Lykken er…

GODMORGEN – og tak for alle søde ord på indlægget fra i går aftes <3

MANDAG! Jeg ved ikke, om man skal grine eller græde. På en eller anden måde er det som om, verden kollektivt har besluttet sig for, at det er en åndssvag dag. Det er den også nogen gange – men onsdag kan sgu også være en kælling.

I dag smiler jeg – JEG ER BLEVET MOSTER I NAT FOR ANDEN GANG! JUHUUUUUUUUU! En lille tyk dame, og jeg elsker hende allerede på billedet. Hvordan man kan have så meget kærlighed til et andet menneske, som ikke engang er ens eget – det er da stort, varmt og vidunderligt.

I det perspektiv er det en lille glæde, at jeg tager på Roskilde på onsdag. Jeg har hyldeblomst i køleren. Sommeren kommer. Alles sehr gut!

I det tilfælde du synes, dagen er en smule stram, så kan du måske også finde en smule glæde i mine små lykkestunder fra den forgange uge :-*

GOD mandag!
lykkener_jun_29_1

… At komme hjem fra festival, og så har min verdens bedste kæreste fanme lavet hyldeblomst fra hylden ved vores hoveddør. Jeg dåner! SÅ lækkert!lykkener_jun_29_2

… At oprette et bladabonnement! Så godt og gammeldags. Meget analogt og anti-social-media at sidde med fyrre skiver papir mellem hænderne. Jeg fandt Suitcase i Heathrow og var forelsket med det samme. Perfekt kombination af lidt mode og mest af alt rejser. Jeg har købt abonnement HER
lykkener_jun_29_3

… Jordbær med… Gårdmælk! Normalt ville jeg spise dem med fløde. Men nu hvor bikinisæsonen nærmer sig (ikke at jeg er fanatisk, men altså…) så er jeg gået på gårdmælk i stedet for. Det smager jo SINDSSYGT godt. Sådan som mælk skal smage! Fedtprocenten varierer i mælken afhængig af årstid men mellem 3-6 % ca. Mums! Den smager i øvrigt også fortrinligt i en kaffe, hæh!lykkener_jun_29_4

… Min lille nieces ankomst. Åh jeg får en klump i halsen ved tanken! Min søster skulle være nedkommet søndag efter terminsdatoen for en uge siden. NU er det sket! Min søde svigermor havde forleden en lille overraskelse med til min søster, som hun må få snarest. Mage til kærlig (sviger-)familie jeg har.lykkener_jun_29_5

… Smuk indpakning. Og gaver generelt! Inden i den fine æse lå et omsorgsfuldt festival-kit fyldt med små travelsize sager bl.a. min yndlings Kérastase-shampoo (den grønne til volumen)

Det prikkede sæt gør det ud for at være mit mest behagelige søndagssæt, og det er fra Label no. 2 – nederdel + bluse
lykkener_jun_29_6

… Det lille tryk som møder os ved hoveddøren inden vi går ud og møder verden. En lille gave jeg engang fik af denne lille fidus.
lykkener_jun_29_7

… At mit æbletræ har det forrygende! Æblekage kom an!lykkener_jun_29_8

… At I er så engarede og omsorgsfulde. NØJ for en masse gode tips til USA vi fik i sidste uge. Vi er snart i mål med at planlægge rute – min kæreste har skrevet alle jeres tips ind i excel-ark (han er vel revisor, haha) – og så skal vi igang med at booke og bestille. TAK TAK TAK!
lykkener_jun_29_9

… At vi endelig har fået lamper op over spisebordet – de har også kun stået på gulvet i halvandet år! De er fra Lee Broom i øvrigt.
lykkener_jun_29_10

… At jeg har “opfundet” verdens bedste mad. Knækbrød. Grov øko-peanutbutter fra Irma. Friske hindbær. Min kæreste griner af min mad og synes, jeg er nuttet. Men jeg lover jeg – prøv det. It’s an addiction. lykkener_jun_29_11

… At tage mig sammen til at overraske og forkæle min kæreste. I går havde han en kammerat forbi til en snak. Jeg lavede kaffe og serverede snacks, og sådan en omgang forkælelse burde jeg altså gøre noget oftere. De små ting, man ikke bliver bedt om, men som giver så meget glæde.Processed with VSCOcam with f2 preset

… Mine tre nye hjorte! Det er vintage og købt HERProcessed with VSCOcam with f2 preset

… At min gård bare venter på, at jeg indtager den nu solen kommer!Processed with VSCOcam with f2 preset

… Min elskede bedste ven. Altid. Hun er lykke i fysisk form.
Processed with VSCOcam with f2 preset

… Den smukkeste mest velstegte danske bøf. Og bearnaise der kan skæres i skiver, haps! MASH er åbnet på Rungsted Havn, og jeg skal have svigermekanikken derned til brunch ASAP.

5 kommentarer
 1. Åh, jeg plejer altid at have gode mandage og ryste på hovedet af folk med “case of the mondays”. Indtil i dag:

  1, Min SwipBox-pakke var lige præcis 10 cm. på korteste led, men jeg havde allerede købt label. Det kunne lige passe, den ikke kunne være der.

  2. Jeg modtager en e-boksbesked fra min arbejdsplads vedr. “personalesager”, men kan ikke logge på fra arbejde og se, hvad det kan være, da jeg ikke har nøglekort med. Jeg begynder at blive lidt nervøs.

  3. Jeg kommer i tanke om en utæt pose med rødbedesuppe, jeg havde lagt til optøning i en lille skål i aftes, som jeg havde glemt alt om, da jeg tog på arbejde!

  Og hvad sker der så? Min chef giver mig lov til at få en time tidligere fri mod, at jeg møder tidligere og går senere i morgen. Jeg styrter hjem, hvor jeg kan konstatere, at det ikke er flydt ud over trægulvet med rødbede, men kun lige til kanten af skålen (pyyyh!). Derudover var e-posten bare en generel oversigt om ny lønstruktur/overenskomst (pyyyh!). Og sidst men ikke mindst kunne pakken lige præcis være i SwipBoxen!

  Lucky me! Nogen har holdt hånden over mig denne mandag, så den slap for at blive en af de berygtede Garfield-mandage. Så nu skal jeg nok tage dem seriøst fremover 🙂

 2. Hvis du er vild med den mad, så prøv denne snack: Skær en banan i skiver, kom den i en skål, top med grov peanutbutter, friske hindbær og hakket, mørk chokolade. Jeg ELSKER det efter især træning 🙂

Læg en kommentar