OOTD: Mads Nørgaard tennis-sæt

dagens300915_3

^^^Jeg kiggede temmelig meget på den ring på temmelig mange af de billeder, vi har fra ferien, haha, jeg fattede ikke, hvad der ramte mig!dagens300915_5

Juuhuuu! I går satte vi endeligt dato på vores bryllup – det er mejslet i sten, sådan næsten. Dato for fest og præst og kirke – alt går op i en højere enhed. August-bryllup! Min kære kæreste er faktisk ham, der indtil videre har været mest pernittengryns-groom-zilla-agtig med valget af lokaler og kirke. “Jeg gider ikke blive gift i Sankt Markus – den ligger på en p-plads”. “Jeg flytter gerne adresse hjem til Marie og Jakob, så vi kan blive gift i Frederiksberg Kirke”. “Skal vi ikke se lidt flere steder, inden vi beslutter os, værelser var bare så kedelige”… Jeg elsker det! Jeg synes, det er sødt, at han er så detaljeorienteret – jeg gifter mig trods alt med en revisor. I know what I’m in for. I går har jeg faktisk slået i bordet og sagt: “NU beslutter vi os”. Man kan blive ved og ved og ved. Alle bryllupsfester er fine fester. Det bliver godt. Uanset værelsernes 90’er-konference-stil. Who cares? Folk sover max tre timer, hvis vi giver dem en god fest.

Nok om det! Nu er der ro på den store linje; dato, festlokale, kirke. SÅ kan vi tage alt det sjove om et par måneder – typografier og band/DJ – alt det andet. Lad os bare lige dvæle et øjeblik ved dagens tennissæt. For det ligner det lidt, ikke? Siden jeg så det sæt i foråret, har jeg været overbevist om, at det måtte hjem og bo hos mig. Hele ugen op til USA-afrejse var jeg to gange inde i butikken på Strøget i håb om, at det var kommet. Minsandten – en dag inden afrejse. Jeg tøvede ikke med at køre dankortet igennem. Det blev vasket på turbo og hængt op i vores varme kælder, så det kunne komme med mig i kufferten. Jeg elsker at pakke nye fine ting i kufferten…. Hvad, jeg ikke lige havde tænkt på, var, at nu det var foret, så ville det allermest tjene et formål som svedtipi i californiske 40 grader.

Nu kommer det på herhjemme i kulden (jeg havde vanter på, da jeg cyklede hjemmefra 06.15 i går morges, hvad giver I mig?!), og så kommer det endelig til sin ret.

Hvad I i øvrigt ikke helt ser på billederne bag mig, det er manden, der ligger og sover bag pappen ved containeren. Vi opdagede ham, som vi var færdige – han lå dybt begravet under flistæpper. Det er både trist og lidt vildt at se den kontrast i San Francisco – al den dot.com-rigdom og så så mange mennesker på gaden. Byen har netop overgået New York, som den dyreste at bo i i USA. Det betyder altså også en stigning af hjemløse, der ikke har råd til at blive i deres hjem. Rigtig trist bagside af hele teknologi-rigdommen i SF.

Sneakers – Adidas // Skirt + T-shirt – Mads Nørgaard // Bag – Gucci

dagens300915_2

dagens300915_4

9 kommentarer
 1. Groom-zilla!!!!!! Så fedt udtryk! Nogen burde seriøst lave den doku-soap, så man(d) kan se at mænd er lige så slemme som os. 😉

 2. Det er et smadder fint sæt, og hvor er det da bare godt, at du kan få det brugt en masse herhjemme nu, hvor vejret igen er blevet en del køligere.
  Det glæder mig, at I endelig har fået styr på dato og lokation, det må give lidt ro i sindet 🙂

 3. Jeg har ladet mig fortælle, at det hedder Groom Kong, når det er manden. Har lavet mig en drejebog på computeren med masser af bryllupsnoter (vi planlægger også august-bryllup) som har fået titlen “Book of Bridezilla and Groom Kong” – jeg synes selv jeg er sjov.. Manden trækker bare lidt på skuldrene 😉

 4. Ih, er så begejstret for alt det bryllupssnak. Hvor har i så valgt at blive viet?
  Jeg skal selv giftes i Frederiksberg Kirke i år 2016, desværre ikke i august/september som først planlagt, da kirken åbenbart er under renovation i alle sommermånederne. Så nu bliver det et April bryllup.

 5. Jeg er vild med, at I allerede har nået så langt med planlægningen. Det tog os noget længere at beslutte, men vi endte med at skyde det hele 9 måneder for at få det helt rigtige sted. Jeg glæder mig til at høre hvilken dag, I har valgt og hvor det er 🙂

 6. Hah! Hvor jeg elsker at du skriver “Hvad giver I mig”, det er så dejligt gammelt og alt for lidt brugt 🙂
  Glæder mig til at følge bryllupsforberedelserne, og kæmpe tillykke forøvrigt 🙂

 7. Jeg elsker virkelig, at din (kommende) mand går så meget op i det. Det er så skønt, når det ikke kun er noget, man gør for kvinden, men begge parter går så meget op i det. Jeg kommer seriøst til at elske det næste år endnu mere end de foregående jeg har fulgt din blog. Jeg elsker al den bryllupssnak, haha 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

Læg en kommentar