 er lidt uhåndgribeligt, men jeg tænker tit i sammenligning til min folkeskole – vi var 1.500 elever på min folkeskole. ALLE elever skulle så læse min blog, uden undtagelse fra børnehaveklasse til 3.G. Og dét gange treogtyve. Så falder jeg helt på røven. Det er vanvittigt mange. SÅ er der også noget, der hedder sidevisninger. Et tal som jeg fortalte min Stylista-chef, Camille, jeg ikke tog mig af. Men det sagde hun, jeg skulle, for det siger meget om den loyalitet I har til mig. I er 35.000, der læser med. Og I klikker jer forbi EN HALV MILLION GANGE OM MÅNEDEN! 500.000 gange klikker I jer ind hver måned, og som Camille sagde, det viser virkelig hvor loyale og hvor meget med mig I er. Jeg gad gerne mase jer lige tilbage, så KRAMKRAMKRAMKRAMKRAM og denne her, fordi I gør det her til en fest! Hver dag at stemple ind og dele alt fra hundeprutter til glimmertøj. It makes me so very very happy og TAKNEMMELIG.

Det var bare det. Jeg vil smide pyjamasen, hoppe i bad og cykle ind til byen. GOD dag til jer, hver og en! Tak!

Socks – COS // Shoes – Topshop (old, similar here or here) // Skirt – H&M Trend (old // Knit – Perfectly Simple // Bag – Mulberry // Coat – Ganni (on sale) // Lips – Too Faced’s Melted (adlinks) // Photos – Natuliarockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

rockpaperdresses, cathrine nissen, pink mulberry alexa, perfectly simple,

35 kommentarer
 1. Du er den bedste – mere vil jeg ikke sige til det❤️
  Men PS. Jeg ved ikke hvem der har taget godt imod den der “læs mere” knap for jeg er ikke fan!

  1. Du er kær Karoline 🙂
   I har taget pænt imod den forstået på den måde, at I stadig er her 😉 KH

 2. Hej Cathrine!
  Dette er min første “blog-kommentar”. Ja jeg er én af dem der læser blogs uden at kommentere men din blog må fra idag af være en undtagelse! Jeg er fascineret af dine flotte outfits, dit positive sind og din måde at lave radio.
  Når jeg ser billederne ovenfor glæder jeg mig helt vildt til sommer da det hele bliver lidt mere farverigt og mindre upersonligt med de sort-grå vinterfrakker vi går rundt i lidt endnu.
  Tak for en dejlig og farverig blog og ha’ en dejlig solskinsdag! 🙂

 3. Læser for det meste din blog via bloglovin på min computer, så jeg slipper for “læs mere” knappen. Vil helst se dine indlæg i stort format, så intet problem for mig 🙂
  Og selv tak fordi vi får lov til at følge med, og være lidt fangirl 😉

 4. Hej Cathrine,

  Jeg håber, det er okay, at jeg stiller et spørgsmål her – selvom det ikke er så relevant for dette indlæg.

  Jeg sad og sukkede over den FINE tylkjole, du havde på til bryllup for nogle år siden, og så tænkte jeg, at jeg ville prøve at sy noget lignende selv. Men jeg har lidt svært ved at se, hvor mange tyllag, der er nederst på kjolen. Vil du måske gøre mig en tjeneste og tælle, hvor mange lag der er nederst? Det vil virkelig være en kæmpe hjælp.

  Kh Helle

  Ps: Jeg er for nylig faldet tilfældigt over din blog, og jeg fatter ikke, at jeg ikke har set den før. Den er jo FANTASTISK med alle de fine kjoler og dit skønne sprog. Nå, men bedre sent end aldrig, I guess… 🙂

  1. Forresten 🙂 Jeg synes, det er helt fint med den der læs mere-knap. Men et lille tip kunne være (og jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre rent teknisk), men kunne du måske overveje at få den lavet sådan, at du kan redigere teksten i den? Altså at du på en eller anden måde kunne bruge den aktivt til at “tease” dit indhold endnu mere? Sådan ved at gøre teksten på knappen endnu mere personlig a la “Læs, mere om, hvorfor jeg har pink sko på i dag” eller “læs mere om shoppeturen og se, hvad jeg endte med at købe”. Ærligt, så ved jeg ikke, om det vil fungere, men tænkte bare at det kunne virke mere personligt og måske ville endnu flere så klikke.

