Korrekturlæsning og kønne striber

Godmorgen d’damer,

der sker lige lidt meget på hjemmefronten, så jeg er stadig bagud på mails, kommentarer osv. Nogen gange kommer det liv, som kan tage og føles på altså bare før onlinelivet. Ikke af lyst, men af tvang. Den der korrekturlæsning af min kærestes speciale tager livet af mig. Der bliver edderbankemig kørt noget kaffe ned. De af jer, der gør det på professionel basis og får penge for det – how do you do it?! Jøsses, det er jo godnatlæsning. Jeg får (selvfølgelig) ikke penge for det, men jeg skal love for, at jeg skal have en gigantisk is – to kugler, flødeskum, syltetøj OG flødebolle, the whole shebang. Fa’me så.

Jeg siger jer; en ting er kommaer og retstavning. En anden ting er, at jeg skal sørge for, at det hele giver mening. Men hvordan katten finder man mening i noget, man ikke fatter en pind af?? Haha! Hvis I vil vide noget om Vestas og vindmøller og vedvarende energi, og hvordan det lige går med deres regnskab – så ved I, hvem I skal have fat i. Og nej det er ikke mig, men min kloge kæreste, hah!

Han afleverer på fredag efter at have “syltet” det speciale i halvandet, to år, så det bliver så godt for ham. Nøj, hvor bliver jeg stolt, når han uploader, og han er DONE! Stakkels mand skal dog om et års tid statsautoriseres. Hvis man vil blive ved med at arbejde i hans firma, så skal han statsautoriseres. Det betyder tre år år længere på skolebænken. Det tager sgu ligeså lang tid at blive statsaut. revisor, som det gør at redde menneskeliv som læge. Lidt vanvittigt, ikke? Han er altså 31 år og har gået i skole stort set siden, han var fem år. Jeg bøjer mig i støvet for hans ihærdighed, standhaftighed. Det er sgu sejt.
Rachel Antonoff for & Other Stories, Cathrine nissen, rockpaperdresses

Adlinks: Jumpsuit // Dress // Leather jacket // Leather skirt // Sweatshirt // Blouse // Dress // Jacket // Dress // Trousers

Nårhmen som afbræk fra grøn energi, så har jeg kigget på nysseligt tøj. Det er man altså nødt til bare engang i mellem. Og &Other Stories har netop lanceret deres samarbejde med Rachel Antonoff, som er SÅ fint, virkelig sommerligt og gode materialer som læder og silke. Har I i øvrigt set filmen Lena Dunham har lavet til kollektionen? Hun er kærester med Jack Antonoff (guitarist i bandet FUN, og også frontmand i sit soloprojekt Bleachers), som er søster til Rachel Antonoff, som altså har lavet hele kollektionen. Pænt det hele, ikke? Resten kan I se HER.

Rachel Antonoff for & Other Stories, Cathrine nissen, rockpaperdresses

6 kommentarer
  1. Haha. Kender alt for godt det med korrekturlæsning på noget man fatter hat af! Sidder og læser korrektur på min kærestes afsluttende bachelorprojekt, inden han bliver maskinmester. Det er SÅ svært at læse korrektur på noget, man ikke fatter meningen af

  2. En gigantisk is med to kugler? Argh Cathrine 😉 Så spiser jeg mange koloenorme is – går altid med tre kugler! Begrænsningens kunst er ikke min stærke side! Jeg synes du fortjener mindst 5!

  3. en kæmpe is må være velfortjent efter sådan en gestus 🙂 held og lykke med manden din!! Eftersom du er boende på Frederiksberg, så må jeg simpelthen anbefale Social Foodies is (kaffe latten, Dyrehaven(som er med avocado og spinat) og citron sorbet er blandt mine favoritter) og de laver herre goe flødeboller – her kan man forkæle sig selv efter en hård tids læsning om regnskab og vedvarende energi 😉

  4. Jeg læste også korrektur på min mands speciale for 1 år siden. Det handlede om … noget med damp og kedler og noget optimering. Det tog laaaaang tid og krævede en del chokolade at gennemføre. Jeg er redaktør, så er vant til at læse korrektur og meningstjekke m.m., men det er nok stadig den hårdeste redigeringsopgave, jeg har haft 😉

  5. Jeg kender kun til en korrekturside der virker, nemlig
    http://korrektureksperten.dk

    Både min SRP, motiveret ansøgning og CV’er har jeg sendt afsted og fået tilbage med gode rettelser. Så man kan betale sig fra det, hvis nu isen trækker mere end korrekturlæsning 😉

Læg en kommentar