OOTD: That 70s show

ROCKPAPERDRESSES, CATHRINE NISSEN, YSL TASKE, EQUIPMENT SHIRT, FLARE JEANS

ROCKPAPERDRESSES, CATHRINE NISSEN, YSL TASKE, EQUIPMENT SHIRT, FLARE JEANS

ROCKPAPERDRESSES, CATHRINE NISSEN, YSL TASKE, EQUIPMENT SHIRT, FLARE JEANS

 

I søndags så jeg således ud, og lige inden vi tog billeder, spurgte jeg min kæreste “Ser jeg nogenlunde ud?”. Et retorisk spørgsmål fra min side, et spørgsmål der mest af alt skulle besvares med “jep” og max “du har læbestift på tænderne”. Det er forventningen. Men når man spørger, så får man svar. Jeg fik et “det er nogen rimelig fjollede bukser, hva’?” tilbage.

Det gjorde hele fotodelen lidt presset (og det gjorde blæsten ligeså), og jeg blev egentlig lidt pigefornærmet, hah! Hvad er det ved trends mænd ikke forstår? Altså, 70er-inspirerede flare jeans i lys vask, for én gangs skyld plads til lår, til hofter uden at save underlivet midtover (jeg har nærmest kroniske mærker efter et 00’er-årti med kronisk blærebetændelse og gnavesår; man burde søge erstatning hos Miss Sixty).

Der er faktisk en hel del af trends/items min kæreste ikke forstår:

? Brede jeans – “det ligner noget min mor kunne have gået med”

? Mønstrede sæt – “har du tænkt dig at have det der på uden for?”

? Birkenstock-sandaler (dem er jeg nu med på, jeg bruger kun mine til og fra vaskekælderen)

? Rullekraver – undtagen den slags i pallietter, “for den er festlig”

? Culottebukser aka. “piratbukser”

? Læbestift – mega irriterende og “umuligt at kysse på”

… Og der er klart mange flere ting (right?)! Nu klæder jeg mig altid på for min egen skyld, så hvis han ikke kan lide det, så gør det mig egentlig ikke så meget. Men det er da klart, at jeg da blive blød som en kartoffelkage, når han siger “næææ, hvor er du fin”. Well, you can’t win them all!

Adlinks: Boots – Acne // Jeans – H&M Studio SS15 (similar HERE/HERE) // Bag – YSL (similar) // Shirt – Equipment (similar) // Bracelet – Aurelie Biderman // Necklace – Tine LindhardROCKPAPERDRESSES, CATHRINE NISSEN, YSL TASKE, EQUIPMENT SHIRT, FLARE JEANS

ROCKPAPERDRESSES, CATHRINE NISSEN, YSL TASKE, EQUIPMENT SHIRT, FLARE JEANS

10 kommentarer
 1. Jeg er blessed med en kæreste, der elsker mine boyfriend jeans næsten lige så højt som mig selv! <3 Til gengæld kan han slet ikke klare tanken om høje hæle til hverdag – og vi snakker altså ikke bare stilet-slagsen, men alt(!) over en 3-4 cm.. Det er lidt op ad bakke, når man forsøger at lære at balancere på sådan noget -.- ..

 2. Haha! Min kæreste er så meget på din kærestes side. Jeg har for nylig købt et par mom jeans. Blandt andet fordi du var så smækker i dine. Og han er absolut ikke fan, han siger at jeg ligner en kone. Men NØJ hvor er de dejlige. Jeg tager dem ikke af igen

 3. Haha det er jo som at hører min mand 🙂 god fredag – vi ses i morgen.
  Og så rocker du altså 70’er looket så fint :-*
  Knus og kram

 4. Ha ha ha, jeg vil gerne være med til at sagsøge miss sixty ….
  Du ser da bare smækker-lækker ud i det outfit! Jeg er vild med 70’er-trenden. Ville gerne kaste mig ud i brede jeans, men jeg går sjældent i høje hæle til hverdag, og så duer det ikke helt synes jeg ikke …
  Min kæreste synes btw at min teddy-coat ligner en morgenkåbe, og så forstår han slet ikke støvler med kilehæl – men de er jo så fede dem fra Isabel Marant!!! 🙁

 5. Hahahahaha, jeg dør af grin 😀 Min kæreste har præcist det samme syn på mode og trends. Ifølge ham er birkenstock de grimmeste sandaler nogensinde, rullekrave er kikset og mønstrede sæt er i hans verden lig med pyjamas. Og jeg skal endelig ikke tage læbestift på, hvis jeg vil være lidt sexet – han synes det ligner, at man bare prøver for meget 😀 Og jeg skal ikke regne med at han kommer med et pleasende svar, hvis jeg spørger hvordan mit outfit ser ud – jeg får det rådt for usødet! Men han ved tilgengæld også, hvad der klæder mig og min kropstype, så han har i sidste ende ret, når han siger, at jeg bare skal gå i det der klæder mig og ikke det, som moden dikterer 😉

 6. åh jeg kender det! Min kæreste har en meget klassisk stil med et clean look, hvorimod jeg (som du) har en forkærlighed for tyl, glimmer, farver og generelt tit er med på sjove trends. Han er virkeligt heller ikke fan af mine mønstrede sæt (som jeg ejer 4 af) fx men jeg har dem selvfølgelig tit på alligevel, for jeg klæder mig på for at gøre mig selv i godt humør og gøre mig glad og føle mig godt tilpas 🙂 så bliv ved med at klæde dig farverigt og festligt, det er en kæmpe inspiration <3

Læg en kommentar