OOTD: Lørdag på en mandag

rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix

rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix
rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix
rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix

Godmorgen <3

Et lille outfit fra sent i går aftes, hvor turen gik ned ad Frederiksberg Allé til en lillebitte is. Jeg forsøger lige at skære ned på mit sukkerindtag, og derfor var jeg temmelig stolt, da jeg ikke bad om vaffel + flødebolle + syltetøj, men i stedet nøjedes med én kugle i et bæger – men selvfølgelig med flødeskum på. Hvad er is uden flødeskum? Fløde med fløde på – ligesom pølser i svøb. Det hører bare sammen.

Så fik jeg listet min kæreste til at tage billeder af mit weekendsoutfit, blødt og lunt. Jeg holder jo lørdag på en mandag, og i dag er jeg så nået til søndag. Hip hurra for freelancelivet! Jeg havde mine blødeste slappershorts på, min udsalgsstrik og udsalgssko – som jeg i øvrigt er blevet MEGA glad for. Virkelig! De er en fest på sure tæer. Selv om Frida er temmelig vant til fotosessions, og som oftest bare smækker måsen i flisen, så sker det til tider, at en anden hund passerer fotoseancen, og så går det sjældent stille for sig! Gid I kunne få lyden med på billederne – hun ligner pludselig en gammel tandløs mand, som hun gør og dækker tænderne med sin overdimensionerede læbe af en mule, og samtidig lægger hun så mange kræfter i galpen, at hun næsten krænger indersiden ud – det ses tydeligt på bagenden. Mere deskriptivt behøver det ikke blive, men hold op, det er sjovt!

Jeg har været lidt frisk i det og købt ti klip til Senses – har I prøvet det sted? I haven’t. Alle ti klip skal bruges på én måned, så i eftermiddag prøver jeg hot yoga, og så får jeg ellers travlt med at være yogi de næste 30 dage. Og når de er overstået, én måned fra nu, så sidder jeg i et fly fra London på vej til LAX lige nøjagtigt på det her tidspunkt, juhuuu!

GOD dag til jer alle, hver og en!

Adlinks: Loafers (black version) – Isabel Marant Étoile (SALE) // Shorts – Pulz Jeans // Knit – Designer’s Remix (SALE) // Bag – YSL (similar here + here) // Dog – Frida the Fashion Dog

rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix
rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix
rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix
rockpaperdresses, pulz jeans, rockpaperfrida, cathrine nissen, designers remix

20 kommentarer
 1. Jeg synes det er total fedt, at du også viser billederne, hvor Frida er super autentisk! Lidt for ofte er der billeder af en blogger med sin hund, som bare sidder bum-stille og er super urealistisk. Ofte kan jeg ikke lade være med at tænke: Hvor mange forsøg har det der taget? 😉 Næ du, autentisk og levende, så er det aller bedst! Lige præcis hvad din blog står for 😀

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  1. Haha, du er sød Sara, men faktisk foregår det som oftest på den ret stille måde, hvor Frida bare sætter sig og chiller. Hun er så vant til det – det er ret realistisk at hun kan sidde i 5-10 minutter og bare glo. MED MINDRE der kommer en hund forbi, der skal hilsen på 😀 KH

 2. Super lækker strik 🙂 Desværre er det vejret til strik, men jeg er nu glad for at få brugt mine jeans, denimskjorte og læderjakke lidt mere 😀
  God dag søde <3
  Knus og kram

  1. Jeg kan faktisk meget godt lide strik+bare ben-muligheden. Men det er en hårfin balance mellem for koldt og for varmt 😀 GOD dag :-* Kram

  1. Haha, det duer ikke for mig det guf – eller det er jo lyv! Jeg får jo guf pakket ind i chokolade (flødebolle) OG flødeskum normalt, what’s not to like? Is er jo bare en guftransporter i virkeligheden 😀 KH

 3. Hvor ser du dejlig ud på de billeder. Og det samme gør Frida 😀
  – Ved du om der er en butik i København der sælger de shorts? Eller kan de kun findes på nettet 🙂 Fortsat god “søndag” 😉

  1. Tak Julie, du er kær 😀 På Frederiksberg sælger de i al fald mærket hos Morisson på Falkoner allé og hos Vivi-ji på Godthåbsvej 🙂 KH

  1. Nixen, det findes ikke bedre (selv om social på gl. kongevej + Ismageriet på amager også er deroppe af) 😀 KH

 4. Haha, er det nu, jeg så skal fortælle, at jeg den anden aften blev dybt skuffet over at købe is hos Paradis, og så havde de kun flødeskum i stedet for guf? Flødeskum kan man jo altid få – guf er helliget til sommerens Gammeldaws og skal nydes i overdrevne mængder, tak xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

 5. Det er virkelig nogle sjove bukser, men helt sikkert ganske behagelige! 🙂
  Jeg er mere til guf end flødeskum. Men hvis de ikke har det, så napper jeg gerne noget fløde 😉 Man skal ikke gå ned på is.

  1. Søde svigermor :-* Jeg er nu stadig ret glad for det lille pandehår – men på den bløde 70’er måde 😀 Kram

 6. Hvor ser du bare godt ud (som altid!), Cathrine! Dit hår er super cute og hipsteragtigt, haha. Er du i gang med at gro det ud og hvad er planen med det? 🙂 Ved godt det ikke er super relevant til dette indlæg, men så dit opslag på face omkring kuffert/taske og kan helt klart anbefale eastpack’en! Har den selv og den er rumelig og super praktisk med de hjul! Ønsker jeg den bedste tur.

  1. TAK søde Ida – jeg elsker, at I er så mange, der spørger ind til pandehåret 😀 Det er altså lidt fedt og sjovt! Det er blevet sådan 70’er blødt nu, men på de lidt mere fedtede dage kommer det i en miniknold som her 😀 Det lader til at jeg skal have fingrene i Eastpaken – den er også billigst, så det passer mig godt 😀 TAK TAK TAK! KH

 7. Så giver det mening! Onsdag aften var min kæreste og jeg på vej ned ad Vesterbrogade, for at spise hjemme ved hans kusine, og der stod du foran Føtex med en yogamåtte på ryggen 😛 Vi havde lidt travlt, og du var vidst travlt optaget med en samtale med din kæreste, så jeg ville ikke forstyre, men ville nu gerne lige ha’ sagt hej og ønsket god roadtrip 🙂

 8. Haha, det er simpelthen noget af det sjoveste ved en mops og deres oprullede hale: at bassen pumper i den anden ende, når de gør 😀

Læg en kommentar