Den der læderjakke – nu med link

Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
dagens200415_4
Orv manner, jeg er helt bombet! Vi har været på Kalvebod Fælled hele dagen for at tage nye programbilleder – og I kan se temaet HER. Der var BÅDE guldkadett og balloner. Hvad mere kan man ønske sig? Jeg er så sulten, jeg kunne spise Frida og med fare for at savne hende, så har jeg sat lasagnerester i ovnen. Kors hvor jeg savner vores gamle mikroovn.

I er flere, der har eftersøgt link til min læderjakke – og HEY! Det er lykkedes at finde den HER. Jeg har en str. 36, og den passer sådan en 34/36 perfekt. Hvis man er typisk 38, ville jeg gå en størrelse op. Den er lavet i det blødeste lammelæder i TOPkvalitet, og så tror jeg sjældent, jeg har fået så mange komplimenter for et stykke tøj. Og jeg har trods alt både glimmer og tyl og perler og pailletter i min varetægt. Det siger noget.

Jeg vil sætte tænderne i lasagnen, og så vil jeg sørge for at tage hul på Tictailen – jeg har lagt to ting op, men det er kun toppen af isbjerget.

God aften!

Leather jacket from Maje (adlink)

dagens200415_3
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nissen, maje leather jacket

dagens200415_2

11 kommentarer
  1. Jeg fik sgu et helt sug i mavsen, da jeg spottede Ganni-paillet-sættet på din Tictail! Og tænkte ‘jamen, jeg troede aldrig, hun ville sælge det?!’ – haha. Men nogle gange må man jo bare sige farvel. Der er nok en derude, der er blevet lykkelig af det køb! Hilsen en anden ejer af Ganni-paillet-sættet 😉

    1. Haha, det er lige nøjagtigt – jeg har brugt det så få gange, og til den pris må det altså videre 😀 Jeg tror, jeg fandt to lykkelige købere af begge dele 😀 KH

    1. I nakken på min står der 36 – den er købt i Paris, så det må næsten være FR36 🙂 Jeg er en meget normal 36 (til tider 38) over skuldrene! KH

Læg en kommentar