OOTD: Sequins and graffiti

OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen Ballerina – Chloé (alternative) // Skirt – Kjær København // T-shirt – Asos // Jacket – Stine Goya // Bag – Gucci (alternative) // Bracelet – Aurélie Bidermann

Godmorgen!

Jøsses, jeg spildte lige kaffe udover det hele… Der stikker så mange ledninger ud af min computer, og så kom jeg til at ryste på hånden, da jeg stillede den. Nårh, klud! … Det er klaret! Computeren virker stadig.

Der er forårsvibes uden for mit vindue, jeg ved ikke, hvordan det står til hos jer. Men solen skinner, himlen er blå, det har sgu lige fået mig til at klikke en bikini hjem, haha! Man er vel overmodig. De har lovet op mod syv grader i dag – jeg SKAL have vejrudsigten med om morgenen, det er nærmest en del af morgenritualet herhjemme. Og den lyder da rimelig. Bare dét at det blevet så fin solskin allerede, at det er så lyst. Det giver mig kæmpe mod på sæsonen. Den skal nok komme.

Og med foråret kommer der i min familie et hav af fødselsdage. I morgen min mor, fredag min svoger, lørdag min lillesøster – de næste tre weekender er optaget af fødselsdage. I april har min søster (og Dronningen) fødselsdag. Til maj har først min far – han fylder 60 år.

I virkeligheden har jeg det faktisk ret godt med at blive et år ældre – jeg synes, alder er en sjov ting, og jeg elsker at skrive om den, for der er så meget sjovt gemt i vores relation til den. Alderen er så relativ en størrelse, og det til trods er der virkelig mange, der binder enormt meget op på den. Ting der skal nåes inden… Ting der skal ske efter. Jeg gør det egentlig også selv i en eller anden grad.

I bund og grund synes jeg faktisk, at jeg er et mega godt sted med mine 25 år. MEN. Når det kommer til forældre, bedsteforældre, er det noget helt andet. Hvor jeg gerne bliver et år ældre, så gider jeg slet ikke, at mine forældre bliver det. De skal være evigt unge. Huden ved min fars ører krøller lidt. Min mor kan nærmest ikke få mælken nok på afstand, når hun skal se holdbarhedsdato. EJ! Det er lige før, jeg ville gå med til at stå stille ved de 25 år, hvis min forældre ligeså kunne stå stille. Eller lave en Benjamin Buttons og blive yngre, yngre.

Mine forældre var vist ret gennemsnitlige, da de fik mig – min mor var 32 år og min far 34 år. Jeg skal i virkeligheden slet ikke klage. Min kærestes forældre er lidt ældre; hans far er 85 år – sådan er det, når man når at få børn ad to omgange. Og dét stresser faktisk lidt. Min svigerfars alder, min farmor og mormors alder. Jeg vil bare så gerne, at de oplever den næste del af vores liv; børn og bryllup. Altså hvis de kunne leve for evigt, så måtte de gerne det. Men det ville ikke være sjovt for dem. Min farmor savner også min farfar hver dag, selv om hun stiller en lille blomst ved hans billede og har ham i hjertet.

Det er måske det eneste, der i virkeligheden trykker på min alder. Når jeg bliver ældre, så bliver min far, min mor, mine bedsteforældre det også. Så bliver jeg et lille barn, der frygter at miste. Jeg læste et interview hos lægen forleden, i Alt For Damerne – Bodil Jørgensen sagde at det aldrig bliver lettere at miste sine forældre – heller ikke, når man selv er granvoksen med store børn.

Men nu er jeg jo heldig at have dem, og nu’et varer længere, hvis jeg bliver i det og ikke svømmer væk. Og livet forgår ikke kun, når jeg bliver ældre, det vokser jo også frem – jeg skal være moster igen til juni. Det glæder jeg mig helt vildt til.

Kan I have en fabelagtig onsdag, glimmeronsdag!

OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen
OOTD, Dagens, Nordic Blogger, Stine Goya Vera Jacket sequins, Kjær København, Gucci Soho disco bag, rockpaperdresses, cathrine nissen

17 kommentarer
 1. Fine ord som jeg sagtens kan genkende. Jeg fyldte år i mandags, hvor min mormor ringede og ønskede tillykke. Hun sagde, at hun slet ikke kunne forstå, at jeg var blevet så gammel – og jeg blev faktisk lidt trist. For jeg kan heller ikke forstå, at hun fylder 70 næste år. I min familie har vi ikke en tendens til at blive ret gamle, og tanken om at miste mine bedsteforældre er helt forfærdelig. Heldigvis har både min mormor og morfar det godt for tiden, så jeg vælger at skubbe tanken til side – og give dem et ekstra stort knus, når jeg ser dem senere på ugen 🙂

 2. Der ramte du plet. Der gjorde du lige præcist det, som jeg elsker ved din blog. Du fyldte den med det dejligste (!) outfit. På en gang helt fint og hverdagsagtigt (det lyder øv, men det er ikke ment sådan) – og så lige den jakke. Jeg er sikker på, at ALLE, der læser din blog og har set den jakke, vidste, at du skulle eje den.
  Og samtidig med fine ord, velskrevede ord om lidt større ting. En fryd at læse på en klar solskinsformiddag! Tak.

 3. Pyh, ja alder er altid en omdiskuteret ting. Jeg har ikke noget imod at blive ældre, egentligt så er jeg ret ligeglad. Men som du siger, så er mister man også. Jeg tror også, at det altid er hårdt at miste forældre – uanset alder. Dog vil jeg sige, at det nok er lettere på nogle punkter, hvis man er 40 år end 20 år. Min mor mistede sin far i teenagealderen og sin mor i starten af tyverne. Det var hårdt, for hun var jo ikke helt klar til voksenlivet endnu. Hun siger selv, at hun ville ønske, at hun havde været ældre, så alle de spørgsmål om økonomi, vask osv. var ude af verdenen.
  Men jeg tror uanset alderen, så er følelserne helt de samme, det er jo dine forældre du mister 🙁 Men man må skubbe tankerne lidt fra sig, ellers bliver man helt kuller i hovedet 🙂

 4. jeg kommenterer normalt ellers aldrig, men den her gang blev jeg lige nødt til at rose dig! Hold kæft du gør det godt, du skriver så godt. Du formår at give et ootd post samtidig med at du fortæller om dine følelser omkring familie og alderdom, og om din søde farmor som savner sin mand. Der er intet værre end at se sin bedsteforælder savne sin afdøde ægtefælle, jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor hårdt det må være, lige pludseligt, at skulle undvære efter så mange års ægteskab. <3
  Ros til dig for tanker på en helt almindelig onsdag.

 5. Virkelig godt indlæg. Jeg istemmer mig de andres holdninger: Der ramte du plet!
  Jeg er en efternøler, har ingen bedsteforældre mere og har en far på 66. Jeg er selv 23. Jeg har et rigtig tæt forhold til begge mine forældre og kan slet ikke klare at tænke på den dag, de ikke er her mere. Jeg prøver at få så meget ud af tiden, sammen med dem nu, som muligt. Det kan godt være svært, når man bor nogle timer fra hinanden og har travlt med studie og arbejde. Men så snakker jeg med dem flere gange om ugen og prøver at se dem ca. hver 2-3 måned.
  Jeg ved ikke, om det er specielt, når man har forældre, der er lidt ældre end gennemsnittet, eller om det bare er fordi, jeg har så tæt et forhold til mine forældre, men det er godt nok ikke særligt mange af mine venner, der tænker på samme måde som mig.

  Du har nogle fantastiske indlæg, der virkelig kan sætte gang i tankerne, men uden det bliver alt for alvorligt og blandet med en masse lækkert tøj og andet godt. Så mange tak for det 🙂

 6. Den vildeste jakke, men helt sikker på den gode måde. Du bærer den med braviour.

  Det med alder kender jeg alt for godt til. Min mormor har fået en blodprop i hjernen, og hun er så gammel, at jeg frygter det ender med at slå hende ihjel. Desuden er jeg begyndt at tænke i baner om, at jeg snart er 24 år, har en bachelor jeg ikke kan bruge til noget, og hjertens gerne vil have mig en uddannelse inden jeg fylder 30. Alder, alder og alder. Det trykker, uanset hvilke knapper det er som man snakker om.

