Call me maybe


I dag skal jeg interviewe denne her madamme!

Ms. Carly Rae Jepsen. Jeg synes efterhånden, jeg har interviewet tilpas mange idoler, mødt nok musikere på festivaler i joggingbukser til, at jeg altså ikke bliver nervøs eller starstruck. De er fuldstændig ligeså almindelige, som jeg er. Og hvis jeg nogensinde bliver ramt bare det mindste  – så tænker jeg på, at vi alle er mennesker, der prutter. Seriøst. Det hjælper. Det er min “forestil-dig-folk-nøgne”. Selv Dronningen prutter, selv om de sikkert dufter lifligt af sydfransk lavendel potpourri.

Alligevel havde jeg lidt tøjkrise i går aftes. Jeg blev lidt nervøs, som om jeg skulle på date. “Er det for meget at have bare ben, nu det faktisk er ret koldt?”. “Hvad med at bære noget dansk design – det er da lidt cool”. “Jeg tror, den der top er for gennemsigtig”. Der blev argumenteret hårdt foran skabet, men jeg endte på mit klassiske blå silkesuit fra Kokoon. Det er safe. Jeg kan lide det, det er fint. Og lidt, bare lidt quirky. Det, tror jeg, lidt hun er. Så vores praktikant og jeg har snappet hele aftenen foran hver vores tøjkriseramte skab.

Da jeg engang interviewede Haim, der havde en af pigerne den samme &Other Stories-strik på, som lå i min taske. Det var altså lidt sejt. Og en god icebreaker.

Jeg skulle tage ikke og være nervøs. Det er jeg egentlig heller ikke. Men nok nærmere spændt. Jeg skal interviewe på engelsk, være morsom, stille spørgsmål hun ikke har fået en milliard gange før. Og så skal jeg samtidig holde til at HELE P3 – alle kolleger – gerne vil se giraffen og nok kommer til at stå og kigge ind i studiet. Hun lavede trods alt det bedstsælgende nummer i 2012 – globalt set. Og så er hun bedste venner med Justin Bieber. She’s a star!

Det bliver ret så spændende, så kryds fingre for mig. Og så får jeg endda også besøg af Barbara Moleko. Der bliver virkelig gang i den – men først; træning. Vi ses senere!

2 kommentarer
  1. Held og lykke!! Krydser fingre, men er dog sikker på du nok skal klare det godt! 🙂
    Sjovt som vi alle har hver vores at være nervøs for, spændt på, glæde sig til. For mig er det en eksamen i det projekt som jeg har arbejdet på et halvt år, og jeg forestiller mig du også har lidt eksamens-følelse. Tag alt med som en oplevelse 🙂

Læg en kommentar