OOTD: 70s bangs and denim

other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have
other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have
other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have

Godaften til alle de øjne, der måtte læse med sådan en sen onsdag!

Når folk møder mig, så har de en forventning om, at jeg er en tjekket type. At jeg har styr på tingene. Et rigtig ordensmenneske, der helst gerne vil have det hele inden for linjerne. Men så møder de mig. Lærer mig måske at kende. Finder ud af, at jeg er typen der konsekvent kommer for sent. Er fummelfingret og taber min telefon i toilettet (men hey, den overlevede). Glemmer aftaler. Det sidste skete i dag. Jeg havde en frokostaftale med Mie, Katrine og Rikke. Jeg havde endda foreslået lokationen. Rikke rejser snart til Singapore, så vi skulle lige nå en rubber og et koldt glas hvidvin i den danske sol.

Klip til at jeg tog til hot yoga i morges (og så direkte til to møder på arbejde, men det er kedeligt i denne her historie), og derefter havde jeg bare ét in mente; at komme forbi Moshi Moshi Mind og købe sådan et hot yoga-håndklæde. Jeg havde været lidt nærig – 450 kroner? For et håndklæde med gummi på? Now I get it. Det er en nødvendig til hot yoga, hvis pointe er at få kroppen til at græde sved. Jeg havde svuppet rundt på måtten i morges. Fuldstændig. Jeg gled rundt og kunne ikke stå fast. I mit eget sved. AD! Og så skete det… Den slags tryk som altid sker i prekære situationer. Mand mod kvinde, hud mod hud. I aktens hede. Og så under yoga. Hud mod lyserød yogamåtte. Min hud. Min lænd. Dannede undertryk mod underlaget, som jeg spændte lænden i mod gulvet. Den skabte undertryk. SVUP. Så fes lænden. SÅ pinligt. Jeg havde lyst til at råbe; “DET VAR IKKE EN RIGTIG PRUT. BARE ET UNDERTRYK DER SLAP!”.

Så efter arbejde skyndte jeg mig bare direkte i Moshi, købte et af de der smarte håndklæder til overpris, som alle de andre har (nu forstår jeg hvorfor), svingede forbi 7/11 til en lille lækker præfabrikeret salat. Satte mig hjem og guffede. Og så fik jeg besked “Vi går nu…”. Og så slog det mig! Min frokostaftale! Ahmen vor herre på lokum.

Den dag min iCal, min Outlook og min papirs-kal taler sammen. Den dag jeg lærer at komme til tiden. Den dag jeg ikke længere falder ned ad trapper, fordi jeg er så distræt og ude af mit hoved hele tiden. Det vil egentlig være uansvarligt at give mig en baby en dag. Jeg glemmer den bare!

PS: Outfittet er bare sådan et lille franskagtigt outfit – det mindede mig lidt om Madeline-tegneserien, kan I huske den? Og til jer der spørger til pandehåret – planen er som her et 70er blødt pandehår <3 Nat nat!

Adlinks: Skirt – H&M (similar here + here) // Shirt – &Other Stories X Vika Gazinskaya // Sneakers – Keds // Bag – YSL
other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have
other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have

other stories vila gazinskaya, rockpaperdresses, cathrine nissen, Denim skirt H&M, Frederiksberg have

7 kommentarer
 1. Hej Cathrine
  Et lille fif til at få dine mange kalendre til at tale sammen er at holde sig til en 😉 Måske ikke new knowledge men lært af erfaringen så er det den eneste løsning desværre 🙁 Der er ellers et eller andet charmerende over den håndskrevne kalender, men teknologien har overhalet den og det der med at få en lille reminder om aftalen har efterhånden sparet mig for en del bøder i fitnesscenteret. Og så slipper man for dobbelt-bookinger.
  God aften og fed blog
  / Anna

 2. Haha, jeg havde en snak med en kollega sidste skoleår, som, ligesom jeg, var ny som underviser. Jeg synes, at hun var virkelig tjekket og virkede til at have styr på alt, og hun havde samme indtryk af mig. Vi følte til gengæld begge at vi ikke rigtigt helt vidste hvad vi lavede selv. Jeg tror sgu at vi alle sammen er lidt fummelfingrede, på hver vores måde. Vi glemmer bare, at alle andre nok også er det lidt.
  Jeg synes i hvert ikke at du virkede utjekket, da jeg hilste på dig i Illum dengang. At all 🙂

  … Jeg er i øvrigt helt igennem pjattet med den skjorte!! Shit, hvor er den smuk!

 3. Frygt ej! Jeg er præcis på samme måde, klodset, distræt og bare lige sådan lidt forvirret. ALTID! ..
  Vi er vist heldigvis mange af den slags.. 😀

  Min mor plejer at fortælle mig, at det gør min hverdag mere spændende, og ja, hvis udfordrende er lig med spændende hele tiden, jamen så har hun da helt ret! Jeg kunne dog godt undvære det lidt indimellem, og så bare lige blive lidt mere tjekket.. 😀

 4. Øv, hvor er det bare surt at glemme sådan noget 🙁 Jeg er heldigvis jævnt god til at huske næsten alt, så for mig er det intet problem. Og er også pænt god til at komme til tiden. Min mor var altid sådan en der gjorde, at vi kom for sent da jeg var mindre. Jeg hadede det, og synes det var så pinligt, så siden jeg selv har fået lov til at bestemme, så vil jeg ikke længere komme for sent.

Læg en kommentar