Dagens: Lace Dungaree

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers

Vi er bekendte med situationen. Pandehårssituationen. Den intentionelle Nick Carter. Mellemvejen. Pandeområdet er lidt sært pt., en smule beklemt, men der er altså lagt en pandehårsplan, og den dikterer blødt 70’er-langt pandehår, og det kræver en bevidst Nick Carter for en periode. Dog har jeg fundet flere plusser allerede – 1) Det delte pandehår er fint under cykelhjælmen. 2) Det duer også under hatte, hvorfor jeg har købt en fin flettet en af slagsen forleden. 3) Jeg skal ikke kæmpe med den hvirvel hver morgen som alligevel holder mere af Nick Carter end det helt skarpe pandehår. Det går bra!

Jeg har det som om, jeg har taget del i en fødsel i nat. Min kærestes fødsel af hans speciale. Omkring klokken 01.00 blev jeg færdig med at læse min kærestes speciale igennem for anden gang. Alle kommaer er sat – manden kaster om sig med dem, som var det glitter. They ain’t. Og glitteren skulle altså i system. Det kom den. Og selv om jeg ligesom ikke havde skrevet opgaven, så har jeg lavet nok som mange omskrivninger for at undgå for mange “det vil sige” og “samt”, og hvad der ellers var af fyld, man kommer til. Omkring klokken 05.30 i morges kom den lille mand til verdenen, 93 sider med bilag – flot størrelse. Den er printet og klar til aflevering. Ej, han er altså dygtig. Kors, hvor jeg glæder mig til at bo sammen med et menneske i igen og ikke en specialeskriver.

Jeg kom også til at tænke på, at min BA-opgave jo er en meget lille fis i forhold til den store l*** af en opgave min kæreste har lavet. Bare lige at have in mente for mig selv – it’s truly possible. En BA er jo nærmest opvarmning i forhold til, hvad han sidder med.

Well, free as a bird skal jeg nu indkassere min betaling for korrekturlæsning – de der fem is. Den første blev indtaget så sent som i går hos Social Food på Gl. Kongevej. SYGT god is – tjek min insta for bevis. I lige præcis det der outfit, som tæller et par smækbukser, jeg har ventet LÆNGE på at kunne købe. Min størrelse var udsolgt, min lokale Ganni-butik ringede så rundt, fik dem skaffet, og så cyklede jeg forbi en dag efter arbejde i sidste uge og købte dem. Jeg er SÅ glad for dem! Og ja de er lidt gennemsigtige. Kejserindens klæder – men hey, jeg havde bodystocking på, og til rigtig-sommer med nude trusser så kan man ikke se, at man kan se noget.

Jeg vil tage på arbejde NU. Derefter vil jeg tage hjem og pakke, for jeg skal til Oslo i aften, op for at besøge en veninde sammen med hele min studiepigegruppe; Vinklubben. Maj bryster sig bestemt ikke af at være kedelig, jeg kan lige akkurat holde fast.

PS: TJEK MINE SNEAKERS! Mænd fatter dem ikke (i hvert fald ikke dem jeg bor sammen med) og det plejer som før nævnt at være tegnet på, at de er helt rigtige <3

Sneakers – MiuMiu // Dungaree – GANNI // Jacket – H&M // Rings – 1. vintage, 2. Marianne Dulong 3. Jennifer Meyer // Bag – YSL (similar)
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakersRockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, suede jacket H&M studio, Miu miu glitter sneakers

18 kommentarer
 1. Hold nu kælle nogle lækre ben du har! Nice! 😀

  Hvor sjovt med kommateringen og retning af opgave, for min kæreste har da slet heller ikke nogen form for system i sin kommatering! Hvilket så resulterer i, at jeg får tjansen med retning og kommakorrektur bagefter – som nærmest tager længere tid at gøre, end han har brugt på opgaven 😀 haha.

 2. Åhr, de der sneakers er jo FANTASTISKE! Jeg tror jeg er nødt til at eje noget lignende 😀

 3. Det der med kommaer, det er altså heller ikke min kop te!
  Som min specialevejleder så pænt påpegede, så er jeg resultatet af massiv kommaforvirring i folkeskolen, hvor vi gik fra en gammelt, til et nyt, men frivilligt komma, og så måske tilbage til en gammelt komma, blandet med nye regler – eller.. regler er så meget sagt, for i virkeligheden er der reeet mange undtagelser!
  Anyway – jeg betalte mig fra det, da jeg jeg afleverede speciale.. Hun skulle dog have cool cash i stedet for is 😉

  1. Haha, jeg har det på præcis samme måde! (og starter i øvrigt speciale snart) Og jeg har ellers være typen der er god til sprog, om det så er dansk, engelsk, tysk eller fransk. Alle de forskellige kommaregler vi skulle lære, jøsses! Som om der ikke var forvirret nok i pubertetshovederne? Vi havde sådan nogle kommabøger med tekster fra græsk og nordisk mytologi… Åh jøsses… Burde nok også hyre nogen til komma-tjansen!