  Lev lidt i nuet, nyd det hele mens det er der, og frygt ikke for hvad der en dag må komme, det får du rigeligt med tid til, når tid er.
  God dag, søde Cathrine 🙂

 7. så fint skrevet. Kan selv godt genkende den snigende frygt for at miste, men som du så rigtigt skriver må man ikke lade frygten tage over og forhindre en i at være tilstede i nuet!
  Og tak for en fin blog! Loving the outfit!! ❤️❤️

  Xx

 8. Skinner solen i København? Jeg er dybt misundeligt.. I Odense har det skiftevis sneet, haglet og regnet hele dagen 🙁

  Det er en skræmmende tanke, men det nytter nok bare ikke så meget at gå og bekymre sig. Det vil ske en dag, men jo mindre vi bekymre os, jo mere kan vi nyde tiden indtil da (:

 9. Hvor er det et småtungt indlæg sådan en onsdag – faktisk har jeg aldrig tænkt over det aspekt, at mine forældre ikke må blive ældre. Nu er de godt nok kun 50 og ældes stadig med ynde og børnebørn… Så jeg kan godt give det et par år endnu 🙂 Men jeg har aldrig tænkt over, at de for hvert år egentlig er det tættere på at forsvinde herfra..

  Anyways er jeg vild med outfittet – det står jo også så godt til baggrunden!

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 10. Hold op hvor er det første billede bare skønt af dig! Farverne er så fine og glade 😀
  I forhold til alder, så kan jeg helt sikkert godt følge dig. Jeg har det nøjagtig på samme måde. Indtil for nogle år siden, hvor vi pludselig sagde farvel til min kærestes far, har jeg ikke tænkt på alder eller bekymret mig om min egen eller mine forældres dødelighed. Jeg har stadig alle mine bedsteforældre og begge mine forældre. Jeg har skullet sige farvel til to oldemødre i min tid. Og så min svigerfar i 2008. Der gik det ligesom op for mig. Hvor dødelige vi faktisk er. Jeg tror også det var et wake-up-call for mine forældre, for de har jo begge to stadig deres forældre, og er derfor ikke “de næste i rækken”, hvis man kan sige det sådan. Der er stadig en generation mellem dem og døden. Det lyder brutalt at sige det sådan. Jeg har lært en masse de sidste par år, men jeg ville give ALT i verden, for at min kæreste stadig havde sin far. Der er så mange ting, specielt hvor vi er lige nu i vores liv, som vi gerne vil dele med ham. Det er fandme hårdt. Og det er nok også derfor at jeg stadig, på trods af at det i år er 7 år siden, omtaler ham i nutid og ikke datid. Jeg tror stadig på at han er her, at han følger med, passer på og vejleder. For pokker, hvor ville man nogle gange ønske udødelighed var en ting.

 11. Sikke fine farver og dejlige stemningsbilleder, hvis jeg ikke var sådan en sort-hvid type, så sprang jeg straks ud i pallietter og strut.

  /Silke
  Wordjuggles

 12. jeg elsker, elsker, elsker, elsker (!!) det her outfit Cathrine!

  Ps. måske en spøjs tanke – men hvad med et indlæg, om hvordan du finder inspirationen til at sammensætte tøj så festligt? Evt en guide til os der altid ender i mørke og kedelige nuancer! Glimmer og lyse farver skræmmer mig, men shit hvor er din stil altid festlig og inspirerende!

  Bedste hilsner, mette

 13. Helt enig! Det at miste er forfærdeligt. Får en helt klump i halsen og lidt tårer i kanalen når jeg læser dit indlæg. Bliver (ligesom dig) et lille barn igen. Kan ikke overskue, at min bedstemor måske snart forlader os- well who know, hun er 84 år og ikke den mest friske på jord. Det sker nok ikke før om et par år, men stadig, puha bare tanken giver mig kuldegysninger! Og så sidder jeg her i København, og hun i en lille by i Jylland, av :/
  Men nå, er det ikke noget med at leve i nuet, det prøver jeg ihvertfald! 🙂

  – er forresten helt vild med din nederdel, så fin altså!

Læg en kommentar