OOTD: Fringes fringes fringes

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag universitéGod aften – mega sent igen i dag, sorry!

Eller, ja der er sgu ikke så meget at gøre ved det. Jeg er lige til stede i det andet liv, og det er nu også meget rart. Som fx lige nu hvor jeg sidder i min yndlingsstol, med rabarbercrumble i maven og glor på Rumænien i Eurovision Song Contest. På en mand der ligner Grev Dracula med en form for tambourinpynt ved halsen. Eller bare en lillebror til René Dif. Det kunne han også gå for. Eller Phil Collins. Det er i øvrigt forsangeren fra Rumænien, jeg tænker på-

Jeg stemmer Moldova, Armenien, Finland, Makedonien, Serbien, Hviderusland, Albanien, Rumænien ud. Og Belgien, Holland, Estland, Grækenland (det kan godt være de dropper dancemusikken, men fanme nej om de giver slip på vindmaskinen), Ungarn, Rusland, Danmark, Georgien – ind. Ja det er et regnestykke, der ikke går op. Jeg ved det. Ti lande skal gå videre. For den gode stemnings skyld kan jeg sende Finland videre. Men det er stadig ikke nok. Hvad siger I?

På torsdag har jeg i øvrigt første kontordag i hundrede år – det betyder, at jeg kan tage mig så kærligt af bloggen. Det glæder jeg mig sindssygt meget til. Den trænger ligeså meget til kærlig behandling som mine ben. Too much sharing? Men sådan er det bare. Jeg er kun ærlig.

I får her et lille outfit fra forleden – I kan godt se, at nederdelen er festlig ikke? Sådan som jeg svinger den rundt på alle billederne, haha, jeg kunne ikke lade den bare hænge. Den er så herlig at have på og gør mig så glad. Og hvorfor egentlig overhovedet gå i andet end tøj, der gør glad? Jakken har samme effekt – bedste tøjkøb LÆNGE. Happy happy hippo!

Adlinks: Sneakers – New Balance “999” // Skirt – H&M Conscious Exclusive // Leather jacket – Maje // T-shirt – Asos // Bag – YSL (similar) // Lips – Toofaced “Melted”

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

rockpaperdresses, cathrine nissen, H&M Conscious Exclusive 2015, Maje, Yves Saint Laurent Bag université

15 kommentarer
 1. Jeg har det også sådan, at frynser er noget af det, som jeg ikke selv “tør” gå med. Men for fanden hvor er det et gennemført og lækkert frynse-outfit. Det hele ser så godt ud, og både nederdel og jakke har længe været et hit hos mig. Og du ser i den grad også godt ud. Dit store smukke smil er det mest fantastiske og forfriskende at se i blogland, hvor de fleste ellers forsøger sig med et “se sur/fierce ud”. Well.. Dine billeder får mig altid i godt humør. Og nu vil jeg lave en rabarbercrumble til Eurovision 😉

  PS. Sharing is caring (uanset om det drejer sig om hårvækst eller blogdag) 😉

 2. Den der nederdel. Der er altså bare noget helt skønt og skørt over den! Det er lige før at den er Eurovision værdig haha! :b

  Jeg kan slet ikke huske Rumænien? Der var utroligt mange dårlige sange i går. Også meget dårligere end Danmarks. Synes bestemt vi fortjente en plads videre mere end nogle af dem der rent faktisk kom videre. Æv! So far hopper jeg på Georgien og Rusland (og så taler vi ikke om, at showet bliver boycuttet af halvdelen af verden, hvis Rusland vinder. Sangen er smuk!), men glæder mig til at høre resten i morgen (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Sej kombi! Det er lige gået op for mig ar der er ALT for lidt frynser i mit liv – eller i hvert fald i min garderobe.
  Jeg har luret lidt på nederdelen – skal vist lige have undersøgt den nærmere 🙂

 4. ALTID så fin, modig og inspirerende!! Må jeg spørge, om du godt nok har “Maternity”-modellen af t-shirten? Og hvis ja, hvilken størrelse? 🙂

 5. Du er som altid skøn, og jeg er vild med nederdelen!! Er det en gammel sag, for jeg kan ikke få linket til at virke?

  1. Jeg har fundet den, men desværre er de kun tilbage i for store størrelser (nu håber jeg så, du skriver, at de er små i størrelsen ;-))

 6. Jeg er virkelig blevet forelsket i den jakke, og tænker at forære den til mig selv. Men det bliver via netshopping. Derfor: Hvordan er den i størrelsen, synes du? Og tak for en dejlig blog!

  1. Jeg har en FR36, og den er lige præcis perfekt – men jeg kan ikke have en strik under. Så hvis du vil bruge den som en decideret jakke, og du ligger mellem to størrelser, så ville jeg tage en størrelse større end normalt. Jeg overvejede også en 38, men 36 passede bare lidt bedre. Du vil knuselske den, Caro – jeg er så glad for min! Håber, du har det godt! KH

Læg en kommentar