OOTD: Adidas Streetstyle pt. II

rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger
Indlægget er lavet i samarbejde med Sportmaster + Adidas Danmark

Man skulle vel aldrig give jer outfit nummer to, som kære Rasmus skulle skyde af mig? Jeg synes simpelthen, det var så vanvittigt fedt at få taget professionelle billeder. Jeg har tit tænkt, at det kunne være fedt at betale en fotograf for at tage billeder. Ikke så meget diskussion, ingen uvenskab i kølvandet – man kan sagtens diskutere de der outfitbillede-tagningssituationer med sin kæreste, skal jeg lige fortælle jer, haha, på åben gade, no problem. Han var smadder dygtig Rasmus (men det er min kæreste nu altså også).

I den lille pose fra Sportmaster var der to sorte sager, en hvid og en farvet. De sorte leggings så I forleden – TAK for den bedste modtagelse af billederne. De var både sorte OG leggings – det kunne ikke være længere fra min stil, og alligevel lykkedes det rigtig meget at gøre det til mig. Den hvide t-shirt er faktisk en herremodel (og på udsalg pt.), og jeg synes mønstret i den passede lige til min Conscious-nederdel. Og så er kontrasten mellem det lidt street i t-shirten og det tøsede i nederdel meget mig. Det er nok mit favoritlook af de tre. Den nederdel er så vidunderlig dramatisk.

Jeg vil cykle på arbejde – jeg har en lang dag foran mig, der slutter i aften på Stedsans – bookede bord for hundrede år siden, og jeg GLÆDER mig! GOD fredag :-*

Skirt – H&M Conscious Exclusive // T-shirt – Adidas (on sale) // Lips – “Red Russian” from Mac
rockpaperdresses, cathrine nissen, sportmaster, adidas danmark, dagens, ootd, nordic blogger

14 kommentarer
 1. Mega fint – men han skulle sørme have taget et billede, hvor du står op, så man netop kunne se det dramatiske i nederdelen.

  1. Ja, helt enig, men det var også fedt at få taget billeder der er lidt anderledes, også i kompositionen. Og så er der jo t-shirten der er i fokus 😉 KH

  1. Det gad jeg simpelthen så godt have, altså! Der lever de svenske og norske bloggere altså et sejt blogliv, flere af dem har deres egen fotograf 😀 KH

 2. Genial combi med nederdelen og T-shirten er simpelthen så fin, må jeg ha fingerne i 🙂 Hvad str. har du på?

 3. SÅ fine billeder, og ikke mindst SÅ fin nederdel – jeg har ledt og ledt efter den, da jeg desværre ikke var hurtig nok.
  Skulle du have nogle tips til, hvor man kan finde den (eller skulle du have lyst til at sælge din, hæhæ), så tages det i mod med kyshånd! 🙂

  1. Jeg sælger ikke lige foreløbig 🙂 Jeg ville klart gå i gang på ebay med at lede – der har jeg fundet mange fine ting gennem tiden 🙂 Og tak kære Mie! KH

 4. Ærgerligt, der ikke er et billede i helfigur. Hvilke sko har du på? Er vild med nederdelen og læbestiften!

  1. Præcis de samme sneakers som HER 🙂 Nogen gange er det også bare sjovt at gøre noget andet, noget anderledes! KH

 5. Hvor ser du bare godt ud, i den reklame! Og nu kom jeg selvfølgelig til at købe den t-shirt du har på…. Kunne åbenbart ikke leve uden!

  1. Haha, forhåbentligt på tilbud 😀 Den er altså også sej, jeg har haft den på en del siden jeg fik taget billederne 🙂 Den bliver du glad for! KH

Læg en kommentar