OOTD: Meatpacking District

Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket

Godmorgen <3

Jeg ser sgu så mega træt ud på de her billeder. Men altså, det er jeg egentlig også. Jeg har nok at lave, men det er ikke, fordi jeg går midt over – vi er jo alle travle. Jeg sover bare for lidt, vistnok. Det er det der B-menneske in transition. Det er FEDT at stå tidligt op og nå at få så pokkers meget ud af dagen – men omvendt går jeg lige så sent i seng som før. Det lærer jeg lige, så jeg ikke ser så mast ud.

Nårh men jeg kan jo ikke lave det her indlæg uden lige at nævne de sko. Lidt en lyserød elefant i rummet, ikke? Jeg har solgt så mange dejlige ting på Tictailen (tak for det), og det mest fornuftige var klart at gemme det hele til USA. Men. Nu har jeg tænkt på de der damesko i et par år, frem og tilbage, egentlig besluttet mig for, at “dem har man ligesom set”. Men man skal jo ikke købe ting for at være først og længst fremme i skoene (no pun intended), men fordi man kan lide. Og ærligt talt, jeg er helt nede med dem. En vaskeægte damesko – kitten heel and all. På sådan en lidt rocker-agtig-måde (yes, pun intended). Kitten heels var indtil for nyligt noget af det grimmeste, jeg kunne forestille mig. Jeg havde ærligt talt ikke tænkt mig, jeg ikke skulle have den slags, før jeg var 50+. Men hold op, hvor er det rart. Seriøst, hvad fa’en laver vi oppe på tolv centimeter?! Det er jo vanvid. Nej, sådan en lille håndfuld centimeter – det bliver fodterapeuten også glad for.

Så selv om jeg var lidt træt og mat i forgårs, så følte jeg mig som en ægte (træt) dame i Kødbyen, hvor Katrine kunne lokkes til billeder.

Jeg vil cykle på arbejde – jeg har mange sendedage pt. så jeg er altså liiidt sløv på bloggen, men jeg læser ALLE kommentarer, jeg bliver så glad, og jeg vender tilbage!

Adlinks: Shoes – Valentino // Trousers – H&M Trend // T-shirt – Kokoon // Jacket – Calvin Klein (sale, alternative) // Bag – MulberryRockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, kødbyen, valentino rock studs, calvin klein denim jacket

13 kommentarer
 1. Tillykke med de nye sko. Godt du købte dem, det der med at gå og gemme pengene til en rejse ender altid med man aldrig får noget af det man virkelig ønsker sig.
  De er jo nærmest blevet en klassiker.
  PS hvor er dine bukser fine og i en fantastisk farve.

 2. Træt eller ej, sød ser du ud! Og jeg beundrer dig sådan for dit mod til at købe dine drømmeitems, uanset hvor “skøre” de så end er. Og hey, når de så endda er lidt praktiske, så må købet da være retfærdiggjort lige på stedet (selvom jeg nu egentlig ikke synes, man behøver retfærdiggøre den slags køb, bare nyde dem)…
  Lige da Rock Studs kom frem var jeg slet ikke nede med dem, men de er altså vokset på mig, og især ballerina-udgaven er jeg nu faldet pladask for! Bliver helt glad (og misundelig) hver gang Josephine flasher dem på sin blog 🙂
  Tillykke med skoene!

 3. Du er smuk :)! Og jeg er VILD med de enkelte genstande, men den der sammensætning er jeg simpelthen ikke fan af. Men som min mormor siger, så reder et smil alting :). Ha’ en fantastisk dag.

  1. Jeg hopper lidt med på denne vogn, men jeg er også kedelig i tøjet (pt i fjällräven trøje og trusser – er ikke lige nået længere), så på den måde, har jeg nok ikke rigtigt ret til at mene den slags. Anyway, synes ikke du ser mast ud! Synes du ser ligeså sød og glad ud som altid! 😀

 4. Jeg bliver helt glad, når du har sådan nogle fine farverige outfits på, Cathrine! Jeg elsker, at farverne går igen på den fineste måde, og at de komplimenterer hinanden så godt! Jeg må vist hellere selv komme igang med at lege lidt mere med farver 🙂 God dag til dig!

 5. åhr altså! jeg savner din gamle opsætning på bloggen 😛 😀
  Det er lidt ærgerligt at man skal trykke ind på alle indlæg for at se alle billederne også trykke tilbage osv.
  Du laver sådan nogle flotte inspirerende billeder men jeg dropper at se dem fordi det tager for meget tid og kigge ind på alle indslag og ud igen.
  Så et lille puf din vej i håb om det kan komme med i fremtids forbedringer !!

  1. Har du set de knapper, der er lige over kommentarerne og lige under “You might also like”-billederne? Der kan du klikke frem eller tilbage i indlæggene, hvis det er det, du efterlyser 🙂

 6. Fantastiske sko! 🙂

  Og noget helt andet: Jeg kan huske, at du nævnte, at du havde en “ekstra” Kokoon-nederdel med prikker i str. L 🙂
  Har du den stadig? Og hvad skal du evt. have for den? Du må gerne sende en mail, hvis det er 🙂

 7. Jeg er ikke så “nede” med de der sko, hvilket nok egentlig er bedst for min pengepung 😛 Men hver sin smag, heldigvis.
  Selvom du ser lidt træt ud, så er det dejligt, at du stadig kan sende et stort smil. Det er det vigtigste trods alt, at man stadig er glad.
  Det er dejligt at høre du er så meget i radioen 😉 Den eneste der klager over det, det er nok dig, og ikke os andre 😛

 8. Oh, jeg drømmer også stadig om de sko! Selvom de har været “oppe og vende” en del så synes jeg at de er et klassisk køb – lidt ligesom en chanel taske 🙂 Håber jeg en dag får råd til dem. Måske efter jeg har holdt loppemarked d. 17. maj …..

 9. Jeg syne snu også, det er enormt vigtigt at bloggere viser mere hverdags-agtige outfits – og især hvordan man kan pifte dem op, som du har gjort med et par lækre sko. Og så kan man aldrig få for meget Frida. Kæledyr og dyre sko er the shizzle 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Læg en kommentar