OOTD: Marathon look-a-like løber

rockpaperdresses, cathrine nissen

 

Jeg forestiller mig ikke, at der er nogen som helst til at læse det her indlæg. Er alle ikke ude at nyde, at solen for en gangs skyld skinner? Maj som vi kender den – smuk og lækker og til at kysse. Sådan har jeg det med maj. Men så har I jo en lille treat (tænker høje tanker om mig selv, haha!) til senere, når I trækker ind i de små hjem igen.

Jeg har ikke løbet en hel uge, for der sker så meget pt. Jeg kører løbeplan på Endomondo, og den påminder mig hver anden morgen, at nu er det tid. Det er dårlig samvittighed som push-besked på telefonen, og det virker sgu! Jeg stod op 07.30 og var ude på ruten kl. 08.00. Normalt ville jeg ikke kede jer med kedelige anekdoter fra grusstien, hvordan min telefon er lidt for glad for Beyoncé, når den shuffler min løbeliste.

Men i morges kom jeg sådan til at grine for mig selv. Byen var helt øde, som jeg startede ud. Efter at have løbet tyve minutter, så begyndte jeg at møde folk – publikummere til marathonet – de nikkede anderkendende. Folk har sgu troet, jeg varmede op til marathon! Jeg elsker det! Shit, om jeg nogensinde skulle løbe et marathon (al respekt og mere til til de der løber – min bedste veninde gennemførte på 03:19:14 i dag – fanme sejt!!!). Jeg NØD at løbe mine snoldede otte kilometer gennem de allerede opstillede afskærmninger og de anderkendende nik, og sympati-nik jeg sendte til alle de løbere, jeg mødte med startnummer på maven; “Vi kan klare det!”, haha. Det lugtede lidt af et marathon, så længe det varede. STORT til lykke til alle jer, der har gennemført i dag.

Billederne her har jeg helt glemt – de er fra Ibiza, og selv om de nu er et par uger gamle, så synes jeg altså lige, de fortjener at komme på for den fine kjole. Den er som taget ud af Valentino/Gucci/Chloés sommerkollektioner – men til den nette pris af 579 kroner slår den dem altså af banen. Et lille tip til en overkommelig men mega fin sommerkjole <3 Og så er skoene BTW de rareste damesko, jeg nogensinde har haft. Jeg skulle have købt dem for LÆNGST! Det skulle ikke undre mig, hvis jeg kan spare lidt op til endnu et par, nu de nærmest er en gave for fødderne (altså det er jo ikke Birkenstock eller Ecco, men af en højhælet sko er de altså toppen!).

NU vil jeg køre til Dragør og gå tur. Hav en dejlig søndag :-*

Adlinks: Dress – Zara // Heels – Valentino // Bag – YSL (similar)
rockpaperdresses, cathrine nissen

rockpaperdresses, cathrine nissen

9 kommentarer
 1. Jeg læser med! Jeg skriver eksamen, og sad og ledte efter overspringshandlinger. Og se hvad der poppede op!
  Skoene er så fine til dig (kjolen også)! Jeg bliver mere og mere forelsket i dem hver gang, jeg ser dem, men jeg kan bare ikke finde ud af, hvor klædelige de er.. Jeg mener bare, at man hurtig kan få en lidt lang fod, når hælen er lille OG snuden er spids. Når man i forvejen er en 39, er jeg bange for, det kommer til at se skørt ud. På den anden side: enhver fod, lang eller kort, må da være skønne i sådan et par sko!

  1. Yaaay! Der var jeg 😀 Hm… Jeg havde faktisk lidt den samme tanke – at ens fod føltes så skørt lang. Men det har jeg altså glemt igen, og det er slet ikke noget, jeg tænker over. At all! Det ville være en lækker gulerod for enden af den eksamensopgave 😛 Pøj pøj med den!

 2. Jeg har nu også brugt solskinsdagen indenfor! En sofadag er bare det, man har brug for nogle gange. Selv om jeg burde sidde og skrive lidt på eksamensopgave, haha! Du er virkelig fin på billederne, den kjole er jo som skabt til dig! Når de sko er så behagelige, burde man måske overveje et par selv… 😀

  1. Ahhh sofadage – de bedste slags. TAK for de søde ord – og kæmpe pøj pøj med din eksamensopgave – I’m rooting for you! KH

 3. Jeg vil egentlig bare lige kommentere på dine mega flotte ben. Vær lige helt vildt stolt af dem! 🙂

 4. Jeg var ude og heppe på alle de sejeste løbere – (inklusiv dig, men jeg var vidst lidt for sent oppe til at nå dig 😛 )
  Min kusines Roomie hedder Phil og er fra Australien. Han er det sjoveste menneske, og så skulle han da lige løbe marathon i dag! Altså, jeg mener.. han havde vidst ikke trænet så meget op til det, så de andre i lejligheden krydsede fingre for at han nåede igennem i live, haha. Han havde sådan nogle “gel-bars” med – ligesom alle andre løbere. Energi på tube, som jeg kalder det. Det er vidst også noget der sætter gang i forbrændingen, så pas på med at drikke/spise for mange for så er der dømt toilettid resten af dagen, høhø..

  Nå men Phil var fabelagtig! Vi mødte ham ved vandposten v. 22 km. Så han havde løbet et halv marathon der. Og så kommer han løbende på Sdr. boulevard og har MEGA overskud. Poserede til kameraet, legede flevemaskine og løb slalom osv osv osv. for dælen vor var han SEJ! Jeg er lidt på den vogn, at jeg ville overveje at tilmelde mig på cykel, hvis man kan det, haha. Så tror jeg at der var større chance for at jeg ville gennemføre det.

  Det er voldsomt hvordan man bare hopper i med begge ben. I hele eventet. Alle folk stopper op og klapper og hujer. Fantastisk stemning. Inden Phil nåede os, brugte vi tiden på at heppe på alle de andre dejlige mennesker. Vi råbte deres navne der stod på deres deltager-nummer-seddel. Hvor var det vildt fedt at se hvordan det kunne motivere dem til at give den lidt mere gas. De råbte tak, gav thumbs up, løftede armene i vejret, eller kiggede blot forvirret tilbage halvsmilende. haha! Det var AWESOME! Jeg kan mærke min kærlighed til København vokser!

  – Laura

  1. Hvor er han bare SEJ! Til lykke til Phil for at gennemføre noget så vanvittigt! Jeg vil sige, at jeg bliver liiiidt ramt af stemningen, jeg kunne næsten godt få lyst til at prøve – bare for at opleve stemningen, hujer’ne, det hele. Kunne du finde på at være med Laura? Altså med den rette optræning osv.? Jeg tager den med dig på cykel, hvis det er 😀 KH

Læg en kommentar