Outfit: Ain’t no mountain high enough

treck_col

Vi er i skrivende stund ankommet til Grand Canyon, boy it is hot! Men mere om oplevelsen en anden dag!

Jeg hyggede mig kongeligt, da jeg sad og lavede denne her collage. Ligesom den forleden, så ville jeg gerne have noget sejt tegnet ind, ligesom palmen. Så jeg gik på Pinterest og søgte “drawn + stone”. Det kan man ikke, skal jeg sige jer. Jeg fandt en milliard billeder af sten, som folk havde tegnet mønstre på – angiveligt til salg i en brugskunst-forretning. Og så fik jeg også et par rastatyper med en stor joint i munden. Det var ikke liiiige dét, jeg gik efter. Efter at have søgt på “drawn + Grand Canyon”, så dukkede der et gammelt kort op og haps!

Morskaben sluttede dog ikke dér. Hvordan sætter man lige et trecking-outfit sammen? Vores ferie er “trebenet” – byferie møder strandferie møder aktiv ferie. Og det er så hér mit treckingoutfit spiller ind. Men egentlig er det ikke så svært. Jeg er ikke gået all in på utility-shorts med lommer på siden. Jeg har sådan set bare tænkt mig at have de rigtige støvler på, mine gamle Levi’s shorts, en t-shirt for at dække skuldre, min nyindkøbte bøllehat og en lille solbrille.

Faktisk er collagen rimelig én til én – det har I måske også set på insta og på snappen? Jeg har støvlerne magen til, shortsene magen til, solbrillerne magen til (omend mine er lilla og fyldt med glimmer), rygsækken på collagen er min løberygsæk normalt, og selv snacksene havde jeg købt med hjemmefra, men så har jeg selvfølgelig glemt dem i skuffen hjemme, haha! Jeg ligner min mor mere og mere med mit planlæggergen men det er sgu heller ikke en dårlig ting <3 At jeg så glemmer mine egne gode idéer er klassisk mig, tsk tsk…

Jeg glæder mig så meget til at tage billeder til jer derfra – både Grand Canyon, vores helikoptertur over den. Men også fra vores vandring i Yosemite. Min kærestes kollega havde mødt en bjørn på sin løbetur i Yosemite. Gisp! Man skal åbenbart bare stå helt stille og kigge ned i jorden, for alt i verden ingen øjenkontakt. Mon man husker det, når hjertet sidder oppe i halsen? Desværre er parken faktisk angrebet af en plage – to mennesker er ramt so far, så pt. overvejer vi faktisk, om vi skal tage en anden park i stedet. Nu må vi se. Der er jo stadig et godt stykke tid til Yosemite.

RockPaperSpejderSport, over and out!

Shorts – Levi’s // Backpack – Salomon // T-shirt – Isabel Marant // Sunglasses – MiuMiu // Sunscreen – Rudolph Care // Boots – Ecco “Biom”

5 kommentarer
 1. Hvor kan jeg bare se dig for mig, som sand California-babe i shorts og trekking støvler! Overskudsagtigt. Ser man lige så lækker ud i virkeligheden, som de gør i Hollywood? :b

  Lad os blive enige om, at I springer de der bjørneangreb over, ikke? Lyder ikke videre skønt trods omgivende lækkerhed..

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Man får en fin bjørneguide i national parkerne og man kan evt. købe en bearspray (læs: peberspray), hvis man vil føle sig ekstra sikker. Det gjorde vi sidste sommer i Rocky Mountains i Canada, men vi fik aldrig brug for den. Dog er rådet altid ude på stierne: lav så meget larm som muligt. Det skræmmer bjørnene. Møder du én, så tal højt indtil den mister interessen. Vend aldrig om mens den er der, og løb for guds skyld ikke.
  Og husk – det er ikke kun for din skyld, men også bjørnens. Alt for mange bjørne må skydes, fordi mennesker efterlader madaffald, der tiltrækker bjørne, og generelt omgåes bjørne forkert.

 3. Nu ved jeg ikke hvordan der er i Grand Canyon i August. Men da vi var der for nogle år siden kom vi fra 25 grader i Las Vegas til 10 grader. Det var pivkoldt ikke mindst grundet vinden så måske lange bukser istedet? Ellers er der en souvenir hytte som sælger “smart” GC trekking tøj 😉

 4. Dine billeder taler for sig selv! Drømmer om et roadtrip til USA..
  Jeg skal dog til asien om en lille måned og vandre, og jeg ville hører hvordan støvlerne er? Det er en total jungle for mig, at finde nogle gode til en rimelig pris

  Hilsen Emma 🙂

Læg en kommentar