OOTD: Simplicitet og søde hunde

OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&MJeg slår diverse mor-bloggere i afbildning af afkom, tror jeg. Og dén sætning gjorde kun det hele lidt mere sært – Frida er trods alt ikke kommet spadserende ud af mig på noget tidspunkt (som jeg lige må minde mig selv om engang imellem, når jeg bærer rundt på hende på min ene hofte), så “afkom” er vist bare udtryk for min placering på Crazy Dog Lady-skalaen (som alle da kender). Jeg synes bare, hun er så yndig, og så dygtig. Hun kan sit’te, hun kan “venteeee”, hun kan give pote, hun kan tisse på kommando (it’s true). Hun er så god, tålmodig, kærlig, mega sjov (vi nærmer os nu kontaktannonce-lignende roser). Hun er så dygtiiiig og mor her er stolt – man bliver ikke mindre mor af at have adopteret.

Hvis man ikke er en hundedame, så tænker man måske “Vor Herre på lokum” ved synet af et så Frida-fikseret-outfitindlæg. Det må I liiige tage med.

Tøjet er meget, meget afslappet og ret lige til. Men nogen gange er det det mest simple – jeans og bluse – der dutter. Det er lidt sjovt – outfittet forleden var mere gennemtænkt, ting der matchede; taske og bukser, bluse og sko. Og selv om det hele passede sammen på farver, så er jeg enig med nogen af jer i kommentarfeltet. Der var noget i det, der ikke helt fungerede. Mærkeligt. Det her er anderledes nemt og simpelt, og jeg følte mig så tilpas.

Mere kan jeg ikke skrive om jeans og bluser (Frida er en uudtømmelig kilde, men jeg er nødt til at cykle på arbejde), så jeg vil logge ud, hoppe i bad og tage på arbejde. Vi ses senere – husk lige filmanbefalingerne til jeres lørdag, som jeg gav i går. Alle fem film ret vidunderlige!

Adlinks: Shoes – Valentino // Jeans – H&M // Top – Zara // Bracelet – Bidermann
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M
OOTD, dagens, Nordic Blogger, Rockpaperfrida, Broderie Anglaise, red rock stud Valentino, rockpaperdresses, cathrine nissen, mom jeans H&M

8 kommentarer
 1. Haha, jeg går også rundt med mit “afkom” på hoften, som et andet barn. Jeg løfter ham sågar op, så han kan kigge ud af vinduet når han kan høre skraldebilen udenfor. 🙂 Han er nemlig blevet gode venner med skraldemanden, så han får nogle gange godbidder gennem vinduet, hvis vi ikke lige er ude og gå tur når de kommer forbi… Haha.

 2. Skønt outfit! Og hund
  Du er efterhånden ved at have en ret heftigt stilet samling, det kunne være fedt med en indlæg af dem alle, som du også have lavet med sneaks 🙂
  God weekend!

 3. Haha, jeg elsker hundeejeres forældreinstinkter! Sød Frida du har dig der! 🙂
  Det er desuden en mægtig fin top, du har på. Må man spørge, hvilken størrelse du har taget den i? Jeg går nemlig og kigger på den selv og kan aldrig blive helt klog på Zaras størrelser…
  KH

 4. Hvis jeg havde en hund, så ville jeg også tage så mange billeder, at folk ville sige, at jeg skulle skamme mig :p

  Dejlgi simpelt outfit, som stadig fungerer 🙂

 5. Jeg kan sagtens følge dig. I denne uge var jeg ude og besøge en coton de tulear-opdrætter og blive skrevet op til en hvalp, og jeg er allerede en smule kuldret ved tanken om, at jeg snart skal være hundemor – og hvalpen er fandme ikke engang født endnu! Men jeg kan slet ikke vente til min lille hundebaby flytter ind!

 6. Hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste, der har lært mit pelsede afkom at tisse på kommando. Det er altså bare møg praktisk når man har slæbt dem ned fra anden sal for at godnattisse inden sengetid. All hail the crazy dog ladies! Kram fra Albert (som altså har et lillebitte crush på Frida).

Læg en kommentar