OOTD: Chameleon

Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket

Godmorgen ladies,

jeg forsvinder lige fra jordens overflade, når jeg sender i weekenden, men nu er jeg tilbage! Og dét med et lille outfit fra i fredags, hvor vi kørte ud til Skovriderkroen og spiste LÆKRE bøffer på Mash. Jeg hoppede i mit papegøjeagtige outfit, lige inden vi gik ud af døren, som passede til mine papegøjesko. Jeg har villet vise jer det sæt hundrede gange, haft det på ligeså mange gange men altid uden at få taget billeder. Denne gang skulle det være løgn! Jeg udspurgte min søde kæreste, om han ikke liiiige… Og det kunne han. Man skal smøre dem med bearnaise, og så er de medgørlige, hah!

SÅ værsgo’! Mit kamæleonsoutfit – perfekt til at lade sig camouflere i slikbutikken en fredag. Ingen vil opdage, du er der. Og fordi jeg har været så lang tid om at vise jer det, så er det i mellemtiden kommet på udsalg. Faktisk slet ikke så dumt.

Nok om papegøjer, slikbutikker og bearnaisesauce.

I dag skal jeg prøve noget lidt sejt. Jeg skal have taget streetstylebilleder på Nørrebro. Normalt er det ret tilfældigt, når fotograferne scouter efter materiale. I dag er det helt velplanlagt, og jeg skal have skudt tre outfits sammen med Adidas, og det har jeg virkelig glædet mig til (det er altså en prinsessedrøm at få taget prof. billeder, selv om min kæreste nu gør det godt). Og bagefter skal jeg til frokostmøde, fordi jeg skal tale til Global Dignity Girls i oktober – det er jeg så mega stolt over, og i dag skal jeg lige have styr på rammerne, så jeg kan begynde at forberede mig så småt. Lige pludselig er vi på ferie, og når vi kommer hjem er det jo efterår! Men hey, lige nu er det juli, højsommer, solen skinner over København – det håber jeg også, den gør, hvor I er!

Vi ses senere, hav en fremragende mandag!

Adlinks: Heels – Louboutin // Trousers + shirt – Ganni (SALE) // Leather jacket – Maje // Bag – YSL // Lips – &Other Stories
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket
Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni, mash, ysl universite small, maje fringe leather jacket

25 kommentarer
  1. Yaaaah! Det er altså lidt dejligt og bekræftende at høre, at jeg sådan kan sprede god stemning på en mandag! Tak :-* Kram

 1. Uha, du er flot!

  Har du mon et tip til en holdbar læbestift? Gerne læbetint. Er ikke fan af dem der er væk efter en drink og et kys. Min favorit er netop udgået og nu søger jeg med lys og lygte efter en erstatning… Mon du kan give et godt tip med på vejen?

   1. Du er en knag – tak! Damn you, Sephora for ikke at have en webshop og ikke er at finde i Århus! 🙂

    Ha’ en skøn dag!

    1. Du kan også købe dem på deres egen hjemmeside – prøv at google toofaced Helle 😀 KH

  1. Write it down 😛 Jeg glider mig også så meget! Man kommer vist til at kunne streame alle talerne, så I kan følge med. Det er nogle sygt seje damer, jeg er i selskab med !KH

 2. Jeg følger ingen bloggere, der kan mikse farver så veludført som du kan. Cadeau til dig! Jeg prøver selv at mikse mønstre, farver og tekstur og er da også godt på vej, men du er sgu dronning af farvespektret!

  1. OOOORRRRV! Du er sød Jeanette, sørme sød, tak 😀 Farvedronningen sender kindkysser :-* nat nat!

 3. Tænker i hvert fald på festfyrværkeri, når jeg ser det her outfit. Det kan man ikke andet end at blive glad af 🙂
  Det lyder rigtig spændende med alle dine projekter! Du er en rigtig power-kvinde 😀

  1. Haha du er sgu altid så sød, ligegyldigt hvad jeg har på! Om jeg så tog en sæk over hovedet 😀 Godnat :-* KH

 4. Hej Catrine
  Jeg har ivrigt fulgt med i debatten vedrørende musikeres manglende airplay på bl.a. P3, og jeg tænkte at du i den sammenhæng måske kunne lave et indlæg vedrørende emnet, eller måske bare lidt om din hverdag som radiovært…
  Jeg er selvfølgelig godt klar over at du ikke kan udtale dig om alt hvad der foregår og ikke foregår, men jeg synes altid du snører dine indlæg sammen på en meget ordentlig og respektfuld måde med plads til massere af humor og grin;-)
  Fortsat god dag
  Marie<3

  1. Hej Marie, jeg har deltaget lidt i debatterne på Politiken osv. men jeg blander så vidt muligt ikke “pleasure and work” – det er et emne der optager mig meget, men hver ting sit sted. Herinde skal radiodelen ikke fylde noget særligt desværre. Men tak fordi du gerne vil høre mit besyv og tak for dine søde ord! Du kan tro, jeg sætter pris på opfordringer !KH

 5. Fantastisk outfit! Er så vild med den jakke! Desværre kan den ikke længere købes på den side, du linker til 🙁

Læg en kommentar