OOTD: Adidas Streetstyle pt. I

rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger

Indlægget er udgivet i samarbejde med Adidas Danmark og Sportmaster.dk

NØJ, hvor har jeg glædet mig til at se de her billeder. I sidste uge fik jeg taget billeder af Rasmus Weng Karlsen, som i mine øjne er en af Danmarks allerbedste fotografer. Han skyder billeder til Euroman, han har taget billeder af alle de store – Helene Christensen fx. Wauw!

Jeg mødte op på Nørrebro i mandags. Jeg skulle have skudt tre outfits på to timer. Der skulle altså være nok variation i hår og makeup og tøj, så det så helt naturligt ud, som taget over flere dage. Det er jo idéen med streetstyle; “her går jeg bare lige på gaden, og så lå der lige en fotograf i flyverskjul, og tog nogle billeder, hov!”. Sådan foregår det også til tider – til modeugen fx foran Københavns Rådhus. Men som oftest er alle de der streetstylebilleder skudt uden for modeugen altså aftalt spil. Og det var de her også.

Grunden til billederne var et ønske fra Sportmasters side – de vil gerne vise, at de har fået Adidas i butikken (tjek udvalget her). JEG synes dog, at udfordringen i at skulle style tre mega-streetede sager ind i min tøsestil og så i øvrigt fået taget mega prof billeder – ja, det var nok til, at jeg sagde ja med udråbstegn! Sofie fra 9PR havde udvalgt fire ting – minimum tre af dem skulle jeg style. Og guess what? Tre af tingene var selvfølgelig sorte, haha! Min evige kæphest. Men jeg arbejdede mig omkring det, og her har jeg sat de der leggings sammen med min gode kaftan fra Munthe. Det er monokromt, ja, men med pink læber og et stort smil og et smukt København i baggrunden, så synes jeg faktisk, at det blev rigtig meget mig.

Så jeg vimsede rundt et par gange og drejede foran kameraet, og det tog ikke meget mere end max ti minutter at få billederne i kassen på det her outfit. Og undervejs kom en ældre herre i undertrøje forbi, han gav mig en tommeltot opad; “flot”! Tak, skal du have! Jeg har to outfits til, som jeg glæder mig til at vise, for de blev mindst lige så fine.

God dag, og tommeltot opad til jer!

Leggings – Adidas // Kaftan – Munthe // Lips – Nars
rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, adidas danmark, 9pr, sportsmaster, munthe, København, søerne, ootd, dagens nordic blogger

28 kommentarer
 1. Ih, hvor ser du fin ud! Er helt vild med at du har været i stand til at gøre et par sporty leggins utrolig feminine og ikke-sports-agtige.

  Hvor er dine skønne sneakers i øvrigt fra? Er på jagt efter et par hvide sneakers, og dine ser mægtig fine ud!

  1. TAK Annemette, jeg synes også, det lykkedes at gøre det mere feminint end jeg først selv lige tænkte, det kunne blive 🙂 Det er en helt klassisk Adidas sneaker, og der er link HER 🙂 KH

 2. FLOT outfit! Er selv kæmpe Adidas-fan – deres sneaks sidder bare bedst på mine fødder, og jeg er vist oppe på 7-8 par fra mærket nu og har i øvrigt også altid løbesko derfra. Er også helt vild med deres logotøj, men har været bange for at blive lidt for Sporty Spice, du ved. Nu har jeg fået lidt mere mod på det, for du ser jo fantastisk ud på disse billeder! 🙂 Tænkte overhovedet ikke over det monokrome, før du selv skrev det, fordi du alligevel bare har gjort sættet så meget ‘dig’.

  1. Det er jeg også 😀 Jeg synes generelt logotøj kan være lidt svært – i al fald i teorien, men når jeg får det på, så føler jeg mig ærligt talt ret street 😀 Jeg tror, jeg stille og roligt glemmer mit eget 00’er-had til logoer – lige pludselig har jeg en LV-taske og fundet min D&G-undertrøje frem fra gemmerne, hah! KH

 3. Jeg er helt vild med din styling! Du er god 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig den Munthe kaftan, men jeg kan ikke finde den nogen steder øv. Er det længe siden, du har købt den?

  1. Den er helt tilbage fra foråret – men hvis jeg var dig, så ville jeg kigge ind i butikken på Grønnegade. Jeg synes jeg har set flere piger med den på det seneste. Måske den kan fanges på udsalg? Og tak 😀 KH

 4. Nøj, hvor er de bare blevet smadder flotte! Og du ser virkelig godt ud.
  Dit outfit er også blevet virkelig fint, og det er en helt ny måde, for mig, at se adidas leggins stylet på. Som den gamle mand “thumbs up” 🙂

 5. Det er virkelig et fedt sæt, du har fået sat sammen! Jeg er fan. Dog er der noget, som springer mig i øjnene, da det hedder “Sportmaster” uden s 😀 Min far arbejder i koncernen, og han beder hele familien (og alle andre) om at lave en push-up, hvis man siger det forkert 😉

 6. Wow, du har godt nok formaaet at forene det sporty med din stil paa en stilfuld og ‘legefuld’ maade. Jeg havde aldrig overvejet den kombination selv, men det fungerer virkelig godt!

  En hel anden ting: maa jeg spoerge hvad det cirka kostede per person at tage til Cuba? Jeg skal snart planlaegge en rejse dertil (Cuba har vaeret paa min to do liste siden du skrev dine Cuba guides) og vil gerne se, om det kan gaa an oekonomisk. Derfor kunne heg godt taenke mig at vide, hvad det cirka koster, hvis man goer noget a la det samme som dig (ifht. at bo og opleve inkl. fly).

  De bedste hilsner,
  AK

  1. TAK AK, det er jeg så glad for, du synes, lykkedes. Jeg kan faktisk ikke fortælle dig, hvad vi gav. Det har jeg ikke rigtig overblik over. Vi var væk i to-og-en-halv uge. Flybilletterne kostede vist 7.000 kroner, og et slag på tasken er, at vi brugte ca. 15.000 hver. Uden at jeg er helt hundrede. Der er klart nogen, der har lagt budgetter på nettet, så jeg ville prøve google. Det har i al fald hjulpet os til USA-turen 🙂 GOD rejse dertil – Trinidad var klart vores yndlingsby <3 KH

   1. Tusind tak for svaret!:) Det hjælper med et cirka beløb, da vi har tænkt os at være afsted i lidt mindre tid en jer, men stadig vil kopiere jeres ‘rute’. God ide med budget googling -det vil jeg gøre. Forsat god dag 😀

 7. Jeg er vild med din styling! Jeg elsker de der leggins fra Adidas, men jeg har ikke kunnet finde ud af hvordan jeg skulle bruge dem uden det bliver for hygge-agtigt. Hvis du ser et billigt alternativ til kaftkanen så sig endelig til 🙂

 8. Altså, må man godt spørge om hvor man skifter tøj, når man skal igennem tre forskellige outfits på to timer? 😛 Haha. I øvrigt virkelig, virkelig fint outfit!! Det har du sgu løst ret godt. Tilbagemeldingen fra kunden kan kun være positiv! Får du egentlig feedback på de opgaver du løser via bloggen, som f.eks. den her? 🙂

   1. Haha, du stiller bare spørgsmål 😀 Jeg skiftede på toilettet og så ændrede jeg lige lidt på håret og læbestiften – det tog halvanden time. Jeg får faktisk sjældent feedback – så skulle det være fordi jeg har lavet noget galt, hah! Så skal jeg nok få det at vide :S KH

Læg en kommentar