OOTD: Magnolia tree

Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree
Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree
Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree

GODMORGEN <3

Se nu her – et morgenindlæg. Jeg forsøger mig lige med at komme tilbage i en rytme med bloggen – på onsdag har jeg nogle fridage til bloggen, og det har jeg ikke haft i nærmest to uger. Jeg glæder mig SÅ SÅ meget, så jeg kan få styr på mailen, på kommentarer – og så har jeg altså lovet noget med en tictail. Jeg har en IKEA-pose med top på liggende, som I skal nyde godt af i den lille butik.

Status på den lille smadrede rockerkrop efter i går: Overraskende nok ingen ømme muskler. Armene når fint over hovedet. Benene kan gå uden det ligner, jeg har skidt i bukserne. Det var lidt frygt, at komme hjulbenet på arbejdet. Men jeg har et kæmpe blåt mærke oven på min skulder – alligevel et sted jeg aldrig har haft et mærke før, haha! Det var det dumme dæk, jeg skulle løbe med. Og så har jeg virkelig blå ben med mange hudadskrabninger. Well well – det er bedre end det hjulbenede Lucky Luke-look. Jeg vil dog påstå, at jeg ikke er helt afskrevet på smadder-fronten. Jeg synes altid, at det er hårdest på anden dag. Let’s see.

Outfittet er et lille let et fra Paris – lige inden vi rejste, købte jeg den pæne kjole fra Ganni, som er noget så klædelig – stretchy stof, fine rynker. Den er altså ret genial, også til de vordende mødre med smukke maver. Og til de der har spurgt til tasken – den er relativt ny, en måneds tid, halvanden, har den været i samlingen. Den er perfekt til computer og kamera og kan både bruges som rygsæk, som skuldertaske og håndtaske. Og så hedder den Cara – altså det er ikke mig, der navngiver mine tasker, haha, det hedder den hos Mulberry, fordi Cara Delevigne har været med til at lave den. Så sejt, for den har flere af hendes personlige pynteting. Hendes “made in England”-tatovering er i bunden af tasken, hendes løve-tatovering er inde i tasken (jeg har ikke en usund viden om, hvilke tatoveringer hun har, men fik det fortalt af sælgerpigen (husker, hvordan mødre på mcD sagde “Giv damen pengene”, og jeg blev så fortørnet “SÅ gammel er jeg heller ikke”. Det er jeg efterhånden. Kald mig bare dame).

NU smutter jeg på arbejde – vi ses senere.

Adlinks: Ballerinas – Chloé // Dress – Ganni // Knit – Purely Simple // Coat – Petit Bateau // Bag – Mulberry
Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree
Ganni, rockpaperdresses, cathrine nissen, paris, magnoliatree

24 kommentarer
 1. uha jeg er misundelig på den taske dér! Jeg må virkelig lige genoverveje om den skal med i samlingen, haha!

  Og ja, som jeg husker det fra alt jeg nogensinde har lavet af motion og gymnastik (i de fine 10 år jeg har været igang) – så kan jeg godt love dig for at med mindre du simpelthen bare har været fuldt klar, så har du pokkers til ondt i røv, lår, lægge, ryg osv. osv. osv. – lyder det ikke betryggende? Haha, nej vel? Men en kop kaffe, og så hjælper det på det 😉 Og kom ud at røre dig lidt – cykel en tur, en tur på strøget eller en tur med frida – det hjælper at få rørt musklerne (og du bliver glad for det i morgen)

  – Laura

  1. Jeg frygter for i morgen, hahaha! I dag har været så dejligt god ved mig – lidt trætte arme, men that’s it. Jeg tror, det rammer full frontal i morgen. Jeg var også til sportsmassage i dag, og det plejer i sig selv kunne smadre mig temmelig godt. Kryds lige fingre for mig i morgen. Av, av, av… Kram

 2. Jeg er SÅ vild med tasken, den har jeg tit sukket efter 🙂 Og sikke en dejlig location, du fandt i Paris. Jeg var selv i Paris på samme tid, og sørme så – på rulletrappen op til lufthavnen (på vej mod terminalerne) hører jeg en bekendt (radio)stemme, og vender mig om, og der var du! Men i alt travlheden og kommen-op-af-rulletrappen tabte jeg dig igen, før jeg nåede at sige hej. Men det var ellers lidt sjovt, blandt så mange mennesker 🙂

  1. EJ CHRISTINA! Hvilken rulletrappe? I lufferen? I Paris lufferen? Hvor kunne det have været sjovt at sige hej – jeg bliver altid liiiidt overstadig, når jeg spotter fellow Danes i udlandet 😀 Du havde sikkert fået mit skingre “HAIIIJ”, hvis du havde sagt hej 😀 KH

 3. Hey C.

  Smukt træ, smuk, smuk pige, skøn taske og alt det jazz 🙂 🙂 Men det jeg falder mest over ved disse billeder er din neglelak 🙂 (ja, jeg er neglelaks freak – kald det bare en besættelse 🙂 ) Så jeg MÅ bare vide, hvor er din neglelak fra og hvad hedder den?? 🙂

  Ha den dejligste mandag – ps. Mega sejt løbet igår!! Du er en superwoman!

  1. Den hedder Lavender Love, mener jeg, fra Gosh 😀 Og så er det med Seche Vite-topcoat som er forrygende! OG tak for roserne (magnolierne to be correct :P) Sov godt! KH

 4. Av av av, for nogle flotte billeder altså. Den der forårsmagi er simpelthen til at tage og føle på efterhånden. S.M.U.K.T!

