It-item AW15: Kappen

Olivia Palermo, Burberry poncho, kapper, cathrine nissen, rockpaperdresses, årets trend 2015 AW15
Olivia Palermo, Burberry poncho, kapper, cathrine nissen, rockpaperdresses, årets trend 2015 AW15

Det er så mærkeligt, at det her indlæg forsvandt på bloggen! Det ligger i min backend, som man kalder det – bagom – men ikke på forsiden af bloggen, og nu har et par håndfulde af jer nævnt, at I gerne vil se det, så nu får I det altså igen. En repost om man vil, som service til de af jer, der gerne vil gense det. Resten kan sige mark as read. Jeg synes stadig at ponchoer/kapper er det pæneste denne sæson. Så værsgo – et indlæg fra 1. september, mens vi var i USA, som af mærkelige årsager forsvandt af sig selv.

 

FØRSTE EFTERÅRSDAG! Gisp! Okay, det er der én god ting ved. Okay mange… Kastanjedyr. Varm kakao. Julen forude, hvis vi skal gå så langt. Blød strik. Flotte støvler. Og ny frakke, måske! Vi er kommet ud af Death Valleys 46 grader og er i noget behageligere 27 grader Sonoma Valley. I går talte jeg med min svigermor, der kunne berette om store regnskyl hjemme? Hånden på hjertet, det glæder mig, hah! Af én eneste grund; alle mine stakkels planter uden for huset. Krydderier, små træer, fine blomster. Jeg har skænket mine små venner en masse tanker i august-heden, haha, jeg burde melde mig ind i Frk. Overspringshandlings klub “Anonyme plantesamlere” (tjek hashtagget på insta).

En af mine absolutte yndlings-“items” for den kommende efterårssæson er ponchoen, kappen, kært barn har minimum to navne såvidt jeg er orienteret (apropos, tjek lige denne her). Og den er perfekt til de første efterårsdage!

Den var der sådan set også sidste vinter efter Burberry lancerede én, de havde broderet kendisdamers initialier på (se bare Olivia Palermo, nummer tre, øverst, fra venstre). Sidste vinter havde jeg dog ikke helt glemt den jeg dyrkede i akryl i 00’erne. Dengang vi gik med fjerøreringe og hørte Whenever, Wherever. Nu har jeg dog set tilpas mange alternativer, smukke alternativer, som jeg synes, passer meget bedre på mig i dag. Så i år skal det være. Den kan forlænge læderjakke tiden, og når det er rigtig koldt, så kan den gå indenfor som en lille jakke. De findes i en milliard udformninger, men jeg tror, jeg bedst kan lide de ternede, de der er mest klassisk britiske.

Selv om kulden og efteråret er langt fra mig lige nu, som jeg sidder med svedsnegl og røde kinder, så ved jeg, den kommer. Og så gælder det ikke om, at være sidst – når alle de gode jakker og frakker og kapper er taget 🙂

Olivia Palermo, Burberry poncho, kapper, cathrine nissen, rockpaperdresses, årets trend 2015 AW15

1 // 2 // 4 // 5 (min favorit ?) // 6 // 7 // 8

Olivia Palermo, Burberry poncho, kapper, cathrine nissen, rockpaperdresses, årets trend 2015 AW151 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

5 kommentarer
  1. En kappe står også øverst på min “køb-nu/kan-ikke-leve-uden” liste, jeg går dog efter den lidt mere rolige sorte kappe, selvom jeg er ret lun på en i camel.
    Kh Camilla 🙂

  2. Det ser ud til at dit nye indlæg, om tandsmør, laver samme stunt som den her gjorde i første omgang.

    Jeg ville egentlig have kommenteret tidligere, men det blev ikke – men stort tillykke med forlovelsen! Jeg glæder mig helt til at følge med og er sikker på at du bliver den smukkeste brud 🙂

  3. Jeg er helt med dig på den vogn: jeg har haft en lækker poncho liggende i temmeligt nogle år efterhånden, som jeg aldrig rigtigt har fået brugt fordi jeg ikke helt kunne lure den. Nu sidder jeg her og putter mig i den, knuselsker den og overvejer stærkt at skaffe den en søster! Den er jo perfekt til efterårshygge og især til forvirrende sensommertemperaturer, som vi har i dag 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

Læg en kommentar