OOTD: Au Canal Saint-Martin

Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket

Godmorgen fra næstsidste dag i Paris, med dugfriske billeder fra Canal St. Martin, som er et af mine yndlingssteder i Paris – det er på mange måder stadig uopdaget, i hvert fald på den corporate måde.

Jeg har endnu ikke set en Starbuck’s fx som ellers æder sig ind alle steder i Paris – også ved/i kulturarveligheder. Sådan er det vel nok verden over? Jeg husker i hvert fald, hvordan min kæreste og jeg for flere år siden var i Cameron Highlands – nordligt Malaysia – i et område med teplantager. Det lød alt sammen meget autentisk. Men som vi skulle have stop i byen deroppe, så lå der Gud døde mig en Starbuck’s. Ligesom at ankomme til Borneo – det lyder totalt Robinson, men i Kota Kinabalu kan du altid få en tall frappucino. Du skulle nødigt savne hjem. Det er egentlig lidt åndssvagt. Det smarte ved, at kæden er så velbredt er dog, at damer med små blærer, som mig, altid kan komme til, hah!

Vi fandt dog et andet kaffested i går, som jeg glæder mig til at få tilføjet listen – den BEDSTE kaffe jeg har fået længe (og her sammenligner jeg med favoritten Coffee Collective i København!!). Så blød, afrundet, virkelig lækker skum. Jeg kunne gå for en til hertil morgen. Mmm!

Vi vil komme i tøjet og komme ud af døren, så vi kan suge endnu mere til os – jeg synes bare lige, at I skulle se min fine nye Maje-jakke ordentligt. Jeg har ledt efter en pæn blå LÆNGE! Det er vist en livsinvestering.

PS: Hvor jeg bare ELSKER, at I engagerer jer så meget i mit hår – jeg skulle jo have lavet en afstemning, haha! Jeg er sørme ligeså splittet som jer, men min fornemmelse siger mig, at I var en lille del flere på langt hår igen? I er fanme søde. Jeg vakler lige lidt videre på det med håret! GOD tirsdag <3

Adlinks: Sneakers – Isabel Marant Étoile (similar) // Skirt + shirt – H&M // Bag – YSL // Jacket – Maje // Bracelet – Aurélie Bidermann
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket
Paris, ootd, dagens, blogger, rockpaperdresses, cathrine nisen, maje leather jacket

6 kommentarer
  1. Jeg er vild med din nye jakke! Mega rock-møder-boho stil, og så lige et tvist af Cathrine på toppen 🙂 Jeg er fan!
    Håber I nyder hinanden, og skønne Paris!
    Knus og kram Camilla

  2. Åh, bare det du nævner Kota Kinabalu får mig til at drømme og længes væk! Jeg landede der en decemberdag i 2009, og det var ret fantastisk at tage hul på min kærestes og mit første fælles eventyr uden for de europæiske grænser. Sjovt nok husker jeg ingen Starbucks, men vi var også mest nede ved vandet (eller i vandet), for at tage dykkercertifikat 🙂

  3. Jakken er så flot – men hold nu k***, tasken elsker jeg! Den er så smuk! Når jeg er færdig med at studere og (forhåbentlig) kommer til at tjene lidt flere penge, skal jeg spare op til en smuk taske. Er det ikke årsag nok i sig selv til, at man glæder sig til at være færdig med at læse?

  4. Altså igår roste og komplimenterede jeg dit lange hår i hår-indlægget… Og NU efter at have set det korte i en hestehale på disse billeder, så er jeg altså splittet – for dælan, hvor er det flot!

  5. Jeg får sådan lyst til at rejse når jeg ser de her billeder! Det ser så skønt ud 🙂 Jakken er virkelig fin på dig!

Læg en kommentar