To fine sæt undertøj til 400 kroner

undertøj_col

Ja ja, vi taler shoppestop inden sommerferie for mit vedkommende. MEN. Når nu man skal på kæresteferie, og vi kommer til at have en vis romantik indbygget i fine lokationer, så tænker jeg, at lidt pænt undertøj er en god investering. Derfor har jeg klikket et lille bitte sæt undertøj hjem fra &Other Stories, og det kostede ikke en formue. Til gengæld var det vældig pænt – det er det nudefarvede i collagen. Og så gad jeg godt være sådan en slags dame, der gik med sådan nogle blondebodies (og brugte Chanel no. 5). Sådan inden under smukke silkekjoler (har set for meget Mad Men). De bodies, jeg har, er af bomuld eller uld og er kun til for at holde varmen. Kunne godt lige skrue lidt op for sexappealen, haha! Otte år, Niller! Well, jeg nøjes med det nudefarvede indtil videre, hah!

// Adlinks: Satin soft bra // Satin briefs // Lace bra // Lace briefs // Lace body //

5 kommentarer
  1. Du kan da om nogen bære en blondebody! Åh det ville da passe mega fint til din stil! Lidt glam, lidt luksus, lidt sexet og masser af klassisk elegance, blandet med rockerquirk. Jeg hepper!
    Og totalt retfærdig shoppegrund!

Læg en kommentar