Årets fineste glimmer – Las Vegas bryllup værdigt!

Ganni Broadway glitter, rockpaperdresses, cathrine nissen, Ganni

Godmorgen søde piger,

jeg er på vej til arbejde – sidste weekend med Sommerprogrammet. Smag på P3 starter op mandag, så tager vi mod Smukfest tirsdag, og inden jeg får set mig om, så er jeg på vej til CALIFORNIEN!

Oh sweet baby Jesus, jeg glæder mig. Og da jeg fik øje på ovenstående glimmer, kom jeg straks til at tænke på Las Vegas. Jeg er ret overbevist om, at dét der må været årets glimmer. Jeg kan sagtens forestille mig den mørkegrå lange kjole til et vinterbryllup – som gæst. Og den hvide kunne godt være en utraditionel brudekjole. Faktisk foreslog jeg min kæreste, at vi skulle gifte os i Las Vegas, og dér ville den lange, hvide kjole være eddersmuk. Det, synes han altså ikke, var ligeså god en idé, som jeg syntes. Nårh! Men kjolen er stadig fin, om jeg så mangler en grund til at have den. Behøver man egentlig en grund til fin glimmer i skabet?

Jeg må nok lige cykle forbi Ganni på vej hjem fra arbejde senere i dag. Kan I have den fineste lørdag? Det skal I altså :-*

(Adlinks)

Vanilla: Blouse // Dress // Top // Kimono

Smoked pearl: Kimono // Top // Dress // Blouse

glimmer_col(alle billeder fra Pinterest)

7 kommentarer
  1. Jeg har lige været i Las Vegas og jeg må støtte din kæreste i, at der ønsker I ikke at blive gift. Det er et fedt sted i et par timer, men så har man også været der :).

    PS. Hvis du forresten skulle være interesseret i at sælge din Vibe Harsløf kæde, så vil jeg meget gerne købe den :).

    1. Hehe, jeg tror også, vi gør det den klassiske vej første gang, men tænker alligevel at vi må prøve det en dag – måske som fornyelse af vores løfter. Den halskæde er jeg desværre stadig meget glad for 🙂 KH

  2. Hi ! Der er jeg så ikke enig – Min dejlige mand og jeg blev re-gift derovre for 6 år siden og vil blot sige at det var hundrede gange mere romantisk end vores kirkebryllup herhjemme !!! Kun os 2 og vores to skønne unger ….. Så på med vanten … – og god tur ( misundelse er en grim ting ) :))

    1. Åhhh hvor lyder det også dejligt Lykke, så fint og intim med dem der betyder mest i hele verden. Det er da smukt 🙂 GOD dag! KH

Læg en kommentar