Sneakers: Dirty Dancing Keds

Keds, Sneaker, Dirty dancing baby sneaker, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen, white keds
“No body puts baby in a corner” – spørg mig lige, hvor mange gang jeg har set den film! Ikke ligeså mange som Grease, men vi er i nærheden. En sag, jeg i øvrigt også udtalte mig om for noget tid siden til Aftenshowet (vi er ved at have en vane, ikke sandt? Se de meget små klip med mig HER).

Jeg nævnte interviewet et par gange (her, her og her). Jeg var kommet til at tale bruse over med en af mine første kærlighedshistorier. Historien om, hvordan jeg mistede min mødom. Det teasede jeg også med herinde, men i sidste ende var historien klippet ud og jeg fik sagt meget, meget lidt. Sådan er det nogen gange!

Historien er, at den sommeraften jeg blev en vaskeægte ung kvinde, der havde vi set Dirty Dancing på fjerneren først (vi taler billedrørs-tv). Så var vi taget ned til Sørup is ved Esrum Sø, og dén aften, der skete det. Jeg husker det faktisk, som en rigtig fin oplevelse. Det var helt vildt trygt og rart og så romantisk, det nu kan være, når det er sådan lidt akavet første gang. Dén film har derfor en helt særlig betydning for mig, og jeg fniser, når jeg tænker tilbage på den sommerdag. Sådan en første gang er alle unge kvinder undt.

NÅRH, men når nu man ikke kan gå rundt og kaste sig i armene og lege flyver i luften til daglig, så må man tage noget andet med fra filmen. Der er en helt særlig sko med. Frances “Baby” Houseman, hovedkarakteren havde nemlig de fineste meget American-girl-next-door-sneakers på i store dele af filmen. Et par plimsoller (jeg ved godt, at det er et andet ord på dansk end på engelsk, vi taler om skibe på dansk, og sko når vi taler engelsk, men jeg oversætter direkte). Et par kridhvide, gymnast-agtige sko; et par KEDS.

Der er et eller andet virkelig amerikansk og uskyldigt over dem. Taylor Swift er også kæmpe fan, ved jeg. Og det er jeg også. Nu er der ikke meget uskyld over mig. Men altså. Jeg låner lidt, når jeg tager skoene på. Og nu er det endelig ved at være sæson. Jeg skal have mine frem fra skabet igen. De er så fine til kjoler, til shorts, nederdel. Til det hele. Og det bedste ved det hele – de koster altså ikke en formue. Faktisk lander vi lige under 400 kr. Det er til at tage og føle på.

I kan finde dem HER hos Asos eller HER hos Zalando (dér koster de en halvtreller mere, til gengæld er der fri retur, hvis ikke de passer, hm…), og lad mig lige tilføje, at de er lidt til den store side. Lidt. (adlinks).

Keds, Sneaker, Dirty dancing baby sneaker, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen, white kedsJeg nåede ikke at bruge mine meget sidste år, men det vil jeg gøre om på i år!
Keds, Sneaker, Dirty dancing baby sneaker, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen, white keds
… Og tjek så lige, hvordan jeg har fået taget det øverste, første billede. Jeg lå i en Ikeapose, som jeg tilfældigt havde med mig, midt på gaden. Rimelig åndet. Billedet er fra sensommeren sidste år, dengang det sidst var årstid for små hvide plimsoller!
Keds, Sneaker, Dirty dancing baby sneaker, Rockpaperdresses, Cathrine Nissen, white keds

10 kommentarer
  1. De er virkelig fine sådan et par KEDS, tror at jeg må se at få købt et par 🙂

    Lige et spørgsmål, som handler om noget helt andet. Hvad hedder den klinik, hvor du får ordnet dine fødder? – Kan jeg evt få en adresse? (Jeg ved, at du i et tidligere indlæg har skrevet om det, men da du har ikke nogen søgefunktion på bloggen, er det ikke lykkedes mig at finde info selv)

    Rigtig god mandag morgen 🙂

  2. Hahaha, hvor tog det mig skræmmende lang tid at fatte billedet med IKEA-posen. Genialt! Det virkede under alle omstændigheder. Det ser jo godt ud 😉

    Jeg glæder mig sådan til varme dage og brune ben. Alt ser bedre ud på varme dage med brune ben! (:

  3. Har du bare fødder i dine Keds? – og hvordan undgår du de bliver “sure” og beskidte indvendigt hvis? Eller har du nogle smarte strømper som du kan nå at skjule i skoen? 🙂

  4. De er bare så fine, altså. Du virker nu altså okay uskyldig, så tror de passer helt fint til dit image 😉

Læg en kommentar