Let’s go to the beach

strand_col

 

Noget af det svære foruden at planlægge selve ruten på vores tur, det har faktisk været at pakke taske. Vi skal have tøj med som både kan gå i byen, på gaden, på stranden, på vandretur. Og en anden faktor har været temperaturforskelle. Mie fortalte mig, at San Francisco faktisk er ret kold – 15 grader til tider i dagstimerne. Også om sommeren. Og her gik jeg og troede, at jeg kunne nøjes med ét par lange bukser. Så jeg har altså liiiige taget lidt af det korte ud og skiftet det ud med noget lunere, så jeg har et lidt bredere udvalg.

Selv om jeg selvfølgelig har taget computeren med på vores tur, så vil jeg ikke være bundet af følelsen af at skulle tjekke herind hver, hveranden dag. For slet ikke at tænke på, at jeg ikke aner, hvordan vores wifi-muligheder er. Wifi i Grand Canyon? I don’t think so. Og så alligevel. Hvis det skulle være… Only in America.

Så derfor har jeg “snydt lidt” hjemmefra – ja, det er ren tv-køkken, hehe… Noget af det jeg har hygget mig med, det har været at planlægge outfits til turen, og jeg skal indrømme, at mit totale shoppestop har været en lille udfordring inden turen. Jeg blev bare så inspireret af tanken om alle de fine outfits, jeg skulle have på i gaderne, som skulle skydes af min kæreste.

Så jeg har altså købt lidt nyt. Og luret på endnu mere. Så derfor har jeg samlet lidt forskellig inspiration til nogle af de oplevelser vi får – og på denne lille collage er der altså et drømme-strand-outfit. Jeg har kigget på den der kaftan i hundrede år, og den er altså noget af det fineste i sit ostelærred. Men hey, dankortet er blevet i ro! Jeg klapper mig lige på skulderen.

Nogle af de indlæg I får den næste måned, det er fx små collager som denne her. Jeg elsker at sidde og nusse med dem. Men hey, I får også the real deal live derovre fra <3

Adlinks: Sun lotion – Rudolph Care // Kaftan – Mes Demoiselles // Basket – Tine K Home // Towel – Algan // Sandals – Marni

4 kommentarer
  1. Wifi midt i grand cayon er ikke utænkeligt, jeg har selv siddet midt på shavannen i Uganda og haft wifi adgang på den lodge vi boede på. Never say never 🙂

  2. dybt inde i Khao sok junglen i Thailand, havde vi wifi. Vi boede i en hytte langt oppe i et træ, og jeg havde virkelig følelsen af at være nået til verdens ende, …
    Så Who knows..
    God tur! 🙂

Læg en kommentar