  Du er jo totalt ironwoman, hvis kroppen ikke er død i dag. Hvordan kan det lade sig gøre? Jeg havde smadrede lægmuskler i tre dage efter bare at have flyttet en veninde (og hendes ting) op på anden sal haha (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg ELSKER den der forårsvibe altså, den gør så glad! Jeg frygter desværre for min krops tilstand i morgen, haha! Jeg plejer at være ramt på andendagen men lad os nu se ad 😀 Krydser selv fingre for, at det går! KH

 5. Hej 🙂

  Jeg overvejer at bestille kjolen – må jeg forsigtigt spørge hvad str. du har taget den i?
  Jeg kan godt lide at der er plads til masser af rynke effekt i sådanne kjoler, så synes ikke den må sidde alt for stramt, derfor er jeg i tvivl om jeg skal bestille i S eller M, derfor ville det være rart at høre din vurdering.

  Forresten, skønne billeder! 🙂

  Line

  1. Jeg har den i small, men overvejede faktisk xs. Jeg plejer at ligge der imellem, så den passer nok meget normalt. Den er superstretchy, men den skal selvfølgelig også være rar at have på 🙂 Og tak Line! Du bliver glad for kjolen lige meget hvad, den er så dejlig! KH

   1. Tak for svar 🙂
    Jeg har lige et enkelt spørgsmål mere – bruger du mørkeblå strømpebukser?
    Og hvor er de fra? Jeg er ret vild med din ide om at “blå er det nye sort”, altså at bruge blå som man bruger sort.
    Jeg elsker blå 🙂

    Line 🙂

    1. De er fra Falke, købt for hundrede år siden i Magasin, men det er vist en gængs vare 🙂 KH

 6. Hejsa. (Indsæt vinkende emoji)
  Jeg læser altid med, kommenterer aldrig. Men nu tænkte jeg at det måtte være dagen.
  Jeg ELSKER kjolen. Har netop også købt den forleden, tænkte at den passede perfekt til de bryllupper til sommer. At jeg så skal spise havregrød resten af måneden er en anden sag.. haha.
  Men hva, jeg er synes den frygtelig fantastisk – og jeg kan jo se at den (også) passer perfekt til hverdag med en strik ud over. Whats not to like. 🙂
  Det var bare det jeg lige ville slynge ud. God dag.

  Kh

  1. Du kan sagtens bruge den med striktrøjer, så den ligner en fin nederdel 😀 Jeg tænkte også at komme en grå sweatshirt ud over. Det ville være lidt fint 🙂 Til lykke med kjolen, den er så god på 😀 GOD aften! KH

 7. Hvis man får råd til så mange lækre tasker af at være ansat hos DR, vil jeg kraftigt genoverveje min karrierevej 😉 Suuuuper lækker taske. Suk. Endnu et suk. Ok, den kan godt klare et sidst suk også. Skøn kjole i øvrigt også 😀

  1. Hej Marianne,
   jeg bliver altid lidt beklemt, når folk kommenterer på indtjening. Du har garanteret ikke tænkt nærmere over det, men for mig er det dybt privat. Jeg er ansat som helt almindelig freelancer i DR, så jeg tjener nøjagtig ligeså meget, som ham der colourgrader, journalisten på på nyhederne osv. Men nu er DR ikke mit eneste arbejde, og jeg knokler meget med min blog for at udvikle den og gøre den bedre – det lønner sig også lidt 🙂 I al fald er jeg hammerglad for tasken og kjolen 😉 God aften til dig! KH

 8. Min veninde havde også købt dem ganni kjole, men byttede den igen fordi den simpelthen var alt for gennemsigtig hvis du ikke havde i sinde at have strømpebukser på af en art. Ærgerligt når den bare er så fin og sommerlig.

  1. Det har jeg faktisk ikke tænkt over – well, så giver jeg en kikkert til min mås 😛 Jeg går faktisk næsten kun i hudfarvede/neutrale trusser, så jeg har endnu ikke selv set det 🙂 KH

 9. Kirsebærtræer er simpelthen et så godt motiv til billeder, og kombineret med en smilende Cathrine, ja så er det ren win win ;p
  Den Ganni kjole ser virkelig rar ud, men slet ikke lige så rar som den taske. Synes det er virkelig fedt, at den er så personlig, i forhold til at det er Cara der har designet den. Mulberry kan et eller andet efter min mening – klassisk, men stadig moderne.

  Du er temmelig sej, hvis du ikke er så mærket i dag! Din form må være exceptionel. Thumps up for det.

  1. Jeg FRYGTER for i morgen, J.C Virkelig! Mine arme har været lidt trætte, men that’s it. Jeg tror det rammer med tifold i morgen. Åhh!
   Lyserøde træer kan KUN give smilende piger, og i morgen har jeg planer om en aftentur på Bispebjerg. Der er SÅ fint lige nu!
   For mig har Mulberry også en STOR lysende stjerne. De kan fanme noget. Og især Cara-tasken trækker dem i en frisk og ny retning. Jeg er vild med det! KH

 10. Kæft, du er en sej rocker! Og dén taske. No words needed! <3 <3 <3

  Cathrine, jeg er altså nysgerrig på din afslutning af uni. Hvordan går det med den BA-opgave? Bliver du færdig her til sommer? Ønsker dig det bedste! Jeg selv har også en BA-opgave over hovedet samtidig med at jeg arbejder 25-30 timer på min drømmejob ved siden af. Det er hård kost, men jeg elsk-elsker det job, så vil ikke give op på det eller skære ned. Jeg holder lige akkurat hovedet oven vande!

  Kh.

  1. Nanna, hvor er du altså bare sej. Virkelig! Det er så hårdt, det du laver lige nu, men du gør det, og du kommer igennem. Det er så sejt. Jeg sender dig masser af skulderklap.
   Min egen historie er faktisk lidt kedelig, men jeg skal nok fortælle nærmere. Du er ikke den første, der spørger.
   KH

Læg en kommentar