 5. Som ovenstående piger er jeg måske heller ikke direkte fan af den knap – til gengæld er jeg super fan af den belønning den giver dig, for det store arbejde du lægger herinde 🙂 Det er fuldt ud fortjent, og så overlever jeg nok et enkelt ekstra tryk, for at få min daglige rocker-dosis 🙂

 6. Du er jo også verdens bedste, sødeste, varmeste og alt-muligt-andet-godt blogger. What’s not to like. Og den dér knap gør mig nu ikke noget – et klik fra eller til er da til at overleve 🙂 God solskinsdag.

 7. Ih, ELSKER virkelig dit dejlige smil, som lige får mig selv til at smile engang ekstra 🙂 Btw. så ligner det lidt, at du kun har et ben på det første billede? Eller er det bare mig 🙂 Jeg sad og beundrede, at du på trods af en lang vinter, ikke har blege ben og opdagede også, at du i hele vinteren har skjult, at du hopper rundt som snøvsen på kun et ben 😀
  Ha’ en dejlig solskins dag..

 8. Jeg er heller ikke fan af “læs mere”-knappen, og jeg blev faktisk lidt pigesur og overvejede at boycotte bloggen (fordi det er mere besværligt at læse den), selv om jeg fra et økonomisk synspunkt godt kan forstå, hvorfor du har indført den.
  Det lykkedes også for mig at boycotte bloggen i 3-4 dage, men så fik jeg brug for mit fix, og så gik den sgu ikke længere, haha! 😀
  Til gengæld synes jeg, det er smart, at jeg i bunden af hvert indlæg kan klikke mig videre til det næste eller det forrige indlæg.
  Jeg har også lagt mærke til, at man på andres blogs kan slippe for “læs mere”-knapper, alt efter om man læser med på pc, tablet eller mobil. Så hvis jeg kan undgå knappen på min pc, kan det være, at jeg ligesom JanniChristiane skal bruge den i stedet…

  Og ja, VILDT at vi er så mange, der læser med! Tak for at du deler med os 🙂

  1. Ih JANNE jeg havde ikke set at man kunne klikke til forrige og næste indlæg! Tak for tipset!!! 🙂 🙂 Gør det lidt mere overskueligt igen, hehe.

   Knus

 9. Du er jo, meget simpelt, den bedste blogger – så selvfølgelig hænger vi ved! Hvad skulle jeg få min formiddagspause til at gå med, hvis ikke jeg skulle ind forbi dig?! 😉
  Og den knap dér.. Jeg klikkede jo alligevel for at læse kommentarer og det skal jeg jo ikke nu, så hvad betyder det, at der er en knap inden jeg læser et indlæg eller en knap efter. Jeg hænger alligevel ved! 🙂

  Ha’ en dejlig dag!

 10. Jeg lærte noget nyt forleden om google analytics. Afvisningsprocenten! Det synes jeg lyder sådan lidt trist, men betyder hvor mange der kun ser én side og derefter lukker ned. Kan ikke forestille mig, at din afvisningsprocent er særlig høj, for jeg synes i hvert fald tit, at jeg lige klikker forbi nogle af de gamle indlæg, der bliver teaset til, enten fordi jeg kan huske det, eller fordi du ser så fin ud 🙂

 11. Husk at en unik bruger er en besøgende fra en unik server. Dvs. jeg er unik læser fra både mit internet herhjemme, fra min telefon, fra togets internet, fra mit arbejds internet og fra uni’s internet. Dvs. jeg er som én person faktisk 5 unikke læsere, så desværre bør du nok dividere 35.000 med ca. 3 for at få et korrekt antal rigtige personer, der læser med – men det er stadig mange! 🙂

 12. Kære Cathrine,
  Siden lortemor for noget tid siden forklarede ideen med “tryk mere”-knappen har jeg trykket gladeligt på den, både hos hende og her hos dig.

  Spons-indlæg, affiliate og reklamer er også fint med mig, men jeg synes det er SÅ generende med de reklamer, der har været ude i siden her på stylista den seneste måneds tid. Jeg bliver helt bims i hovedet af, at det hele tiden skifter 🙁

  1. Du kan installere noget, der hedder AdBlock (i hvert fald i Chrome), som gør at der slet ikke vises reklamer på nogen sider. Det er SÅ rart!!! Min kæreste har installeret det på min computer, så jeg er ikke helt klar over, hvordan man gør – men det kan en hurtig googling nok svare på 🙂

