OOTD: Læder + uld

rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger

Godmorgen <3

Jeg ser lige, om jeg ikke godt kan vove mig på arbejde i dag. Det er SÅ kedeligt at være hjemme. I går havde en af mine bedste kolleger fødselsdag, og han havde donuts med, så jeg var dobbelttrist over at sidde hjemme i nattøj og drikke te med honning. Så jeg endte med at leje en film. Og spise den sidste rimelig for gamle hindbærsnitte, som min mor havde lavet til min søsters babyshower. Det hjalp lidt på donut/kollega-savnet. Men nu vil jeg tilbage!

Når jeg ser på mine outfits fra den sidste uge, så er det måske ikke så mærkeligt, at snotten hænger i gardiner. Jeg har haft bare ben stort set hver dag. Og mig bekendt har det egentlig ikke været vejrmæssigt sommer. Andet end måske i fredags. Når man render rundt og spiller fandango, så må man betale prisen. Det gør jeg så nu.

Jeg spillede fx fandango til Emilys boglancering i sidste uge – tænk hendes bog ligger allerede på bestsellerlisten hos Bog&Idé. VILDT flot gået! Jeg kom for at give hende et kram, aflevere en smuk hortensia og spise et mega lækkert stykke kage. Og til dét havde jeg taget to nye ting på. Designers Remix startede udsalg i sidste uge, og jeg ved, de er gode til strik, så jeg tænkte, jeg måtte være på pletten. Alt hang der i min størrelse, så jeg købte lædernederdelen her, strikken og et par andre småting, som jeg havde holdt øje med i løbet af sæsonen. Jeg er SÅ glad for både det ene og det andet. Nederdelen er så klassisk og alligevel lidt raffineret.

Nu vil jeg trække i lange jeans, uldne sokker og en striktrøje. Knapt så meget fandango over det. GOD dag til jer alle :-*

Sneakers – New Balance // Skirt + knit – Designer’s Remix // Bag – YSL
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine Nissen, Designers remix lædernederdel, Nordic blogger

17 kommentarer
  1. Ahmen helt ærligt, det vejr er så skuffende! Jeg har så meget smukt tøj, som jeg glæder mig så meget til at have på. ÆV! Jeg er allerede på vej ud af forkølelsen, så det kommer til at gå så smukt på fyn – jeg glæder mig! KH

 1. Hvor er du bare fin! Elsker håret, strikken og nederdelen.. Og skoene! Bare det hele 😀
  Håber du snart er rask igen 🙂 Det her vejr er ude på skrammer.. Jeg har også en hals, der er dum

  1. Åh tak kære Trine! Jeg var også meget meget glad for sættet, selv om det virkelig var simpelt 🙂 Vejret er så åndssvagt, det er næsten umuligt at holde sig rask! Æv :/ KH

 2. Hej Cathrine. Den grønne H&M Conscious Exclusive kjole du har – har du problemer med at holde den på plads? Jeg har den nemlig selv, men har lidt problemer med at holde babserne inde! 🙂 Ved godt det er lidt out of context, men vil gerne snart have den på igen, så tænkte om du måske har et godt tip?

  Forøvrigt vildt lækker nederdel!

  1. Hehe, jeg har ikke så forfærdeligt meget at rutte med i den afdeling, så jeg har ikke det store problem med det, haha! Jeg har den i str. 34, så den sidder ret tæt på mig, og så har jeg haft nogle små nudefarvede “klistermærker”, sådan nogle nipple covers – det fungerer super. Evt, kan man godt få sådan nogle mere bh-fyldige dimmere – du kan tjekke nogle af mulighederne i det her indlæg: http://rockpaperdresses.dk/tip-how-to-do-the-backlessstrapless-dress-bra-wise/
   KH

 3. Hej Cathrine!
  Den knit ser bare så lækker ud, og jeg overvejer selv at købe den, men hvilken str. har du købt den i? De har nemlig kun en XS tilbage, og jeg ved ikke om det bliver lige lille nok….

 4. Ej, hvor er det da bare et helt vildt pænt outfit! Jeg har længe haft et godt øje til nederdelen – den er nemlig både klassisk, men også lidt anderledes end det, man ellers ser rundt omkring. Udsalg er FARLIGT! 🙂 – Især når det er sommertøj, der er på udsalg, og vejret på ingen måde minder om sommer. God bedring!

  1. Jaa den er nemlig så god – den er nedsat med 50 % nu – jeg købte den med 40 % i sidste uge 🙂 Is i maven, så skal den nok blive sat ned lidt mere 😀 KH

 5. Jeg har vitterligt kun været ude, når solen har skinnet aller mest, og jeg er også ramt. Æv!

  Nederdelen fejler da til gengæld så absolut intet! Den er jo sygt lækker. Dejligt rå på en måde, selvom både fare og snit er über feminint (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ej for helvede, Lisbeth – jeg føler med dig. Der er næsten ikke noget mere træls end snot og hoste. Æv! Jeg er også så så så glad for den nederdel, klassisk men alligevel ung i snittet, feminin med også rå – jeg er vild med den 🙂 KH

 6. Hej Cathrine. Er lidt nysgerrig på om du også har problemer med afsmitning fra din mørkerøde H&M studio ruskindsjakke? Har lagt mærke til at mine jeans har fået et rødt skær, dér hvor kanten af jakken rammer dem. Kan selvfølgelig være det vil hjælpe at imprenere den, dér er jeg ikke lige til kommet endnu:)

  Tak for en super inspirerende blog!

  1. JA jeg har! Det tog mig noget tid at lægge mærke til det – jeg har ikke tænkt mig at imprægnere, men det bliver mindre over tid. Og så kan misfarven sagtens gå af mine jeans 🙂 Jeg har ikke lige nogen smart løsning, desværre :/ KH

Læg en kommentar