OOTD: Pink at Paul Smith

rockpaperdresses, cathrine nissen, Paul Smith LA, Pink building
rockpaperdresses, cathrine nissen, Paul Smith LA, Pink building
rockpaperdresses, cathrine nissen, Paul Smith LA, Pink building

Godaften d’damer,

Har I set Løvens hule på DR1? Vi sidder ved spisebordet, begge med hver vores computer, et glas rødvin til deling, og så ser vi iværksætterprogrammet. Folk har mulighed for at pitche deres små nyopstartede virksomheder for et panel af rimeligt seje mennesker, investorer; Stadil, Birgit Aaby og Ilse Jacobsen bl.a. Det er meget X-Factor-“du-det-svageste-led-farvel”-agtigt, men det er altså ret interessant. Deltagerne beder om en sum penge, investorerne skal så bide på eller sige nej tak. Okay, det lyder måske som et kedeligt program, haha, meget rødvinsagtigt, men det er meget interessant. Bagefter tager vi TV-avisen og fylder op i glasset. Realkreditlån, en ring på fingeren. Ligeså lækkert det var at være på eventyr den sidste måned, ligeså fint er det at være tilbage i hverdagslivet.

Outfittet her er fra den allersidste dag, få timer inden vi kørte til lufthavnen, til LAX. Vi stod tidligt op, tog på Joan’s on Third tæt på Melrose Place, gik en tur rundt i det vanvittigt dyre kvarter. De ligger der alle sammen på stribe; Alexander McQueen, Agent Provocateur, Marc Jacobs, Carolina Herrera, DASH (hvis I har set Keeping up with the Kardashians, så er I helt med mig på dén), Vivienne Westwood – og Paul Smith. En kæmpe ikonisk bygning – pink, kvadratisk, gigantisk. Og noget så flot! Jeg har set et hav af damer foran bygningen, og det var klart på min to-do-liste. Sådan kan bloggere godt have det – jeg kan i hvert fald, hehe… Jeg udser mig fine steder på forhånd, som jeg gerne vil have taget billeder ved. Men fordi dagene gik, så nåede vi det først i 11. time, inden afrejse. Og så på et tidspunkt hvor bunken med beskidt tøj i kufferten for længst havde oversteget den rene. Så det blev fint og simpelt, men man kan næsten heller ikke holde andet ud i 38 grader. Åhh… Selv om mit glas rødvin og min tv-avis er toppen, så kunne jeg sagtens tage tilbage på et splitsekund, hah!

 Sandals – Marni // Skirt + Top – H&M // Bag – YSL
rockpaperdresses, cathrine nissen, Paul Smith LA, Pink building
rockpaperdresses, cathrine nissen, Paul Smith LA, Pink building

10 kommentarer
 1. Det er som om du bare smiler en trillion gange mere (hvis det er muligt, med dit i forvejen store dejlige smil) efter du har fået ring på fingeren – fantastisk!!

 2. Lækkert outfit 🙂 Nederdelen er bare så flot til dig og baggrunden er helt perfekt! 🙂 Har også set Løvens hule et par gange nu, men syntes at “dommerne” er lettere dumme at høre på fra tid til anden, f.eks. der hvor de beder firmaet eCool om deres produktionspris og avance.. Det behøver vi da ikke få at vide, på åben skærm?! Men ellers et spændende program 🙂

 3. Inden I tog afsted til USA, havde jeg gået og tænkt lidt på, om din kæreste mon ikke ville fri til dig derovre. Så forestil dig lige min reaktion da det rent faktisk skete! Stort tillykke til dig og jer! Og den der grønne nederdel er virkelig vidunderlig! 🙂

 4. Løvens Hule er helt genialt. Min kæreste og jeg er også totalt hooked. Særligt Ilse Jakobsen er skrap på en skøn og elskelig måde :D. Du ser skøn ud på billedet. er vild med den mørkegrønne med det hvide. 🙂

  1. Det er min kæreste faktisk ikke meget for 🙂 Den har vi vendt hjemme – men jeg viste den på snappen forleden 😀 KH

 5. Ej den væg er da for flot, helt fascinerende!
  Min kæreste og jeg synes også Løvens hule er sjovt, og ser det hver uge – og vi har faktisk en fælles ven som er med deri, OG hans firma får sgu pengene!! Vi venter spændt på, hvilket afsnit han kommer i 😀

 6. Min guilty pleasure er “Keeping up with the Kardashians”, så jeg er helt med på DASH-referencen! Dejligt man som en relativt dannet kvinde (hvis man må kalde sig selv det, uden at være over 60 år og drikke rosé før tolv) ikke er alene i at være lidt for velinformeret om den families liv! ?

  1. Hahaha, jeg ser os bestemt som dannede kvinder (og jeg kan godt lide rosé, haha!). Det er da herligt, ikke? At have fulgt en familie så længe, den nærmest føles som en papfamilie, haha! Se dét er lidt skørt 🙂 KH

Læg en kommentar