Topshop-Topshop-Topshop

topshop_col
Er det bare mig, der er sløv til at opdage, at Topshop sælges hos Zalando nu? Endda med ordentlige billeder, hvor man kan se tøjet på? Det er samme priser i de danske Topshop-butikker, den engelske webshop er stadig lidt billigere. Men til gengæld er der gratis fragt og retur – det kan blive bekosteligt at sende til England. Ender altid med at beholde og aldrig bruge sagerne, og så evt. sælge videre.

Jeg fandt lige lidt fine sager – det er svært at lade være. Denne her er klikket hjem, for det er måske den fineste sommerkjole, jeg har set længe. Og denne kjole minder næsten 100 % om Designers Remix-sættet (her og her), som altså er ret så godt.

Fine ting. Dagens opdagelse for mit vedkommende (det siger måske mest om mine detektiv evner, hah!), at Topshop er blevet bedre tilgængeligt.

Adlinks: Mega fine nude stiletter – enhver kvindes musthave (næsten i al fald) // Sommerlyse boyfriend jeans // Gode ruskindsloafers // Klassisk blondebluse // Sømandsstribet rullekrave // Ferskenfarvet plisseret nederdel // Hvid kortærmet sommerkjole // Bordeaux kappe // Kongeblå blondebluse // Sart sommerkjole med lille ærme // Hvid sommerkjole à la Designers Remix // MEGA monsterfin sommerkjole // Dejlig 90’er-kjole med pelskant // Plisseret nederdel // Dyreprintet strik // Hvid blondetop, som minder om min fra Ganni – bare billigere // Burberry-inspireret kappe 

 

4 kommentarer
 1. Hej Cathrine! Jeg læser med stor fornøjelse din blog hver dag, og suger til mig af inspiration til en mere farverig og personlig stil , og jeg vil lige benytte mig at lejligheden til at sige tak for altid god inspiration til beklædning – og TAK for handlen på din TicTail (det var mig, der fik fingerene i din grønne COS-kjole med kappe-effekt). Jeg blev så glad, da der kom en ægte lille pakke ind af døren – pakket i fint papir og ikke var den brune standard-æske. Jeg elsker kjolen og glæder mig allerede nu til at have den på :-)))
  Kh Mette

  1. Ahh hvor fedt Mette, det glæder mig mega meget altså! GODt at høre at kjolen kunne bruges, og at pakken var kommet hel frem 🙂 Tak for handlen! KH

 2. Du var absolut ikke den eneste, der ikke havde opdaget, at zalando sælger Topshop! Det er også kun lige gået op for mig for nyligt… Og det skal udnyttes! Det er endda nogle ret fine sager, du er kommet med… Kan mærke det bliver en hård måned for mit kære kreditkort.. 😀

 3. Wedding season coming up!
  Har slugt dine tidligere indlæg med bryllups inspiration råt, men har aldrig selv skulle til bryllup. MEN det ændres nu!!! Jeg har hele TRE jeg skal til 😀 (emoji klapper i sine små hænder) Det ene er stor fest på slot, med kjoleskift og det hele.
  Så jeg tænkte om ikke du havde lyst til, at lave sådan et indlæg mere? 🙂

  Hilsen en STOR fan!

Læg en kommentar