 4. Hej Cathrine 🙂

  Appropos opgaveskrivning: Jeg er ved at skrive min bacheloropgave på jurastudiet i markedsføringsret omhandlende skjult reklame på blogs. I den forbindelse vil jeg høre, om jeg må bruge et screenshot fra et af dine indlæg, som et godt eksempel på hvordan man overholder MFL § 4 om reklameidentifikation?

  Det drejer sig om et indlæg som du har lavet i samarbejde med Veet om Spawax.

  Jeg kan da også lige fortælle dig, at grunden til det er et godt eksempel er:

  – Du skriver at indlægget er en reklame
  – Du skriver hvilken virksomhed indlægget er lavet i samarbejde med (jf. E-handelslovens § 9)
  – Du laver reklameidentifikationen først i dit indlæg
  – Identifikationen er TYDELIGT markeret 😉

  1000 tak for en god blog. God weekend!

  1. Ja selvfølgelig må du det – og hvor er jeg glad for, at det er det gode eksempel. I virkeligheden er der ikke mange retningslinjer givet til os, vi skal undersøge og gøre ved. Jeg forsøger efter bedste evne. Det vil jeg især nu fortsætte med! GOD uge! KH

 5. Fedt du tager outfitbilleder, selvom dine ben ikke er tanned, og der er lidt hår på benene. Rart alt ikke behøver at være perfekt. Dine sko ville jeg gerne giv mig højre arm for – nøøj hvor er de fede!!!

  1. Hårene på lårene er der altid – men ellers prøver jeg at holde min sugaring ved lige hver tredje uge på underbenene 😀 KH

 6. Hvad skulle man gøre uden hjælpen fra en sød kæreste? 🙂 Jeg sidder selv i sidste fase med specialet, og benytter mig bestemt også af min kærestes hjælp til gennemlæsning, input osv. Det er en lidt af en kæmpe-børge at producere helt selv, så det er godt med et par friske øjne på sagerne! Tror også min ender i størrelsesordningen ala din kæresten, alt inklusiv. Siderne tæller pt. 87 og mangler lidt det sidste…

 7. Super flot blonde sag 🙂 Dine sneakers minder mig om en en herresko Prada har lavet i mange år…altså bare uden flotte sten og så selvfølgelig kun i en farve – puha det skulle jo nødig blive for farverigt til habitten 😉 De skulle efter sigende være helt fantastiske at gå i!
  Tillykke med den færdige opgave, giv A et klap på skulderen fra os.
  Knus og kram Camilla

 8. Hvordan kan du hele vinteren snakke om, hvor mange lag du har på, og så hoppe i bare ben, mens vi andre stadig har vanter, lange bukser og læderjakker på? WOW! Men godt ser du ud 😉

  1. Det er sket noget det sidste halve år. En af mine veninder mener det er al den træning og gang i blodomløbet – I don’t know, men hvis det holder, så er jeg en lykkelig x-frossenpind 😀 KH

 9. Hej Cathrine,

  Det her er rimelig meget off-topic, men eftersom du har stået i præcis den samme situation som mig, tænkte jeg at jeg ville prøve at forhøre mig. 🙂
  Jeg er blevet valgt til Louis Nielsen Blogger Challenge i år, og jeg er ved at gå en smule i panik. I min søgen på at lindre min angst har jeg læst alle indlæg der er lavet igennem tiden om konkurrencen, og så faldt jeg over dit.
  Jeg har det fuldkommen som du havde beskrevet det i dit indlæg om dit første event. Min blog er, lige som din var, lille og jeg kender ikke nogle af de andre bloggere.

  Har du nogle tips til hvordan man tager sin event-mødom bedst? 🙂

  Venlig hilsen Emily

  1. Hvor er du sød, Emily. Det allerbedste tip jeg kan give dig, det er at hoppe ud i det med begge ben. Hvis du får sagt noget, du synes, er dumt, så tænk på hvor godt indhold det bliver til bloggen. Hvis du klarer det hele som en stjerne og ligner en af de andre – så dokumenter det og nyd det! Tag det helt roligt, træk vejret – de andre er ligesom dig – nervøse. It’s gonna be fiiiiiine! Pøj pøj og nyd dit allerførste event – den slags får man kun én gang! KH

   1. Tusind tak for dine søde og beroligende ord!
    I starten overvejede jeg at melde helt afbud fordi det var så grænseoverskridende. Men du klarede det jo helt fantastisk taget i betragtning at du nok var mindst lige så nervøs som mig. – Jeg vil prøve at kaste mig ud ud i det. 🙂

 10. Hold nu op, for nogle stænger! Rimelig meget girl-crush på dem! De har altid været flotte, men jeg kan også se en forskel efter du er begyndt at træne – sejt arbejde. 🙂

Læg en kommentar