OOTD: Hvid kjole, hvide stænger

dagens280415_1
dagens280415_2

Godmegatidlig morgen!

Jeg er på vej ud af døren as we speak, klokken er 06.30, for jeg skal til morgengymnastik. Jeg er en omvendt early bird – får sikkert også snart discount på restauranter derefter.

I får lige en smule sommerstemning fra forleden, hvor solen skinnede, og jeg havde (behårede) bare ben. Sådan er det bare. Behårede, blege ben. Jeg forstår godt, hvis mændene ikke drejer hoved, men jeg’ da ligeglad, jeg’ da ligeglad. Jeg skal bare have én til at vende hovedet. Eller bare kinden. Mod mig. Then I’m fine.

Det er altså sjovt, hvordan man slet ikke kan have tanken om, at mænd skal opdage, at der faktisk vokser hår i bikinilinjen, at knæ er behårede i deres naturlighed, sådan  i starten af et forhold. Det holder et godt stykke tid. I al fald for mig holdt det hårdt; I’m the big pretender. Men på et eller andet tidspunkt tænker man: “FANDEN stå i det! Tør hud, knopper”. Og så går der altså lige tre uger til med de ben. Minimum.

Måske er det starten på faldet? Jeg spurgte faktisk min kæreste, hvad han egentlig gjorde i starten, for at imponere og “snyde” mig. “Ikke noget” sagde han tørt. Så jeg tog ham altså for, hvad han var. Det er vel egentlig også en form for falsk markedsføring sådan at spendere timer på badeværelset forud for en date. Men man vil jo også bare gerne lige fange deres opmærksomhed. Så kan man slacke senere. I do.

På den anden side fik jeg pakkekalender første jul sammen. Jeg fik jordbær dyppet i hvid, mælke- og mørkchokolade og blomster på vores et-års-dag. En sang skrevet til mig fik jeg i 18-års-gave. Sidste år fik jeg min fødselsdagsgave i november (har fødselsdag i maj), og min julegave er lige landet i sidste uge. Vel også lidt falsk markedsføring. Han skulle ikke have gjort sig så umage i starten, hah! Jeg tænker, vi står lige.

Shoes – Chloé // Dress – Munthe // Jacket – Isabel Marant for H&M // Bag – YSL // Bracelet – Bidermann
dagens280415_3
dagens280415_4
dagens280415_5

9 kommentarer
 1. Her står det vist efterhånden også ret lige. Da jeg sov hos min kæreste den allerførste gang, så diskede han lige op med overdrevet lækker morgenmad på sengen med hjemmebagt brød, kaffe, juice, æg, wienerbrød – ja det hele. Og det er aldrig sket igen siden (æv!). Men nu er jeg heller ikke SÅ stor fan af morgenmad på sengen – det ser så hyggeligt ud, men gud hvor er det upraktisk. Det hele vælter rundt, kaffe og krummer i sengen. Måske han bare hurtigt lurede, at det ikke lige er mig.. Det bilder jeg mig ind 🙂 God solskinsmandag.

 2. Hehe, min kæreste og jeg snakkede netop om emnet den anden dag, da vi nu er der i vores forhold, hvor man godt kan tisse foran hinanden (chok!). Min kæreste sagde, at han i starten af vores forhold havde konstant ondt i maven… ikke fordi han var nervøs eller noget.. men fordi han skulle holde alle de prutter inde.. haha. Nu er han så komfortabel omkring mig, at han bare prutter løs :/ 😉

  /Anne

 3. Mine ben har stadig hår på, og armene hele vinteren. Jeg tror vi alle gør ekstra ting i starten. Jeg gjorde meget for at være ordentlig og ryttelig, selvom jeg er et rodehoved af dimensioner. Han gjorde meget for at vedligeholde vægttab, og hentede altid på stationen. Not so much any more. Men der er stadig kærlighed og endnu mere ærlighed.

 4. Det tror jeg vi alle kender til! Men prøver ikke også nogle gange at bilde os selv ind, at vi ikke er sådan? Personligt har mine hår under armene aldrig været længere end 1,5 cm, jeg vil bare ikke have sådan en dusk under armen!
  Hey jeg troede sgu du var en early bird! Hvordan filan klarede du morgenradio (emoji med meget overraskede og lidt chokerede øjne – eller bare Camilla øjne ;-))
  Knus og kram

 5. Det er sjovt, hvordan forskellige tider har forskellig betydning afhængigt af, hvor man er i sit liv. Da jeg gik i gymnasiet var klokken 6.00 almindelig vågnetid, for ellers kunne jeg død og pine ikke nå bussen til undervisning. I dag? Arh, det er vel også anstændigt klaret, hvis jeg kommer op mellem 8 og 9 haha xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Da jeg lige havde mødt min kæreste sov jeg med makeup på, haha.. Nu ser han mig meget ofte uden makeup, da vi bor sammen 🙂 Jeg barberer heller ikke lige så ofte ben mere.. Der er så langt derned, når man står i badet 😛 Til gengæld ville han altid gerne putte og se romantiske film i starten. Nu? Not so much.. Synes dog ikke helt det er fair, da jeg ELSKER at putte, og det nu max er 10 minutter om dagen, oftest i forbindelse med hyrdetimen 😉

Læg en kommentar