The Marni sandal's back! - ROCKPAPERDRESSES
The Marni sandal’s back!

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals

Det er snart sandaltid! Selv om jeg i dag cyklede på arbejde med hue, halstørklæde og vanter, så ved jeg også, at om en måneds tid, halvanden, så er det sandaltid. Og jeg glæder mig så meget. Til den tid vil det nok være en god idé, at give fødderne en lille omgang hjemmespa, så de kommer til at stråle igen. De små stakkels pølser, der har været pakket væk så kedeligt længe.

Jeg fik et halvt sandalpar fra Marni engang af mine kæreste (den historie kender flere af jer vist), og dem var der virkelig mange spørgsmål til sidste år. Både på instagram og herinde. Derfor tillader jeg mig lidt tidligt på sandalsæsonen at tippe om de fine nye versioner, som Marni har lanceret i år.

Modellen koster 2.395 kroner, og de har gummisål under, så man ligesom ikke glider og falder – så er det i al fald ens egen skyld. Shoot, jeg falder jo alligevel! Jeg skal have mine forsålet igen. Jeg siger det bare, jeg er så pokkers glad for mine. VIRKELIG!

De går til det meste, som I kan se HER med en af mine mest brugte beklædningsdele, den hvide nederdel. HER med min meget efterspurgte og billige kjole fra Asos og min fine Decadenttaske. OG inden koncerten med Beyoncé og Jay-Z i Paris, hvor jeg på broen over Canal Saint Martin HER.

Adlinks: Brown stones // Blue Stones // Green stones
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni kimono, decadent bag, mrani sandals

7 kommentarer
  1. Apropo sandalfusser så har jeg fornylig været forbi din foddame og MANNER hvor forstår jeg godt du roser dem. Hun var SÅ dyglig og meget bedre end min tidligere foddame. Så tak for tippet Cathrine! Og nu tror jeg desværre vi er nødt til at indgå en deleordning 😉

    1. Hahaha, hvor er det altså bare FEDT at høre – både at mine anbefalinger faktisk kan bruges, og at I så bliver lige så glade for dem som jeg 🙂 De bliver mere og mere travle de kære damer 😀 KH

      1. Cathrine; jeg kan simpelthen ikke finde indlægget om din foddame. Hvem er det nu, du bruger? Mine fødder trænger til en kærlig hånd

  2. Det er virkelig flot med sandaler i den brune nuance, det er som om, at de (ligesom nude stiletter) forlænger benene! Det vil vi jo gerne have 😀 Jeg er vild med det første billede!!

Læg en kommentar