H&M Studio AW15 er klar

H&M Aw15, Studio collection, 2015 AW
Det er sjældent, jeg kan rykke så hurtigt på noget som helst, men for præcis 26 minutter siden fik jeg en pressemeddelse fra H&M. Billederne af Studio-kollektionen for den kommende vinter er klar, og de må deles. Nu har jeg tilfældigvis tiltrængt computertid, så jeg kunne da lige rykke lidt hurtigt og smække mine favoritter sammen.

Den kommende Studio-kollektion er fyldt med uld og lak. Farverne er army-/olivengrøn, brændt orange, bordeaux og camel. Den er så pæn, og især på overtøjsfronten er der rigtig, rigtig meget godt at hente. Jeg elsker den camelfarvede og den grønne frakke på collagen. De har så mange fine detaljer og meget uniformprægede begge to.

Selv om vi ikke engang har haft en rigtig sommer herhjemme, og jeg faktisk har ret meget fint sommertøj, jeg nærmest ikke har brugt (pt. sidder jeg i en fiiin kjole fra DAY, som jeg købte for en måned siden på udsalg, og som jeg slet ikke har kunnet bruge endnu), så glæder jeg mig altså også til strik og lag-på-lag.

Jeg kommer klart til at se efter de der bukser, som er ret cool de to jakker, støvler som er rimelig Marant-inspireret og de flotte handsker. Hele kollektionen lander 10. september, så der er ikke lang tid til!

Og for lige at give en update herfra: Jeg har en enkelt fridag efter de sidste fire dages arbejde og inden de næste fem – jeg tager på Smukfest i morgen efter vores sender – sidste festival, og så er sommerferien officielt slut i radios øjne. Men ikke for mig – for om ni dage tager vi af sted på sommerferie. HIP HIP HURRA!

Men for i dag har jeg en tjekliste (ELSKER at sætte hakker og strege ud på lister), der siger: MAILS MAILS MAILS (min indbakke sejler). Forbi renseri. Forbi skrædderen (endnu et par bukser er revnet i måsen…). Hente min nyindkøbte rejsehårtørrer (VIGTIGT!). Vaske tøj. Booke DHL til afhentning af pakke. Forberede et par indlæg og få styr på mit liv, sådan generelt. Det er mange mål for en mandag, men det er dejligt.

GOD dag <3

8 kommentarer
 1. Vi har i flere år holdt sommerferie i midt august.
  Jeg synes det er hamrende lækkert at ligge og sole sig i Toscana, mens man bladre igennem alle september udgaverne af modebladene, og planlægger sin efterårsstil.
  I år har vi holdt ret tidlig ferie (første arbejdsdag), men jeg har alligevel ikke kunne dy mig for at købe de første sorte, grå og army ting til garderoben.

  Held og lykke med dagens projekter, og hav en rigtig god tur på smukfest.

  1. Jaaa det glæder jeg mig også til Christina, jeg er også så småt begyndt at kigge efter fine striksager 😀 Og tak, hav en herlig mandag !KH

 2. Altså, jeg er vild med farvepaletten – men er det kun mig, der synes, at det hele ligner herretøj? De snit og modeller dér kommer i hvert fald ikke til at gøre noget godt for hverken min store barm eller mine fødedygtige hofter 😉

  1. Hehe, det er også klart det uniforme look, de er gået efter. Men der er også flere fittede ting i kollektionen, som er knap så herreegnede 🙂 Jeg kan bare ret godt lide de lidt boxy ting, som er med her 😀 KH

 3. Ej, hvor er jeg spændt på at se hele den nye kollektion! Jeg er netop blevet ansat i H&M, så nu håber jeg, jeg får lov til at pakke tøjet ud! 😉 Det er altid godt med lister! Jeg håber, du når det hele! Og mega god ferie, når du kommer der til! 😀

  1. Tak Pernille, jeg glæder mig helt vanvittigt til ferie. Den måtte godt falde allerede nu på fredag 😀 Til lykke med dit nye job! KH

Læg en kommentar