Mandagsblå, med solbriller på

Miu Miu glitter cat eyed sunglasses, rockpaperdresses, cathrine nissen
Jeg er i totalt mærkeligt humør i dag – kender I det? Jeg er ikke i dårligt humør – jeg er trods alt vågnet i Nordsjælland på det fineste værelse på badehotel. Jeg har ikke været forgæves til Frost-arragnement i weekenden (oh the drama!). Jeg har købt en meget smuk og fin ny pung (you want to see?.

)Jeg er bare heller ikke sådan rigtig glad og igang. Jeg er egentlig lidt ugidelig og kan ikke tage mig sammen til noget, selv om jeg har MANGE gøremål. Synes sgu egentlig også håret er lidt fedtet. Og jeg fryser. Jeg ved ikke lige, hvordan månen står. Hvordan min cyklus tager sig ud. Om jeg bare er mandagsblå. Men jeg må altså lige gøre noget ved det. Måske jeg skal tage min makker, Frikadellen, og så gå en tur og købe en kaffe på vejen.

Jeg har opgraderet min Endomondo-app til sådan noget premium-halløj. Så den plager mig om at løbe en tur – jeg skal nå 15 km til august, er min plan (Pænt langt fra skal jeg lige sige – jeg løber max seks kilometer). Det kunne jeg også gøre. Måske jeg skal starte dagen (ja jeg er jo ligesom bare ikke kommet igang, og klokken er 13:42) med en rubber i første omgang, en god gammeldaws æggemad fyldt med mayo. Så bliver jeg så fedtet, at det blå preller af mig. God plan.

Og mens jeg lige kværner madder, så har jeg fundet de der fine solbriller, som flere spurgte til dengang på instagram, da det var jeg sad i Paris og læste god bog. De er fra MiuMiu, kommer med det fineste, nysselige, lyserøde velouretui og så er de badet i glimmer. What more do you really need? I kan finde dem HER (de findes også i en rimelig funky udgave HER) (adlink).

13 kommentarer
  1. Jeg tror, jeg vil prøve med mørk chokolade. Måske det duer? Har du prøvet det? :-* Det lyder altså lidt hårdt at skulle have haft det sådan i et helt semester! KH

  1. ÅHHH hindbærsnitter! Jeg har faktisk lige kværnet en masse chokolade. Det var også ret okay. Sådan en med kokos og hindbær i. Det virkede lidt. Må nok ty til hindbærsnitten for at blive helt fri for blå. Tak 🙂 KH

 1. Jeg er p.t. igang med at kurere mine mandags-blues med bage squashkage (yndlings!), lave en kande the og kigge på de fine blomster, jeg købte, da jeg alligevel var i netto og handle til kagen. So far, går det i hvert fald i den rigtige retning!
  Men de er ikke altid nemme de der blues – slet ikke, når det er onsdag-blues – de er de allerværste for mig!

  1. Ej okay, squashkagebagning, te og fine blomster – det lyder som en mega god kur. Måske jeg skulle have mig nogle blomster 🙂 Jeg synes, det er så træls at være blå, for det er svært at komme ud af. Det er sådan en sær tilstand, hvor man bare er i verden. KH

 2. åg jeg kender det ret så godt, jeg har det sådan for tiden … Jeg trænger til at dette semester slutter og eksamener er ovre, så jeg kan komme videre med mit køkkenprojekt, som pt allerede er revet ned og mangler 🙁 er bare i det der mood hvor man ikke tage sig sammen til noget som helst. !

 3. Jeg kender følelsen så godt! Tror mange har lidt Mandags-blues engang imellem.
  Det hjælper helt sikkert at smide noget i skrutten – det kan vi vel alle lide? Og hvis det smager lidt godt, er det en kæmpe bonus.
  Ellers bare tage et skridt ad gangen, nogle gange er det faktisk helt okay, at have en lidt doven dag 🙂

 4. For én gangs skyld er jeg ikke helt blå i dag!

  Det var jeg faktisk heller ikke sidste mandag (hvor det føltes som om det var fredag, så glad jeg var)

  Ofte er jeg ramt når jeg enten er mega-over-meget inspireret, har meget energi og derfor slet ikke ved hvor jeg skal starte og med hvad, og jeg får idéer hele tiden. Eller – så er det når jeg slet ikke kan overskue noget som helst. Det er i de perioder hvor jeg har så mange afleveringer at jeg ikke ved hvor jeg skal starte! puha.. og så har jeg en vane med at sige ja til alt (eller faktisk er det mig selv der lægger planernene, og egentlig ikke siger ja, men selv tager initiativ)

  Nogle af de dage jeg er blå kan jeg ikke engang overskue at læse mit nye costume (og så er den gal) fordi jeg enten er bange for at blive mere inspireret og derfor blive endnu mere blå – eller – fordi jeg bare ikke kan overskue at læse et helt blad. og jeg vil helst ikke stoppe op midt i bladet, eller kun skimme det igennem.

  men ja.. jeg plejer at spise mig ud af det.. altså nogle gange er det kage eller kiks, andre gange er det kød andre gange er det omelet når jeg kommer hjem fra skole (og egentlig har fået morgenmad)

  – Laura
  http://www.stinusit.dk/

 5. Uh JA TAK til at se din fine, nye pung! … og egentlig også hvad du ellers måtte have i din samling af fine punge, og dine tanker om fordele og ulemper ved dem 🙂
  Jeg kunne nemlig godt bruge noget inspiration, da min gamle pung er ved at være slidt i stykker, og jeg burde købe mig en ny.
  Det er sjældent jeg har kontanter i min pung, og omfanget af et dankort til fælleskontoen, et til min egen konto, kørekort, studiekort og 1.000 andre kort i form af medlemskort og gavekort fylder efterhånden en del. Jeg vil stadig gerne have et rum til mønter, når jeg har nogen, men en ny pung skal heller ikke være så stor, at den optager al pladsen i mine fine tasker. For nylig fandt jeg en meget fin pung, men blev enig med mig selv om, at det så lidt vildt ud med alle kortene på display: http://shop.adax.dk/Shop/DAMETASKER/Punge/Lille-Mint-Cormorano-Pung.aspx – derfor blev den desværre ikke købt alligevel.
  Så hvad har din find-en-ny-pung-strategi været, og hvad har du ellers i skabene/skufferne, som du er glad for at bruge? 🙂

  1. Jeg er en én-pung-kinda-girl, så jeg har ikke så meget spændende at vise, andet end den nye. Men jeg er gået fra en gigapung med plads til hele livet men ikke plads i tasken, til nu en lille mere minimalistisk pung med plads til færre klubkort 🙂 Jeg har faktisk nærmest aldrig kontanter eftersom mobilepay er så udbredt. Dankort er min ven 🙂 Men det er lidt træls med de mange medlemskort. Jeg har grovsorteret, og resten må jeg have liggende hjemme og tage med mig ved lejlighed 🙂 KH

   1. Lille og minimalistisk lyder perfekt! Jeg håber, vi bliver præsenteret for nyanskaffelsen 🙂
    God aften!

Læg en kommentar