 13. Hej Cathrine,
  i dag bliver jeg simpelthen nødt til at sige hej og tak. Hvor er det fantastisk skønt at læse, at du så meget pris på, at vi følger med. Rent faktisk synes jeg, at det er en gave, at vi får lov at følge med. Det må ikke altid være lige let at finde balancen i, hvad, hvordan og hvornår man skal dele noget fra sit liv, men jeg synes, du formår at gøre det på din helt egne fine og unikke måde. Det er derfor, du i hvert fald ikke slipper for mig som læser 😉
  Jeg læser gladeligt med herinde, hver gang du har noget på hjertet, tryk-knap-dimsen eller ej.
  Håber du har en helt fantastisk dejlig dag!
  De kærligste hilsner
  Betina

 14. Jeg er famne glad for din blog, og at jeg kan kigge forbi hver dag! Jeg bliver så glad af at læse med på din blog. 🙂

 15. Wauw for et publikum! Og det er helt og aldeles fortjent 😉 Din blog har været min yndlings i maaange år efterhånden…. 🙂

 16. Hej Catrine – først og fremmest vil jeg bare sige at jeg også er kæmpe fan! Og så lige et spørgsmål – jeg har troligt købt alt for damerne måned efter måned i håb om snart at se dit hjem… Hvor blir det dog af? Du blir en dyr hobby hvis man både skal shoppe lidt af dit tøj + alverdens blade for ikke at gå glip af noget 🙂

  1. Haha, Maja, du er simpelthen for kær! Jeg er fan af din standhaftighed! Jeg aner det simpelthen ikke, tro mig, jeg har bladret i Alt Interiøsr hundrede gange nede i Irma og faktisk troet, at jeg måske havde misset det. Men det kan jeg forstå på dig, at jeg ikke har. Jeg er ked af, at du køber forgæves. Jeg håber lidt på, at jeg får besked, når det er med, så lover jeg at vende tilbage her på bloggen, så I ikke køber forgæves :-*

 17. Jeg er desverre heller ikke fan. Det fremmer ikke lige frem en god brukeropplevelse. Har tilgjengjelg full forståelse for at du har behov for, og et ønske om, å følge med i tallene, det er kun fair, du legger jo både tid og krefter i bloggen, men det er mange andre måter man kan tracke engasjement og aktivitet på 🙂

 18. Jeg er en forholdsvis ny læser, men hold nu fast hvor er din blog strøget direkte ind på top 3 da, phew du er da fantastisk klog, smuk og sjov (føles godt at være søstersolidarisk jo)!!

 19. Det, jeg elsker ved din blog er, at man kan mærke hvor helt igennem fantastisk person du er, i gennem det du skriver. Det er noget af en evne at have! Jeg beundrer dit arbejde, dit evige gode humør og dine farverige outfits. Du er smuk, modig og så er du altid klog (og sjov) at lytte til (læse). Tak for dig! 🙂

 20. Man bliver jo også helt afhængig af dine indlæg – det kan gøre en trist så meget bedre når der kommer lidt glimmer på skærmen <3 —-Og så er der jo lige den der lille ting med Frida, så kan hjemmesiden "sanger.dk" også gøre underværker—-

  Tak hilsen Karoline (;

 21. Jeg er SÅ tilfreds med din blog!
  Flot, ærlig og du sætter (næsten) altid tankerne i gang hos mig med dine indlæg 🙂

  Jeg læser med fra Bloglovin’ hvor ‘læs mere’ knappen ikke er relevant, men jeg synes til gengæld det er lidt irriterende at man ikke kan søge på din blog 🙁 Jeg ledte efter nogle gamle rejseindlæg og nogle kjole inspiration – men det tog pludselig en krig, fordi jeg ikke bare kunne søge! Dét håber jeg du kan få tilbage på et tidspunkt 🙂

  kys og glimmer herfra :-*

 22. Tak og kram right back at ya, Cathrine!
  Jeg har fulgt med i hvad der nu må være et par år – og ud af det der engang var alt for mange, er din en af de tre blogs, jeg følger fast i dag. Sådan rigtigt. Og halli hallo, skal du lige have credit for alt den inspiration, du giver mig hver gang. På trods af et kibbutz liv i Israel og en vanvittigt interessant omgangskreds af mennesker, kan jeg stadig ikke lade vær med at klikke ind på browseren og finde dig og Frida. Du giver mig ofte mod på og lyst til at skrive mere, end jeg ellers ville. Bare sådan til mig selv. Og til at gå til ballet. Og gå efter dét job, jeg vil have lige nu. Og whatever else! Og for det skal du have pisse mange tak.
  Nårh ja, og så har du da også et lækkert stykke klud eller to i klædeskabet. Det fryder mit øje på tunge arbejdstirsdage in the field. 😉
  Kæmpe high fives til dig, du er en champ. URL anyway!

Læg en kommentar